Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress lui Patrick, sa se faca mare si sa fie sanatos!
Lorich, Cleo sanatate la pui! Prospanul mie mi s-a parut apa de ploaie.Dar poate marei ii merge. eu zic ca aerosolii si ventolinul sunt magice
Elenuca nasol cu dusul la gradi ooof. eu nu mai rezist fara Mirci. l-am chemat in vizita cu soacramea...oricum suntem raqcite si noi.
mi_bebelinaMirci nu tine picioarele pe pedale, dar sa si pedaleze! Cred ca mai incolo...
Ylari si eu mai arunc mancare...si mor de oftica, cu cate chinuri o fac furind din timpul de joaca al lui Mirci...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Cleo, Elenuca, deci clar e o chestie barbateasca asta cu strecuratul supei. Jur ca daca voi avea baiat nu o sa-i strecor ciorba! La noi aici e o chestie foarte aiurea. In casa asta nu se mananca la masa in bucatarie, ci pe unde apuci, cu o tava in poala!!!! Of... alta chestie ptr care imi doresc casa mea, sa avem loc de masa amenajat sa mancam ca o familie, nu ca aurolacii pe unde apucam....

Cleo sa stii ca e posibil sa fie si de la antibiotic imbunatatirea, eu can i-am dat Cedax Evei cand a avut rosu in gat anul trecut deja dupa prima doza a scazut temperatura, dupa a doua deja era ok. Cum a eliminat din gat? A scuipat? Mie asta cu eliminatul mi se pare foarte strange, ca eu n-am eliminat niciodata nimic... Mie imi e scarba... Si cand am greatza sau ceva de genul, mor decat sa vars... Sunt eu mai ciudata. Cleo as veni la tine dar am aici de munca nene, nu apuc sa fac curat intr-un loc, ca in drum spre cosul de gunoi sau spre baie, ma apuca stransul din alte parti......... Uuuuu, mare dezordine la mine in casa, dar pur si simplu nu reusesc sa fac fatza...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

si mai vroiam sa va zic,de Sara ca desi zice cand face kk si pipi,nu vrea sa stea pe olita,fugeeeee cat vede cu ochii,in curu gol,dar nici pempi nu mai vrea plangeeee cand vreau sa ii pun pempi si cere olita,sa aiba de pe ce sa fuga.Abia astept sa se incalzeasca bine sa o las numai in chilotei afara in curte,ca asa am scapat si la ALex de pempi....uda florile

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alex @sara noi am avut probleme cu ochisorul (sfaficoc auriu, deci mai grav asa) si sincer le-am pus pe toate, dar cand dupa 1 an si ceva, de la o viroza a facut si conjunctivita ne-a dat (fara analiza si antibiograma) tobradex.
Imi pare rau sa spun dar eu chiar nu-mi pun mari sperante si incredere mare in antibiograme, eu pe vremea aia ii faceam in 3 locuri si-mi daea 3 antibiograme diferite ca sa nu mai zic ca unul imi zice ca n-are nimic sau altul imi zicea pioceanic...

Revenind...sanatate multa puiutilor, Dariutzei in mod special!!!

Mai, ce ziceti voi de supe strecurate la sotzi!!! Esta-esta (aka extraordinar, cum zice Robert)... eu credeam ca eu am sot cu figuri ca vrea masa pusa, stransa, ignora vasele si asa mai departe, dar de mancat mananca orice, pot sa-i dau si pietre sfaramate...asta mi-ar mai trebui.... esta-esta

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

eu sunt in urma rau de tot cu urarile. abia de apuc sa va citesc printre randuri, intre doua rapoarte sau doua meeting-uri.
asa ca bag mare acum:

La Multi Ani frumosi si fericiti pt puii: Naomi, Gabriel, Patrick si de ce nu si pt Vlady si Robert in avans.

La Multi Ani si pt mamicile ca_eric si Ina78.

La noi a inebunit lupu: e cald frate, da cald rau. eu una nu ma plang, ca sunt ca soparla. dar colegii mei olandezi au inceput sa se planga deja. cica e prea cald la 20-22 grade. eu ma simt numa bine.

asa ca este o atmosfera de vacantza pe aci.... ceva de speriat. numa eu am de munca, ca m-a mncat undeva sa fac curs in care sa ma invete cum sa ii invat eu pe studenti. si zau ca muncesc pt cursul asta mai mult decat muncesc studentii pt cursul meu. dar daca-i musai, cu placere.
ashadar, cum va spuneam, aci e aer de vacanta. maine e ziua reginei mare sarbataore mare, se vopseste tot oladnezul (si nu numai) in portocaliu de zici ca a luat foc orasul. unii incepura sa serbeze de azi, mai exact muncitorii la cladirea de peste drum. au dat drumul la muzica tare si mai trag cate un chiot din cand in cand, cred ca sutn cu gandul la berea de la noapte si maine.

noi avem ganduri mai pashnice cu aceasta ocazie. maine na imbracam si noi in portocaiul. ma bate gandul sa ii vopsesc sotzului aprul in portocaliu. cu spray din ala care se spala. poate asa il conving sa s e tunda, ca zici ca e leu. dar ar fi haios cred.
deci, ne imbracam in portocaiul si purecedem prin oras, ca e targ pe toate strazile orasului. s-o agata ceva si de noi. apoi venim la pranz acasa sa ne odihnim si sa doarma copiii (speram si noi,c e sa facem) si dupa amiaza pelcam cu tranvaiul in oras, sa bem si noi cate un cocktei ceva, poate stam si al ceva concerte. sper sa reziste puii.

despre puii mei: cred ca au felul lor de a ne spune mai indirect ca au crescut. odo: nu mai vrea cu niciun chip sa doarma de la ora 19:00-19:30, asa cum abisnuia. plange si cate 2 ore. se enrveaza,a runca cu jucariile din preajam ei, se dezbraca de pijama, isi scoate pampers-ul. asa ca aseara am culcat-o la ora 20:30. nu a adormit imediat, dar macar a fsot mai liniste. prin urmare o sa schimbam ora de culcare. adio seri linistite.
alex: ca tot a inceput sa se trezeasca soru-sa ceva mai tarziu (de, daca are treaba seara), acum se trezeste el la 6:30. macar vine epste noi in pat si se invarteste pe acolo inca juamd e ora, pana se aude si soru-sa. dar numai somn nu mai e ala pt noi. asa ca o sa il culcam si pe el mai tarziu, nu la 20:30 cum se culca pana acum.

ete astea sunt schimbarile din viatza naostra.

cat despre operatziunea olitza, nici nu ma gandesc sa incep ceva pana la vara, cand mergem la mare. avem olitze in casa, doua, stie la ce se folosesc, dar deshi a icnercat sa stea pe ele, nu sta mai mult de 10 secunde. s-a intampalt odata sa faca si pishu in astea 10 secunde, dar s-a speriat.
la vara, la mare, o sa o las in fatza casutzei sau pe plaja fara pampers, sa vada ca se uda, si sper sa reushesc asha cum am facut si cu alex. daca nu... asta e, mai perseveram, sigur nu se marita cu pampers.

acestea fiind spuse (stiu ca mai voriam sa zic una alta), ma intorc la oile mele. va pup si va urez un weekend insorit si placut(ehehe, eu deja intru in weekend)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani Patrick! Sa cresti mare si puternic, destept, frumos, cuminte si harnic!

Aelita, n-am decat un parc, care e la 5 minute de mine, foarte aglomerat si neingrijit...eheee, daca ramaneam in Titan...alta viata! N-am cum sa nu stau dupa ea, ieri o calcasera doi copii cu bicicleta, intr-o zi cand a iesit cu frate-sau, a venit cu ea urland ca s-a suit pe niste bare si a cazut pe spate...ar vrea sa se suie pe toate tricicletele si masinutele copiilor, desi la a ei nici nu se uita...numai de astea...

Eu de obicei n-arunc mancare, noi mancam de pe o zi pe alta fara probleme...barbatu-meu chiar se supara daca aruncam...iar el mananca orice, oricum...la cat de rau stam acum cu banii, atat ar mai lipsi, sa aruncam mancarea!

Sanatate la piticii bolnaviori! in special Ilincutei...atat de mica si sa raceasca

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La Multi Ani

NAOMI
GABRIEL
si
PATRICK

Sa fiti fericiti copii scumpi si iubiti!

Ylari n-are nimic numa' tre' sa ai grija la dimensiune. 3 oo gaina apox 2 oo rata daca nu chiar mai putin. Si sa fi atenta ca salmonela de rata e mai tzapana ca aia de gaina deci sub nici o forma sa nu ajunga ou crud in gura ta sau a copilului!

Acestea fiind spuse nu stiu ce sa mai adaug...momentan...

asa ca plec la cafea (sunt dupa doua sedinte si nici o cafea...moor)

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

La Multi Ani

NAOMI
GABRIEL
si
PATRICK

Sa fiti fericiti copii scumpi si iubiti!

Ylari n-are nimic numa' tre' sa ai grija la dimensiune. 3 oo gaina apox 2 oo rata daca nu chiar mai putin. Si sa fi atenta ca salmonela de rata e mai tzapana ca aia de gaina deci sub nici o forma sa nu ajunga ou crud in gura ta sau a copilului!

Acestea fiind spuse nu stiu ce sa mai adaug...momentan...

asa ca plec la cafea (sunt dupa doua sedinte si nici o cafea...moor)

Esme

Multzam de raspuns, Esme!
Ete-te si salmonelele astea, e pe rase? Io credeam ca salmonela e una singura, nu salmonela de ratza, salmonela de gaina... salmonela de prepelitza... ETC. Am retinut! Da, sincer si de aia am asa de multe oo de ratza, stiu de salmonela si mi-e frica... Sotzu papa fara probleme, mie imi e frica. Evei nu i-am dat niciodata. Dar daca e bine fiert/bine prajit, se duce salmonela? Ce intrebare pun si eu... Sa nu radeti...
Elenuca, nu stiu salon prin Dr Taberei...
Luminel... of... Da, nici mie nu-mi place cartierul asta... dar ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem sanatosi, si una peste alta... mi-am gasit linistea. Norocoaso, cu sotul tau care papa de toate...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Lorich, esti o fericita cu asa sot... visul oricarei gospodine !, ei, totusi, pietre nu-i da ca pica greu la stomac
Ylary, stii ce idee mi-a venit? am pus varza ramasa intr-o casoleta ermetica, am mai sigilat-o cu niste pungute din alea vidate si am bagat-o la congelator... peste o saptamana o sa fie un nou fel de mancare pentru care am stat in bucatarie juma de zi... Pai nu? zi si tu acum nu-i pacat?
Mai Lyly tu i-ai spus ceva la soarele ala de pe strada ta, ca a venit o raza si pe a mea Bifam prima zi de gradi fara urlete (prea mari), prima zi in care a mancat iaurtelul tot la micul dejun( fiemea e fan iaurt frate, ar manca si de 5 ori pe zi) iar la pranz nitel piure cu carnita. Zic ca e bine ! A, si la plecare i-a spus pa pa si i-a facut cu mana educatoarei , iar la indemnul meu, mami da-i si un kiss, s-a dus si a pupat-o si a primit la randul ei un pupic . Doamne Ajuta sa fie bine !
In alta ordine de idei, una calda , una rece, tortelini yeah, n-au avut succes la fiemea... a vrut "vazica" mai poti sa zici ceva? Asa tata asa fiica "puii mei" ! cum zice Lizuca.
ne pregatim de nani si pe urma bagam un parc. Pupam fetele!

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

La multi ani Patrick!
Doloress o zi superba va doresc si un Patrick cat mai cuminte

Alex@Sara, eu pt infectie la ochi am folosit Uniflox, picaturi pe care le pun si in nasuc, cand infectie se duce acolo; nu e recomandata pt. copii sub 2 ani parca

Danicris, eu as vrea sa fac un comanda un patut special pt. Annika

Mergi la inceput