Aspirante cu vechime "medie" (53)
Raspunsuri - Pagina 10
claudela spune:
Anca, sa fie cu ochisori?!Ar fi ceva ce m-ar impulsiona si pe mine...sa nu renunt la ideea mea...de lunea dimineata...![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Claudela buna idee ai lunea dimineata Oano felicitari pentru stea in frunte ![]() In alta ordine de idei...am 5 zile de intarziere anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Si test ? Ai facut?
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Si test ? Ai facut? oana "Where there's a will, there's a way." |
Eu plec. Daca tot e greva macar sa rezolv alte treburi.
Va pup
Vorbim mai tarziu.
oana
ancadragoman spune:
Pe miercuri -joi fac un beta ,eu test de urina never![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
claudela spune:
Anca, asteptam cu o foarte mare curiozitate rezultatul!Sa fie doar cu ochisori!![]()
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pe miercuri -joi fac un beta ,eu test de urina never anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Anca tinem pumnii. Eu cred ca e cu ochi.
oana
ancadragoman spune:
Hai sa fim serioase ca suntem stan patitul noi ,asa ca...asteptam
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Hai sa fim serioase ca suntem stan patitul noi ,asa ca...asteptam ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Fii optimista draga.
oana
ancadragoman spune:
Parca imi vine sa fiu mai mult realista decat optimista
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Parca imi vine sa fiu mai mult realista decat optimista ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Atunci sa asteptam ziua de miercuri....sau joi...
oana