Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Multzam de raspuns, Esme!
Ete-te si salmonelele astea, e pe rase? Io credeam ca salmonela e una singura, nu salmonela de ratza, salmonela de gaina... salmonela de prepelitza... ETC. Am retinut! Da, sincer si de aia am asa de multe oo de ratza, stiu de salmonela si mi-e frica... Sotzu papa fara probleme, mie imi e frica. Evei nu i-am dat niciodata. Dar daca e bine fiert/bine prajit, se duce salmonela? Ce intrebare pun si eu... Sa nu radeti...

Deci daca ma nasteam shtiuta cu toate alea radeam amu' de mama focului, ca in rest sufeream de o plictiseala crunta...deh, cand le stii pe toate ce rost mai are sa te conversezi...doar asa de amorul artei??? nici asa nu afli nimic nou...
Asta ca sa zic mai pe lung, DE CE SA RADEM?.

Bon, trecem de la predicat (a rade) la subiect, salmonela.
Deci salmonella e de mai multe soiuri, rase, ingrengaturi...ca sa nu fiu rasista si aia de se aciuieste pe langa rate e mai nasoala, cand ajunge la om. Noroc ca moare usor, cam de pe la 55-60C. Prin urmare in ciclu "asa ne educam noi" (prin noi inteleg si eu personal) va prezint www.aopy00.dsl.pipex.com/recipes/temperature.shtml" target="_blank">aici unul din multele site-uri informative despre cand si cum se duc pe lumea cealalta clocobaurii . Pentru traduceri sunati un prieten, sau spuneti acilea ca zicem si noi...

pup,
tot io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, uitai sa-ti zic: eu i-am dat ou fiert de rata fetei...n-a patit nimic...daca e fiert bine, nu cred ca e pericol.

Elenuca, ma bucur pentru voi...

Ma duc sa fac o ciulama cu ciuperci cat doarme fata, ca-mi vine barbatu de la tara si n-am cu ce sa-l hranesc...fasolea o mancaram toata, inclusiv Cris

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am inceput mesajul de dimineata ...zic sa-i dau send chiar daca intre timp cheful meu de viata s-a dus ...

In primul rand calde urari de LA MULTI ANI pt puiutii care s-au sarbatorit in ultimele zile : COSMIN , MARIA ALEXANDRA ,GEORGE VLADIMIR , MATEI, TEODORA MARIA ,EDVIN SEBASTIAN, NAOMI , GABRIEL , sa fiti fericiti, sa aveti parte numai de bucurii si multa dragoste, sanatate multa si multe mamicilor voastre.

Si pt ca astazi sarbatoritul principal este PATRICK ii LA MULTI ANI , sa ai o viata superba, plina de fericire si dragoste si multaaa santate. Deasemenea un special pt Doloress, mamico multe felicitari pt odorul tau si tinem pumni pt .

Vreau sa la urez si celor bolnaviori multa sanatate si recuperare rapida . Vb. AlexSara, este un trend la care ne-am aliniat si noi. Ne-am dus cu Andra la spital un pic mai devreme si pana la urma i-au gasit o fractura la umar si e in ghips pt 21 de zile . Simt ca mor de nervi si suparare dar asta e ...

Luminel ca ai intrebat de noi - cum se vede mereu ne gasim ceva de facut. Am fost doar obosita, ocupata, stresata mereu cu ceva pe cap si iata ...abia mai apuc sa mai vb cu voi. . Oricum incerc mereu sa mai arunc un ochi aici, sa mai citesc despre voi . Ma bucur cand se intampla lucruri frumoase, ma intristez alaturi de voi cand ceva este in neregula dar parca nu mai apuc niciodata sa stau ca pe vremuri la povesti

Va si ma retrag in barlog ca nu-s tocmai cea mai buna companie acum. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum vor fi urmatoarele 21 de zile in gips pt Andra . Mititica, imi e atata de mila de ea. Acum de la atata plans la spital a adormit lemn.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:

Ne-am dus cu Andra la spital un pic mai devreme si pana la urma i-au gasit o fractura la umar si e in ghips pt 21 de zile . Simt ca mor de nervi si suparare dar asta e ...

Va si ma retrag in barlog ca nu-s tocmai cea mai buna companie acum. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum vor fi urmatoarele 21 de zile in gips pt Andra . Mititica, imi e atata de mila de ea. Acum de la atata plans la spital a adormit lemn.

Refacere rapida Andrei si multa putere voua.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

MsBB, refacere rapida Andrei! Iar tie putere si rabdare!

Patrick, sa fii sanatos si fericit si sa-ti dea DD un fratior sau o surioara!

Elenuca, sa stii ca a fost cald si azi, chiar daca nu mereu a fost soare. Noi am iesit, ne-am jucat cu mingea, am sarit sotronul....

Legat de papa, si al meu sot papa cam orice, de fapt eu gatesc dupa gustul lui ca intre timp si eu m-am dat dupa el. Adica daca lui nu-i place un fel de mancare, a ajuns sa nu-mi placa nici mie. Iar daca lui ii place ceva ce mie nu imi placea, cum ar fi telemea de oaie.....acum mananc si eu(ei, nu chiar acum, ca sunt la cura). Dar ciorbele se mananca frate cu legume cu tot....nu se discuta.Fug sa spal pe jos, Ylari si eu sunt harnica, vezi?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Am o veste mare luni incep lucrul...Azi am fost mi-am facut lichidare si mi-am facut actele de angajare la firma nou.

Lumi si eli s-a scris cu pix...isi facea body paiting...e un trend nou! ...De noi e nasol ca avem pui mai mari si astia le lasa la indemana tot!

Laurita ii place trici...e de la 1,5 ani...se impinge cu picioarele

Alex@Sara eu stiu ca Tobrex e ok...Tobradex are hidrocortizon! Sanatate maxima!

Doloress...mama ce tare e Patrick...bine ca nu a patit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult fetelor, sunteti tare dragute!!
Ne pregatim sa plecam si noi intr-o mica excursie de o zi, dimineata ca de obicei am stat imbratisati vre ora asa si-mi aduc aminte de prima data cand l-am tinut in brate , ia uitati aici :
http://good-times.webshots.com/photo/2276801200102927551XiupYh

Si acuma e un nazdravan si jumate care alearga toata casa si striga Mami, hockey gooolll!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc mult fetelor, sunteti tare dragute!!
Ne pregatim sa plecam si noi intr-o mica excursie de o zi, dimineata ca de obicei am stat imbratisati vre ora asa si-mi aduc aminte de prima data cand l-am tinut in brate , ia uitati aici :
http://good-times.webshots.com/photo/2276801200102927551XiupYh

Si acuma e un nazdravan si jumate care alearga toata casa si striga Mami, hockey gooolll!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Vai, Doloress, ce mi-ai facut cu pozele astea ! Mare este Dumnezeu, uite ce minune ti-a dat si cu cata putere l-a inzestrat incat sa creasca, sa fie sanatos si sa va aduca atata bucurie. Inca o data, la multi ani Patrick, sa fii sanatos, pui frumos.

Dani, mami de

Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, mi-a zis si mie o matusa azi despre treaba asta, n-am crezut-o, dar iata ca am gasit pe net un articol:

http://www.financiarul.ro/2010/04/26/parintii-care-angajeaza-bone-sau-isi-duc-copiii-la-cresegradinite-ar-putea-fi-scutiti-de-impozit-pe-salariu/

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress:cum au trecut 2 ani....Ai un baiat mare, frumos, destept. Mamico sa fii mandra si fericita si sa-ti traiasca multi ani sanatosi! Patrick si dixtractie maxima!!!

Msbb: Cum a ajuns Andra in gips? Mi-a scapat mie ceva? Refacere rapida!!!

Neuronul meu e astazi obosit. Ma duc sa-l tolanesc pe undeva.

Mergi la inceput