Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 6
adi2003 spune:
Multumesc mult!
Poftiti la
Tortul va fi surpriza pe dupa-masa. Am fost mai devreme sa-l comand.
cristina22 spune:
SIMI
Moni-te asteptam cu raportul despre bb cuminte-cuminte si mancacios!!
Carla-'poi cum e mama e si Raul!!Niste frumosi!
Daria-eu n-am mai fost la strandul Iosia de cand eram mica si ma ducea buna-mea la balaceala
Noi am iesit la iarba verde pe undeva pe langa Alesd.Frumos, nu zic, da' io m-am plictisit
Pur si simplu nu stiu sa STAU...
Vreme buna e si azi!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
alinaalex spune:
CARLA, superbe torturile!
tu le-ai facut??? wow
SIMINA!!!
...si copiilor lui GABI K !!!
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
Gabi_K spune:
la multi ani Simina!
Daria eu am fost in urma cu vreo ani la strandul Iosia, pur si simplu m-am scarbit de ce am vazut acolo.
E plin de pensionari care vin sa-si faca baia zilnica, si vezi doamne n-ai loc de ei in apa mare sa faci cateva ture de bazin. Cativa ne-au si certat cum avem tupeu sa inotam in bazinul de... inot
Vestiarele erau sub orice critica. Ca pe vremuri, mizerie inumana (la 8-9 dimineata!!! deci clar ca era de ieri acolo)de la tampoane si pana la kk tot gaseai pe jos
Poate in secolul viitor iar imi incerc norocul, dar pana atunci mai bine prefer balconul cu un lighean de apa pt plaja si balaceala decat Iosia
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
alinaalex spune:
DARIA, am auzit ca s-a renovat s. Iosia, nu stiu sigur, desi stam f. aproape
dar e plin de pensionari, n-ai loc nici la dusuri de ei..
eu ma duceam cu ani in urma , dar numai la plaja, in apa nu m-am bagat, ca multi vin acolo sa se spele
noi mergem de obicei in bai, la International, e f. curat si, mai ales, au piscina pt. copii, sezlonguri, apa e calduta, faina, iar in timpul saptamanii nu-i aglomerat
Alina, mami de Marc (28.03.2006) si Roberta (21.12.2009)
szivarvany spune:
Ioi, uitai de aspectul scopului in care veneau unii in iosia
cate ignoranta pe capul meu, m-am bucurat doar ca e aproape
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Am recitit mesajele voastre de azi si cel al Monicai de ieri, am urmarit montajul floral, pentru care va multumesc tuturor, din suflet.
Cum am promis, iata tortul meu.
Va doresc si voua tot binele din lume, vremuri mai bune ca cele de azi, bucurii alaturi de cei dragi si sanatate.
Multumesc inca o data.
adi2003 spune:
Nu stiu daca ma credeti, dar am asteptat cu nerabdare sa treaca pragul de 30 ani. Pe cat de "incarcat si "agitat" a fost in ultimele 3 saptamani, (pe toate planurile) - credeam ca nu se mai termina.
La 31, parca e altfel. Si sper in mai bine. Sau intr-o schimbare.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Am recitit mesajele voastre de azi si cel al Monicai de ieri, am urmarit montajul floral, pentru care va multumesc tuturor, din suflet. Cum am promis, iata tortul meu. Va doresc si voua tot binele din lume, vremuri mai bune ca cele de azi, bucurii alaturi de cei dragi si sanatate. Multumesc inca o data. |
Arata foarte Ok.... o feliuta ceva?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
adi2003 spune:
Chiar daca ai revenit asa de tarziu, mai este si pentru tine.
Cred ca am mancat azi la prajituri pentru o luna cel putin. Asa ca de acum regim la dulce. Dar asa-i la sarbatori.