Aspirante cu vechime "medie" (53)
Raspunsuri - Pagina 9
claudela spune:
EU beau o cafea cu tine!
E bine ca am scapat azi de datoria asta..![]()
Fetelor, de cateva zile mi-a incoltit ideea de bebe 2...Eu deja ma pregatesc intens, am inceput din nou acidul folic...Doar ca nu am expus foarte profund aceasta idee sotului meu...
Nu ca nu si-ar dori inca un copil, pentru ca asa ne imaginam de cand ne-am luat...cu doi copii, doar ca pe criza asta...va fi mai greu cu inca un pruncut...NU IMPOSIBIL, dupa parerea mea..
Am luat-o razna de dimineata!
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudela EU beau o cafea cu tine! ![]() E bine ca am scapat azi de datoria asta.. Fetelor, de cateva zile mi-a incoltit ideea de bebe 2...Eu deja ma pregatesc intens, am inceput din nou acidul folic...Doar ca nu am expus foarte profund aceasta idee sotului meu... Am luat-o razna de dimineata! ![]() POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
He-he ce bine ca nu bantui singura pe aici.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui claudela EU beau o cafea cu tine! ![]() E bine ca am scapat azi de datoria asta.. Fetelor, de cateva zile mi-a incoltit ideea de bebe 2...Eu deja ma pregatesc intens, am inceput din nou acidul folic...Doar ca nu am expus foarte profund aceasta idee sotului meu... Am luat-o razna de dimineata! ![]() POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |
Daca nu e imposibil go for it!
oana
claudela spune:
| citat din mesajul lui vrmoana Am 4 stelute albastre. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oana "Where there's a will, there's a way." |
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA
vrmoana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudela
POVESTEA MIRUNEI www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA |

oana
claudela spune:
Esti generoasa!
Si bericica si sampanie..Tine-le la rece pentru dupa-amiaza, eu voi consuma sigur un paharut!
POVESTEA MIRUNEI
ancadragoman spune:
Neata
Claudela buna idee ai lunea dimineata![]()
Oano felicitari pentru stea in frunte
In alta ordine de idei...am 5 zile de intarziere![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!