Aspirante cu vechime "medie" (53)
Raspunsuri - Pagina 11
vias spune:
Iti tin pumnii Anca, sa fie cu ochisori..si sa ramana acolo...macar 38 se saptamani!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus Iti tin pumnii Anca, sa fie cu ochisori..si sa ramana acolo...macar 38 se saptamani! ![]() Cami, de Flavius Cristian in ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
Camy, impresionante pozele de la Ziua mamicilor de ingeri.

oana
"Where there's a will, there's a way."
iepumic spune:
Neata, fetelor.
vrmoana, asa ma gandeam si eu, ca e prea tarziu de progesteron. Stau si astept sa se "faca mai tarziu" ca sa pot face un test. Intre timp ma lupt cu somnul (ieri am baut 3 cafele, spre rusine mea, si m-am culcat la ora 9 seara....dar poate fi de vina si vremea) si cu o durere surda de burta (ca o tensiune permanenta in partea de jos a burtii, ca inainte de CM, pe care o am din z19 in continuu). Dar prefer sa nu-mi fac sperante prea mare.
AncaD, sa dea Dumnezeu sa fie o veste buna!!!!! Abia astept.
kitzy, felicitari pt. bebe!!!!!!! Sper sa ai o sarcina usoara.
vrmoana spune:
Neatza,
La multi ani copii! ![]()
Anca azi in ce zi esti? Ce frumos ar fi sa avem 2 gravidute dintr-un foc. Tu si cealalta Anca. 

Si acum sa bem si o cafea. 

oana
claudela spune:
Buna fetelor!
La Multi Ani pentru toti copilasii!Si pentru mamici si pentru mamicile in devenire!![]()
Am venit si eu la poveste cu voi, doar ca sunteti cam scumpe la vorba...![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela Buna fetelor! La Multi Ani pentru toti copilasii!Si pentru mamici si pentru mamicile in devenire! Am venit si eu la poveste cu voi, doar ca sunteti cam scumpe la vorba... POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Daaaa. Niste rele.
oana
vrmoana spune:
Stiati ca a nascut Gabitza?
Pacat ca n-a mai trecut de mult pe aici. Felicitari Gabitza!
oana
claudela spune:
Nu stiam ca a nascut Gabitza!Felicitari si din partea mea!Sa creasca bebele mare si sanatos, si ei recuperare rapida!

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
Arianna_M spune:
Felicitari Gabitza !!!
Eu una m-am hotarat .....va anunt cand o sa mearga gemenele mele in clasa I......... k am ramas gravida , k am dus sarcina la capat , k am nascut usor , k sunt copii bine.....![]()
![]()
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Felicitari Gabitza !!! Eu una m-am hotarat .....va anunt cand o sa mearga gemenele mele in clasa I......... k am ramas gravida , k am dus sarcina la capat , k am nascut usor , k sunt copii bine..... Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Fata e bine si atunci.
E trist ca la inceput eram o super gasca aici si usor , usor toate cele care au ramas gravi au plecat la Odisee si unele chiar n-au mai trecut pe aici.
oana