Cainii si poporul -2-

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramoneloo

fiind tot din constanta,ii recomand dnei concetatene sa-si duca copilasii la piticot,in parcul tabacarie,unde locul de joaca este ingradit,pazit si etc.cu toata seriozitatea.nu cu bascalia cu care alti concetateni imi recomanda mie sa-mi duc jivina la plimbare in padure!

[url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"]

scrie tulcea la tine, dar nu conteaza....la piticot nu intra cainii in lesa, insa gasesti maidanezi...dar ce spui de restul parcului...

ce rasa de caine ai? in tomis nord e un stadion unde se intalnesc posesorii de caini mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

danaalex,spui ca ai crescut caine in casa.ce s-a intamplat cu el?a murit de batranete la 5 ani?au aparut copiii si ti-au spus medicii sa-l dai?exact,ce s-a intamplat cu acel caine?dar cu pisica?

Mergi la inceput

Citat:

cat despre pisici,probabil o deranjeaza miorlaitul acestora cand intra femelele in calduri.e gratuita sterilizarea la punctul din medgidia sau cernavoda.un mic efort,pt propriul comfort.noi asa am procedat,am pus mai multi bani pt combustibil,pana in 30 ron pana in medgidia dus-intors,am mai imprumutat transportoare pt ca cele din dotarea personala nu erau suficiente,am facut programare,le-am comunicat nr animalelor,le-am dus frumusel,le-au tinut post-operator si dupa 3 zile ne-am dus si le-am luat inapoi.
si da,avem si alte lucruri mai imp de facut,unii nu au timp,altii nu au bani,cativa n-au mijloc de transport,dar fiecare a contribuit cu ce si cat a putut.insa cand vii cu o afirmatie de genul,sa dispara,nu ma intereseaza cum,numai sa dispara...de la sine inteles ca acel om este unul dezinteresat,comod,care are asteptari numai de la ceilalti.[url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"]

nu sunt dezinteresata, insa urina de pisica miroase ffff rau...
si da sa dispara indiferent cum - ms astept ca primaria sa ne scape de ei ca acolo platesc impozitele, nu as avea posibilitatea sa adun eu pisicile si maidanezii nici atat si sa-i duc la sterilizare...vino tu daca poti si eu platesc drumul

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Citat:

danaalex,spui ca ai crescut caine in casa.ce s-a intamplat cu el?a murit de batranete la 5 ani?au aparut copiii si ti-au spus medicii sa-l dai?exact,ce s-a intamplat cu acel caine?dar cu pisica?

[url:"http://good-times.webshots.com/slideshow/565599276BXsacl"]

din nefericire a murit cainele pe care l-am iubit enorm... prin 1996 eram studenta in bucuresti si l-am gasit intr-o vopsitorie/spalatorie de masini din zona groapa cta era slab, murdar de toate cele...in fine l-am adoptat si la 2 ani a murit- asta a fost...
iar pisica am avut-o din liceu si a crescut in casa la ai mei, a imbatranit si a murit

Mergi la inceput

danaalex,am un maidanez.o pisica maidaneza.si multe alte animale maidaneze care mi-au tranzitat casa.sau sunt in tranzit.
scrie tulcea,dar nu asta conteaza,asa-i?nu originile mele sunt in discutie,corect?
la piticot nu intra nici un caine.ca sunt maidanezi,ia te rog,vb cu paznicii de acolo,care sunt protectorii lor,fa-le si o reclamatie dc vrei sa faci intr-adevar ceva.ori sa-i ia acasa la ei.zi-le tu asta.zi-le lor,nu mie.
de restul parcului.sa-ti spun ca:eu cand mi-am adus prima data cainele in parc,ma asteptam ca zona pt caini sa fie ingradita.sincer,eu n-am vazut caine care sa stie sa citeasca panourile si sa nu iasa din acel spatiu,traversand aleile dupa bunul plac.
in parc mi-a fost atacat cainele de un pittbul fara lesa si botnita.am plecat cu el plin de sange,tremurand toata,cu o bucata lipsa din urechea cainelui.
in parc mi-a fost lovit cainele de un copil care se plimba cu bicileta.cainele in lesa fiind.degeaba si-au cerut parintii scuze,eu acum am si mai mare grija la cainele meu pt ca asociaza copiii cu bicicleta si lovitura aferenta.
eu ma intalnesc cu alti stapani de caini maidanezi.si in mare parte,toamna sau iarna.cand e cald merg cu el in alte locuri,padure,plaja dintre eforie si tuzla,munte,mergem la pescuit,etc.
ah,uite ceva fain,mi-am lasat cainele ancorat de un gard,sa platesc ceva.cand am iesit,un copil arunca cu pietre in caine.caine care nici nu a miscat.i-am atras atentia si ghici ce,a aparut si-o mamica care m-a facut tot pe mine nesimtita pt ca mi-am permis sa-i fac educatie copilului ei!
ps:cainele meu nu este de talie mare,ci medie.exista vreo restrictie cu privire la greutatea cainelui si accesul lui pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ramoneloo pentru cate faci ,mi-as dori sa pot fi ca ine,sa am posibilitatea si vointa sa fac macar atat,dar nu am nici una nici alta.M-am complacut ,ca si multi altii de fapt,in situatia de a ma smiorcai si a astepta de la autoritati.Cand eram insarcinata si au ridicat cainii de langa blocul meu m-am bucurat,pentru ca nu puteam sa dorm din cauza sarcinii,si auzind cainii adormeam tare greu la loc.Acunci nu m-a interesat unde au fost dusi,acum m-ar interesa.De ce acum? Pentru ca acum mi-a fost atrasa atentia de tot ce s-a scris in ziare si s-a vorbit aici.Eu nu prea pot ajunge cu copilul in Parcul Tabacarie,stau in partea opusa a orasului,nu am masina ,si sa ajung in acel parc imi ia 45 minute,cu doua mijloace de transport,pentru ca in maxi-taxi nu pot urca cu caruciorul,copilul nu suporta caldura asa mare si inghesuiala.Merg totusi cam o data pe saptamana acolo,unde ma intalnesc cu inca doua prietene,dar nu as putea face drumul asta zilnic,mai ales ca am un parc maricel in fata blocului,cu loc de joaca,mult spatiu verde,bancute si umbra. De ce nu ne putem respecta unii pe altii,si macar cateii cu stapani sa fie civilizati?Daca ma aplec si adun un rahat de caine din locul de joaca se stramba celelalte mamici si pleaca de langa mine de parca l-as fi luat cu mana goala,mai si vocifereaza ca'de aia platim la primarie,sa se faca curat'( DanaAlex,fara nici o referire la tine,pur si simplu asa au spus).Ma rog,daca nu ne trezim cat mai multi sa facem ceva,numai autoritatile nu au putere.Ca si in invatamant,si in orice domeniu,daca noi,astia mici nu cooperam cu statul si preferam "statul degeaba" ,nimic nu o sa mearga cum am vrea.Doar ca 'vrem' nu e de ajuns,trebuie si sa mai punem osul la treaba.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

danalaex,voi ajuta cu mare placere.
nu este prima data cand fac asta.in aceleasi circumstante am sterilizat si o mica gasca de pisici de la alte blocuri,chiar si din cartiere mai indepartate,eu locuind pe soveja,zona eden.
la 15.38 plec la gara sa trimit un pisoi la bucuresti,catre noul stapan:)pisoi cules din zona km 4-5:)

Mergi la inceput

lali nu ma simt vizata de postarea ta ...si eu ma aplec si culeg gunoaie din parc, adun dupa copii mei...stai sa mai creasca al tau sa adune cu mana rahatii albiti din iarba - bravo tie ca poti fi atat de toleranta fata de maidanezi, mie mi-e teama mai mult de muscaturile lor - am zis ca acum 2 zile a fost muscata o fetita de 9 ani la locul de joaca din tomis nord, vis a vis de rovere, plus alte multe cazuri mediatizate sau nu.

ramoneloo - locul este tomis nord zona rovere - maidanezii sunt in numar mare deoarece in apropiere este un stadion dezafectat...daca poti face ceva in sensul asta hehehe eu am patit asa in parcul de la liric - e afisul "nu calcati iarba" si o tuta de paznica a venit sa ne de amenda ca erau cativa copii pe iarba...surpriza a fost ca mai dormeau si cativa maidanezi si am somat-o si noi pe ea ca daca reuseste sa-i ia pe aia de acolo ne luam si noi odraslele...deci stai linistita si cu copii de mana sunt probleme nu numai cu cainele in lesa
ma retrag ca fug pana in tom...acaparam noi constantencele topicul

toate cele bune...

Mergi la inceput

si a se observa tonul meu serios,nu bascalia si ironia pe care mi-o servesti tu,DanaAlex...
pt ca din cate observ,indiferent de buna-vointa unora sau altora,tu tot indiferenta esti.dar nu mai esti dezinteresata direct,ci indirect.mare progres.pacat ca nu ai inteles nimic din tot ce s-a discutat aici,atat.
sa repet?cu ce drept permiti tu eutanasierea,adica disparitia cainilor si pisicilor deja sterilizati?tu ai idee ca pe langa mica noastra contributie,cel mai mare aport il aduc cei de la gaia animali?cum poti anula eforturile financiare uriase ale unei organizatii,care a sterilizat pe banda rulanta zeci de mii de animale si a dat in adoptie tot cam atatea?
este corect ca ecarisajul din cta sa captureze cainii deja sterilizati?pt a-i mai steriliza inca o data?pt ca ei sustin ca nu-i eutanasiaza!
ai fost la asa-zisa bio baza cta?nu te intereseaza unde si pe ce se duc banii tai?PACAT.

Mergi la inceput