HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI! (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christy76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nilufera

fetele acum vin de la administratia financiara sector 3 , am fost sa depun o declaratie si fata de acolo mi-a zis ca s-a dat deja ordonanta de urgenta cu scaderea pensiilor, salariilor etc si a a indemnizatieiei + alocatia cu 15%; a zis ca au primit deja comunicare de la MF sa ia masurile conform ordonantei; sper din tot sufletul sa fii inteles gresit, sa nu fie adevarat altfel chiar e strigator la cer!!dupa ce ieri a zis base ca de abia miercuri se vor hotari...desi nu ar fii prima oara cand se dau ordonanta de urgenata pe sest, fara sa fie publicate si cu tam tam, eu lucrez in contabilitate si m-am lovit des de astfel de situatii!!!va uitati acum pe antena 3 da?

am vorbit cu cumnatul meu, care lucreaza la finante, iar la ei nu s-a auzit nimic de genul acesta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

scristian da, aici e alta problema. Infrastructura insuficienta. Aici de exemplu, pt copii de la 0 la 2 ani ai un angajat la 6 copii. De la 3-5 ani un angajat la 12 copii...Si chiar si asa e considerat de unele mamici aici complet insuficient!

lucialu ti-o distrez da' vii la mine aici ca am si io inca 2 de distrat

No, gata fetili, ati scapat de mine. Imi incepe programu', ma duc sa-mi iau fata de la scoala si sa o fac pe taxi-ul pt restul zilei.

Va pupez si nu-mi luati postarile in nume de rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

scuze ariadna, ai dreptate

m-a incurcat contributia la pensie privata, care e optionala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

camy, te-am vazut acum la antena 3! bravooooooooooooooo!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

camy, te-am vazut acum la antena 3! bravooooooooooooooo!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Si eu, dar am vazut si un protest al mamelor... cand s-au organizat si cum?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2200

Citat:
Nu e obligatia statului (si aici vorbesc clar din punctul de vedere al diasporei). In schimb statul ofera alocatia care are un nivel acceptabil.

Dar, nu sunt de acord ca statul ar trebui sa sustina prin acei 85% o mama timp de doi ani. Faceti si voi un calcul. O mama de 30 de ani munceste de la 18 ani sa zic, deci 12 ani. A platit taxe la stat si e asigurata. Ia 1200 Ron*24= 28800 Ron in doi ani de stat acasa. Oare contributia ei personala acopera aceasta suma? Si nu spuneti ca nu va intereseaza, pentru ca la astfel de intrebari va trebui sa raspundeti.

Daca statul are un program pe termen lung de crestere a natalitatii, atunci trebuie sa-si asume niste obligatii.

Referitor la calcul, intr-adevar, o mama care a muncit de la 18 la 30 de ani nu a cotizat INCA suficienti bani care sa acopere aceste cheltuieli. Insa, de la 32 de ani, cati va avea de cand reincepe serviciul si pana la 65 ani cati va avea la iesirea la pensie, ae timp suficient sa cotizeze si sa acopere aceasta suma. Care nu este un ajutor social, ci este o ASIGURARE.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Varsta Raul

ba da, o mama de 30 ani care lucreaza de la 18 si-a acoperit indemnizatia numai din contributia ei la contributia asigurarilor de stat (din care se suporta atat pensiile, cand si indemnizatiile de crestere a copilului)-am demonstrat mai devreme... mai este si contributia angajatorului la salariul ei care se duce tot in fondul de pensii si indemnizatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Camy, Ariadna a pus o problema reala in discutie si anume la ce sa ne asteptam, adica voi cele care veti avea contact direct cu puterea si/ cu presa. Ieri la Turcescu exact vrajeli de genul ca sa nu mai spun aberatii si pareri antipampersi s-au discutat. Tre sa fiti superpregatite sa ii incuiati voi pe ei, calm, logic si legal
Nu Ariadna, nu as accepta pt ca nu e constitutional ca retroactivitate. Dc dau o alta lege sau declara falimentul Ro(de ex)-adica o stare exceptionala care sa ma faca sa accept discriminarea)Eu nu accept pt acum sa mi se taie cu nimic, sa fie valabil doar pt viitor, cand ai timp sa te organizezi pt sosirea unui alt BB. Deci, oricum ceva facut cu cap nu cu popoul de lacomitii poporului si nedescriminator.
Culmea, ca ei o stiu ft bine. Pana acum cateva sapt spuneau ca nu pot taia pensiile "nesimtite"(ca avem si din astea aici ) pt ca e neconstitutional.
Iar acum taie tot si e neconstitutional. Adica sa vina Ba! cu cine e indriduit si sa declare(semnat si parafat) stare exceptionala...falimentul (de ex) si atunci da, sa taie. Dar ca a declarat el si sleahta lui TV ca nu mai sunt bani si sa fim solidari, nup. La sfarsitul anului spunea ca in primele 3 luni ale acestui an vom iesi din criza, ca vor fi cresteri economice si vor creste si pensiile. Cata baza pot pune eu pe indrugarile lui la TV?
Bani sunt, se strang luna de luna:taxe, impozite, asigurari. Doar ca se streang nu sh undeNu au platit salarii si pensii din imprumutul FMI, aia e hau!

Mergi la inceput

mai, astia incearca sa ne indulceasca suferinta, mesagerul puterii ANDREEA PAUL VASS scrie pe blogul ei ca aceste masuri sunt temporare dar nu poate spune pana cand... cu alte cuvinte va diminuam noi acum indemnizatia pana trece criza, stati linistite ca dupa aia o facem la loc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

dragele mele si dragii mei, va invit pe toti sa recititi pentru info actualizate prima pagina.
va pup si ma retrag pentru cateva ore ca nu am mancat si nici baut nimic pe ziua de azi si eu inca il alaptez pe cel mic.
noroc cu somerul meu (tatal meu)ca mi-a plimbat baiatul si cu soacra mae ca e in somaj tehnic si poate sta cu fetitza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

da??????????? si cum a fost?????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput