Aspirante cu vechime "medie" (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Arde daca intri diseara pe forum sa faci modificarile de rigoare pe prima pagina si poate si putina curatenie.

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Oana, asa este!S-a cam spart gasca de odinioara...dar tot au mai ramas multe unite...Eu, pur si simplu nu mai am timp suficient sa stau pe forum...Si cu serviciul, si cu cea mica...
Se inmultesc responsabilitatile cand apare bebe mic...Ai sa vezi.

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Astazi sunt de serviciu pana diseara, asa ca am timp sa bantui pe aci...sa mai povestesc ca odinioara...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudela

Oana, asa este!S-a cam spart gasca de odinioara...dar tot au mai ramas multe unite...Eu, pur si simplu nu mai am timp suficient sa stau pe forum...Si cu serviciul, si cu cea mica...

POVESTEA MIRUNEI

Clau eu cred ca atunci cand ai un bebe nu mai ai timp si de forumuri dar totusi... Asa cum scriu prin alte parti, ar putea sa mai treaca si pe aici. Este numai parearea mea. Poate gresesc.

oana

Mergi la inceput

As povesti, doar ca voi nu sunteti in zona...Asa ca voi vorbi...de una singura...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Citat:

POVESTEA MIRUNEI

Nu ma refeream la tine. Tu esti mai mereu prezenta. La fel si Camy. Dintre cele cu bebei.

oana

Mergi la inceput

Citat:

As povesti, doar ca voi nu sunteti in zona...Asa ca voi vorbi...de una singura...

POVESTEA MIRUNEI

Maaaa eu sunt aici.

oana

Mergi la inceput

In prima faza, cand se naste cel mic...crede-ma si daca ar mai sta cineva cu cel mic si ai avea timp sa stai pe net, nu prea iti vine...decat sa te odihnesti.Cel putin eu asa am patit. Apoi m-am intors la servici, iar de aici mai reusesc sa intru pe forum...ca acasa intr-adevar nu am timp. E de spalat, de calcat, de facut papa. Iar cand nu e de facut toate treburile astea casnice, e de plimbat copilul pe calut pe afara. E putin mai incurcata treaba!
Si seara cand cel mic adoarme nu stii de ce sa te apuci prima data...sa mananci, sa te speli, sa mai aranjezi ce mai e de aranjat prin casa...Cateodata sunt coplesita, marturisesc..dar vine o noua zi, si o iau de la capat!
Cam asa e maternitatea din punctul meu de vedere!Si asa cum va spuneam, daca nu ma pun sa fac si pe cel de-al doilea bebe nu cred sa mai am rabdare mai tarziu...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Claudela ....stii cum este....persoanele de fata se exclud.

Oana.....atunci cand te vezi cu sacii in caruta cam uiti ....eu am patit-o cu asa zise "prietene"....asa k ma lasa cam rece povestea asta

Viitoare

http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti

Mergi la inceput

Oana, asa este. Eu incerc sa fiu cat mai mult prezenta. Mi-e dor de vremurile de odinioara.
Ma gandesc ca persoanele care nu ne mai viziteaza, se regasesc mai degraba in alte cercuri. Nu cred sa fie neaparata rau-intentionate.

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput