Aspirante cu vechime "medie" (53)
Raspunsuri - Pagina 13
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna_M Claudela ....stii cum este....persoanele de fata se exclud. Oana.....atunci cand te vezi cu sacii in caruta cam uiti Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Hai sa vorbim despre altceva.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela Oana, asa este. Eu incerc sa fiu cat mai mult prezenta. Mi-e dor de vremurile de odinioara. Ma gandesc ca persoanele care nu ne mai viziteaza, se regasesc mai degraba in alte cercuri. Nu cred ca fie neaparata rau-intentionate. POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Nu sunt rau intentionate. Doar indiferente. Nu mai conteaza. Fiecare face cum simte.
oana
claudela spune:
Da, sa vb despre altceva...mai degraba.
Dragele mele, vroiam sa va spun ca eu ma gandesc tot mai mult la un al doilea puisor in familia noastra. Doar ca stau asa in dubiu...cu criza asta...Astia de la guvernare chiar ne-au pus gand rau...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela Da, sa vb despre altceva...mai degraba. Dragele mele, vroiam sa va spun ca eu ma gandesc tot mai mult la un al doilea puisor in familia noastra. Doar ca stau asa in dubiu...cu criza asta...Astia de la guvernare chiar ne-au pus gand rau... POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Au pus gand rau tuturor din pacate.
oana
claudela spune:
Oana, lasa ca mai trec ele pe la noi si le "mustruluim" nitelus!![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
Tu apuca-te de bebe ca-l cresti tu. Te ajuta si Miruna. ![]()
oana
claudela spune:
In loc sa fie alaturi de cei care isi doresc sa aduca pe lume cat mai multi copilasi, le taie craca de sub picioare.
Eu tot ma gandesc ca nu va dura foarte mult treaba asta...isi vor reveni lucrurile la normal.
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Da, ma ajuta de nu mai poate.
Zilele trecute am cunoscut o mamica de fetita mai micuta decat a noastra, cu posibilitati materiale modeste, si m-am convins ca toti copilasii cresc si fara atatea fite si mofturi indeplinite... Era o bijuterie de copil, si cuminte si sociabil si foarte isteata!
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela In loc sa fie alaturi de cei care isi doresc sa aduca pe lume cat mai multi copilasi, le taie craca de sub picioare. Eu tot ma gandesc ca nu va dura foarte mult treaba asta...isi vor reveni lucrurile la normal. POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Nu stiu cum mai iesim la lumina. N-ai vazut ca azi Vladescu a zis ca nu are rost sa ne mai minta? Deci a recunoscut ca pana acum tot asta au facut.
Ei iau o caruta de bani pe spinarea noastra si tot noi suferim.
Si-n loc sa incurajeze mamicile, pt ca populatia Romaniei este mult imbatranita, ei le taie indeminatia de crestere a copilului.
Niste idioti.
oana
claudela spune:
Da, eu nu mai am rabdare nici sa ii mai ascult d-apoi sa ii mai vad. Imi vine sa plec din tara asta. Daca as sti ca imi gasesc ceva de lucru in alta parte, nici nu m-as mai uita inapoi!Nu mai tine faza cu patriotismul cand totul merge asa de prost!
POVESTEA MIRUNEI