Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ehhh, glumesc. Arata foarte bine. De fiecare data cand citesc sau aud de o aniversare unde este vorba de cineva mai tanar(a) decat mine ma gandesc invariabil "oare ce faceam eu in clipa in care aveam acea varsta?".
Acum pentru ca este vorba de cifra 31, asta presupune faptul ca pt mine era in urma cu 11 ani, deci undeva prin anul 1999 si pe vremea aceea eram profesor de vreo cativa ani buni, deci eram la catedra si eram la scoala la ore dimineata, iar dupa amiaza lucram la o firma de productie incaltaminte unde eram contabil sef. Mama ce ma laud
.
Acum .... sunt vanzator ambulant.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cristina22 spune:
Marius-"succesuri" multe!! Admir curajul tau.
Si eu am una bucata sot, care a lasat functii si titluri ca sa lucreze pe cont propriu.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Am recitit mesajele voastre de azi si cel al Monicai de ieri, am urmarit montajul floral, pentru care va multumesc tuturor, din suflet. Cum am promis, iata tortul meu. Va doresc si voua tot binele din lume, vremuri mai bune ca cele de azi, bucurii alaturi de cei dragi si sanatate. ![]() Multumesc inca o data. |
Imi ploua in gura
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
moni_or spune:
Salutari la toata lumea, prind si eu o clipa libera sa intru sa va multumesc din tot sufletul pentru ca ati fost alaturi de mine, mi-au dat lacrimile cand am citit toate mesajele si gandurile voastre bune!
Noi suntem de luni acasa, ne adaptam incet incet, o sa dau copy paste la ce am scris la pepenasi din primele impresii in noua formula.Ieri a fost o zi tare grea, Alex a avut niste colici groaznice, pe cat de cumintel era in spital pe atata de mult a plans ieri, tot atarnata cu el de san am stat sau leganat, altfel nu se linistea. Azi e mult mai bine, si noaptea a fost cumintel. E un scump si seamana atat de mult cu Luca incat in spital tot Luca ii ziceam, aveam senzatia ca l-am nascut a doua oara. Luca tot il cauta ba in pat ba in carucior, tot exclama "eeee" si "iiiii" si il prinde de manuta, de urechi, il mangaie pe caput, dupa care se cam satura ca vede ca nu stie sa se joace.
Eu sunt bine, au fost cateva zile mai grele in spital pana mi-a venit lapticul, apoi cu furia laptelui, dar acum ne intram in normal, doar ca ma dor ingrozitor coastele, cred ca se reasaza in pozitia dinainte de sarcina. Ieri am tras cateva ture de plans,era asa ciudat cu doi, in spital mi-a fost un dor de Luca de imi venea sa musc pernele, iar cand m-am vazut acasa si a trebuit sa stau toata ziua cu Alex la san si nu ma puteam ocupa de Luca m-a apucat o tristete, simteam de parca de acum as fi doar pe jumatate mama pentru fiecare. Azi insa e mai bine pt. ca si bebe e mai cumintel, l-am adus jos in carucior si cand doarme el ma joc cu Luca cu masinutele sau ies afara si il supravegheaza mama pe Alex. Oricum, am asa o stare de impacare sufleteasca atunci cand ii vad, simt ca si cum viata mea si familia mea sunt complete, tot visez cu ochii deschisi cate vom face cand vor fi mai mari,e minunat sa fii mama, nu se compara cu nicio alta realizare!
Poze cu fratiorii, aici: http://picasaweb.google.com/monicado/Alex#
Pupici tuturor!
LE: mi-am schimbat semnatura :)
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Sa-ti traiasca feciorii, Moni, sunt frumosi-foc !!!
Va dorim crestere mare
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
cristina22 spune:
V-am vazut si eu!!Sunt minunati baietii tai
!!E atat de scump Luca, cum sta el langa patut.Piticu' e si el frate mare
Din exterior, si eu vad ca ai o viata completa, asa cum ai spus tu
Sanatate la toti, sa creasca mari piticii si sa va aduca numai si numai bucurii!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Ehhh unii cu baietii, altii cu fete.
Hai capul sus te vei obisnui pas cu pas, pana se regleaza fiecare lucrusor in parte e un pic mai altfel. E normal.
Semneaza un tatic de doi copii, pe bune
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marimar spune:
cu intirziere:
La Multi Ani Simina!! Sa fii fericita si sa iti implinesti dorintele !
Moni, Felicitari mamica implinita, o sa fie mai bine, din ce in ce mai bine, o sa vezi, nu te speria, vei stii incet incet sa te imparti atit cit are fiecare nevoie...
Sint foarte scumpi Luca si Alex !
andy.p spune:
Cu scuzele de rigoare
[s] Simi!!!Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!
Eu nu prea apuc acum nici sa citesc,da' asteptam cu nerabdare sa vad cand vine Moni
Bine-ai revenit Moni!!!D-ne ce frumosi sunt baietii tai,si ce mic e Alex
...momente din acestea vei mai avea,altfel e cu un copil si apoi sa ai doi,nu stii cum sa te imparti,te doare sufletul si simti ca primul copil sufera,stiu ca am trecut prin asta...vor veni si altele asa ca muulta putere si fericire,ai o familie frumoasa si completa asa cum ai spus.Va
si ma bucur ca sunteti bine.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)