Oradea(cap.53) felicitari, Moni si bbAlex!!!
Raspunsuri - Pagina 5
marius spune:
Va doresc tuturor o zi de luni super. Oricum e cea mai super zi de luni in general, nu?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
carla28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Carla, m-am uitat un pic in albumul tau si am vazut o minunatie de www.flickr.com/photos/40168372@N05/4481111187/" target="_blank">tort. Vai, frumos e! L-am admirat si pe Raul, puiutul vostru. Ce familie frumoasa. Sa fiti fericiti! |
Multumesc frumos pentru complimente. Iar tortul eu l-am facut, ca de altfel si pe celelalte.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Moni, asteptam pozici cu miros de bb mic si cu un frate mare Siminel, multumim de vesti, cum e azi mama ta ? Carla, vazut pozele cu torturili` moama ce bunatati, tu le -ai facut ? Si care esti tu in poze, sa te cunoastem ? Pupam trupa de oradeni Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Eu le-am facut.
That's me http://www.flickr.com/photos/40168372@N05/4583974248/
carla28 spune:
citat din mesajul lui marius Va doresc tuturor o zi de luni super. Oricum e cea mai super zi de luni in general, nu? Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
La mine de la o vreme incoace mi-e egal daca e luni, vineri sau duminica, pentru ca programul mi-e aproape identic in fiecare zi , dar, pe cei care muncesc imi imaginez ca e o zi superba de luni, pentru ca e libera
Gabi_K spune:
Moni te asteptam, vrem multe-multe poze cu bebe si cu toata familia!
Carla felicitari pentru torturi!
Simi multa sanatate mamei tale!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
andy.p spune:
Daria,ma bucur ca am putut fi de folos.
Moni abia astept sa vii si sa vedem poze cu Alex
Simi multa sanatate mamei tale
Gabi distractie placuta
Carla28 bine-ai venit....cam la fel e si la mine cu zilele..ff frumoase pozele si torturile
O zi cat mai frumoasa tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
adi2003 spune:
Marius, sa mai faci urari de genul asta - ca cel putin la mine s-au implinit. Am ajuns azi unde nici nu visam...la "Hanul Pescarilor".
adi2003 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carla28
Multumesc frumos pentru complimente. Iar tortul eu l-am facut, ca de altfel si pe celelalte. |
Sincere felicitari. Eram convinsa ca l-ai comandat undeva.
E de reclama.
marius spune:
La multi ani Simina! Multa sanatate si ....curaj in viata!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
SIMINA
Sa ai parte de tot binele din lume, ca le meriti
Eu sunt rupta, ieri am fost 5 ore in parcul muncitorilor sau cum s-o numi acum, apoi seara inca o tura la patria , Giulia nu se poate satura de role
Ce vreme frumoasa a fost ieri
Intrebare: ati fost in strandul iosia anul acesta, cica e curat-renovat amenajat !
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"