Bostana cu cei mai dulci PEPENASI iul/aug'08 (183)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Nici o veste de la Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!Azi dau
Astept si eu cu nerabdare vesti de la Cristina.Ma bucur ca am apucat sa zic si eu NASTERE USOARA MAMICO!Sa dea DD sa fie toate perfecte!

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Biri la multi aniii!!!

INTALNIRE?unde ce si cum????vreau si eu!!!

intrebare

am copil bolav ,tuseste,muci verzi si dimineata febra...restul zilei e ok,tratam cu mucosolvan,olynth,nurofen
pentru ca am fobie de dr care mereu vine cu ideea de antitibiotic va intreb: imi recomadati ceva din farmacie sa scapam de infectia asta??

si apoi alta cerinta
luna asta intentionez sa-mi scot steriletul...dar nu sunt 100% hotarata ca vreau bb2,deorece imi e frica..mamicile cu 2 copii sunteti dragute sa=mi scateti piticii din cap pentru ca am impresia ca Maria e unica si dc vine bb2 am sa-i impart toata atentia de care are parte acum

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

si inca ceva
indemnizatia de la stat cat timp mai vine,adiq luna mai e ultima luna si apoi ce se intampla?alte acte depuse la primarie?

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anaxena, noi de raceala am scapat cu nurofen + panadol, alternate (defapt cand avea febra mai mare nurofen, in rest panadol). Dar alte simptome in afara de febra Aida nu a experimentat pana acum. Sanatate multa .

Pt indemnizatie am impresia ca nu trebuie facut nimic, pur si simplu nu o sa mai vina banii. Mi se pare si culmea sa trebuiasca cerere ca sa nu iti mai dea bani , desii cum merg lucrurile la noi...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

salut fetele!!

Cristina sper ca deja il ai pe Mateias in brate, recuperare rapida si mult laptic!

Anaxena noi luam acum cu raceala panadol, stodal pt. ca tuseste si picaturi de nas. Deocamdata nu are febra, dar in caz de, o sa alternez cu paracetamol supozitoare. Sper sa nu fie nevoie. Aa, tratamentul e dat la sfatul pediatrei.

Si noi suntem racite asa ca operatiunea "cresa" a fost pusa deoparte momentan. Chiar daca se face bine pana saptamana viitoare, nu o mai duc ca si asa avem nunta sambata viitoare si vreau sa nu mai avem probleme, si nici nu vreau s-o stresez in plus ca oricum o sa fie haos la noi cu invitatii din alte orase, alergatura, curatenie si alte asemenea...

O zi buna va doresc!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

la noi e deja cu muci verzi si tuse productiva asa ca ma gandeam sa-i dau ceva sa lupte cu infectia

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

La noi e vreme uratica.

Anaxena,eu nu am doi copii,dar imi doresc din suflet inca unul in viitor,si din cate stiu si din cate imi amintesc de la mamici cu 2 sau mai multi copii,toate spuneau ca iubirea se inmulteste cu numarul copiilor,nicidecum ca s-ar imparti ,deci eu zic ca daca iti doresti inca un copil,sa nu-ti faci probleme de genul,ca o s-o iubesti pe Maria mai putin,pentru ca sunt sigura ca nu o sa fie asa.Da,probabil la inceput o sa fie putin greu,si probabil o sa te ocupi putin mai putin cu ea,dar aici nu prea ai ce face,si gandeste-te ce fericita o sa fie Maria ca o sa aiba un fratior sau o surioara cu care sa se joace,si mai tarziu cu cine sa-si imparta bucuriile si temerile

_

Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cristina, sanatate si nastere usoara! Ma gandesc la tine!

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Nu am nici o veste inca, Moni? Sper ca operatia a decurs asa cum trebuia si doar mamica e la reanimare si cand isi va reveni ne va anuntza!!!
Mai bag un rand:
Xena eu ii dau Sumetrolim acum, biseptol pentru copii, nu e antibiotic, da nici departe nu e dupa cum am citit.
Eu sunt varza si m-am umflat de ceaiuri si parca mai rau imi e, transpir si am stari de somnolentza, febra nu.Offf, daca nu eram gravidutza bagam toata farmacia in mine
Tot pt Xena nu stiu daca e asa ca o incurajare dar...1.faci copii extrafrumosi!2.Esti tanara si numai buna de facut bebe sanatos!3.Esti o femeie puternica si descurcareatza(in perceptia mea) si te vei descurca de minune si cu bebe2, vei sti sa iti imparti dragostea(asta imi spuneau fetele acum cateva luni, cand si eu am intrat cu aceeasi intrebare, cum voi sti sa o iubesc pe a doua cand Clara e universul meu?).Mai multe iti spun dupa ce nasc ca sa fie asa din experienta.Pupici

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput