Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata! ?

la multi ani Patrickut drag si scump!! Sa cresti mare, frumos, sanantos si sa bucuri in fiecare zi la fel de mult pe mami si tati!

Laurita am innebunit cand am citit de voi..uufff...pune masca, desi daca zici ca Ilincuta tuseste... oricum, pune mascuta

Dani eu patuturi de alea excat cum vrei tu la Ikea am vazut, sunt f frumoase, cu aparatoare, cu tot ce vrei...daca tot esti in complex, poti vizita si Mobexpert, alte idei nu am.

Aelita Doamne mi-ai facut ziua!!! Nu ka simt prea bine, cred ca am furt-o de la Robert, dar cand am citit de la tine cum mama ta nu a gasit si mucii in aspirator...genial, am ras cu mare pofta!!! Ce mare s-a facut Sofia!!!

mi bebelina tati-ul nostru abia asteapta sa-i cumpere lui Robert placa aia de la Ikea, aia cu carioci pe o parte si creta pe alta, eu tot aman, ca inca nu e f pasionat de asta, plus ca ocupa f mult lor, dar el mereu zice "ii luam, ii luam?"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Lyly, ce fetita frumoasa am vazut in poze, si ce tacticos se plimba ea prin parc, pai Lizuca dar nu s-ar fi tavalit macar de doua ori nu se simtea bine... Asteptam si noi soarele vostru pe strada noastra- trimite-l si la noi pls... azi am dus-o eu ca tati a fost la stomatolog si a plans... mi-a luat mana si mi-o punea pe obrajorii ei plini de lacrimi...eram tare dar plangea sufletul in mine...
Ce m-a distrat de Robertel cu „mutii”..speram sa scapati repede de ei
Aelita, pacat ca nu v-ati brevetat inventia , ar fi astigat o gramada de bani ! vazut puiuti scumpi si leganiciosi
Mihaser,Dolores deci au inceput sotiile copiilor, de acum sa te tii...Deocamdata noi nu am avut pozne, dar ma astept...
red]RealLaura, of, deci devine serioasa treaba, atunci nu mai sta si da fugutza la pediatru, iar tu incearca ceaiuri cu miere la greu. Sanatate multa!
Danicris, noi am facut patutu' pe comanda, (de fapt toata mobila a fost facuta pe comanda) dar a uitat sa ne aduca gratarelul asa ca doarme mami cu ea, intr-o dunga...

Ylary si mi_bebelina ,spor la slabit, eu cred ca am slabit natural zilele astea, dar vreau sa ma interesez de un salon in drumul taberei. Stie cineva?
Va pup, ma duc sa curat niste capsuni si sa pun si de o ciorbita.

aoleu, uitai de scumpul Patrick, la multi ani sa cresti mare si voinic !
Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

PATRICK LA MULTI ANI CU SANATATE!!!!
BUCURII SI FERICIRE MULTA!!!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Elenuca, of ce greu trebuie sa iti fie sa o vezi asa plangand... Ce iti mai fac petuniile? Spor la bucatarit. Voi faceti mancare, eu trebuie sa arunc mancare Deci... cum in timpul saptamanii nu mai trebuie sa gatesc ptr Eva caci ea papa la gradi, fac mancare numai in weekend. Si trebuie sa fac ciorbitza (pe care o adora) si un felul 2. Din care mananca, normal numai sambata si duminica, deci cate 2 portii. Sotul nu serveste mereu ciorba facuta de mine, ca are prea multe legume in ea trebuie sa i-o strecor (ati mai pomenit asa ceva????) Iar felul doi nu mananca, decat gratare, fripturi cu divrese garnituri. Ceea ce inseamna ca trebuie sa fac si ptr el special ceva. Ceea ce ma enerveaza, v-am spus, ca ma simt sclava bucatariei. Sa revenim. Eu fiind la regim (si nu vreau sa renunt la el sub nicio forma) normal ca nici eu nu mananc din respectivele feluri de mancare. Prin urmare am acum 3 oale in frigider pe care trebuie sa le golesc... la ghena! Mor de ciuda, dar ce sa fac? Ca ptr fata trebuie sa fac mancare. Si chiar nu stiu cum as putea sa gatesc doar 2 portii de ciorba. Hai ca as renunta la felul 2 si sa fac fripturi cu garnitura. Nu stiu cum sa mai fac insa ptr ca am facut sapt trecuta peste cu cartofi la cuptor, am mancat eu putin peste, fata a papat 2 bucati si cativa cartofiori, sotul nu a servit ca mancase pizza la servici. Urasc sa arunc mancare si mor cand vad asa indiferenta la Iuby ptr treaba asta... of...

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Ylary, scumpa, te inteleg perfect cu mancarea... la fel patesc si eu, tati mananca doar anumite mancaruri si ciorbe STRECURATE de-mi vine sa-i bag legumele cu forta pe gat , dar asta e ... asa a fost alintat si greu sa-l mai schimb eu acum. Si eu arunc mancare la greu, de exemplu, varza cu carnita nici macar nu s-a atins, desi a iesit asa de bunaaa, a mancat Lizuca cu amandoua mainile.... O sa fac tortelini diseara poate asa il incant. Si mie mi-e ciuda ca eu am invatat la mama sa fac mancaruri cu mult zarzavat, sa arate frumos, si de gust, nu mai vorbesc, vorba bunicamii, Dumnezeu sa o ierte, <trebuie sa-ti placa cat de colorata e ciorba inainte sa bagi lingura in ea>. Si mor de ciuda ca lui trebie sa i-o strecor, nu mai vorbesc de tocanite sau in general mancaruri cu patrunjel sau marar, bleah... nici nu vrea sa auda....

Petuniile mele sper sa-si revina, nu mai au flori, deh...porumbelul avea nevoie de accesori sa o vrajeasca pe iubita sa .
Mai fetelor, ce vreme e asta? Vreau sa fie odata cald si frumos, ma termina vremea asta de doi bani, eu sunt dependenta de soare, vreau calduraaa !

am corectat ca nu-mi ia anumite taste... oare de ce, Lizuca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI PATRICK!!!! BAIETEL DULCE SI DESTEPT, SA AI PARTE DE NOROC SI BUCURII, VIATA SENINA SI IMPLINIRI!!!

Am fost la curte 2 zile si n-am mai scris....am citit dar aproape nu mai stiu nimic, decat de LAurita, cu bebeii muciosi de care imi pare tare rau, mai ales Ilincutza prea mica pt asa ceva, dar astea-s riscurile cu un fratior mai mare.

Am vazut poze cu superbitatile lui Danicris.

Acum tre sa mai citesc din urma sa-mi amintesc.........va puuuuuuuuup

ALI, mami de Vlady si 32+ cu Luca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuca

Petuniile mele sper sa-si revina, nu mai au flori, deh...porumbelul avea nevoie de accesori sa o vrajeasca pe iubita sa .

am corectat ca nu-mi ia anumite taste... oare de ce, Lizuca?[alcool]

Eu m-am pus pe facut curat
Vorba colegilor de la servici care spun ca daca n-ai ce face, fa o sedinta, la fel si eu, daca n-am ce face, fac curat. Oricum cand o veni Eva, le rearanjeaza ea la loc. Cooperativa munca in zadar sunt eu. Mai grav e ca am devenit dependenta de curatenie, ordine, zici ca am inebunit

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani PATRICK! Sa cresti mare si voinic, sa fii o bucurie pentru cei din jur, sa fii iubit si ocrotit!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

intru repede - ieri nu zisei LA MULTI ANI INA_78, sa fii sanatoasa, si fericita si implinita.

Si pt PAAATRICK

Ylari, si sotul meu vrea supa strecurata (io zic ca de la meciuri li se trage!). I-am egzplicat ca il vede Mara, si il va copia, si copilu are nevoie de vitamine etc. si ca nu e cazul de un cupil mofturos. Si macar disimuleaza si se face ca mananca si legume. Great! ca supa crema de legume ii place... dar in ciorba ... sa nu le vada.
Ce mai gatesc eu: gratar. Am eprmanent in frigider, portzionat - fix de o masa: peshte, pulpe. Garnitura? ciuciu..cel mult o salata.

Simonacip, cum e la munca?

Ylari, harnica? hai si la mine acasa . Tot in aceeasi cooperativa suntem...

Mara e mai bine - desi aseara ma luase plansul - probabil de la antibiotic (desi in 24 ore asha repede efect??) sau sirop de tuse - i s-a dat drumul la gat si tushea si se rupea din gat... de mi se parea ca scoate nishte sunete si din piept. Dar tati zice ca sunt paranoica. Si am bagat tot arsenalul cunoscut de mine: baie aburita, apa calda cu sare (sauna), aerosoli 10ml ser, si cand am auzit cu plamanii - bagai ventolin spray - de la mine - si combinatia asta i-a provocat tuse si a eliminat tot din gat sper. Apoi frectie cu Pulmex baby si neavand umidificator - am mai pus 20ml cred, in aparatul de aerosoli si lasat la fata in camera, sa produca vapori. A mai tushit usor peste noapte, dar dim. nu mai era ragushita, si tusea era mai uscata

A, ca sirop de tuse - Prospan. De 2 zile juma ii dau. E extract de edera... sa fie asha eficient? Ca antibioticul e de 36 ore.. nu il cred asha magic...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Uooof,ce citesc pe aici.....copilasi bolnaviori......asa ca si noi ne aliniem la "trend" .Daria e iarasi pe antibiotic,am reprogramat si operatia la ochisor pt 1 iunie ,Alex a fost racit si a dat-o intr-un inceput de otita,e pe tratament dar merge la gradi,Eu de marti dimineata sunt varza totala,gat,cap,muci etc........iar Sara de ieri noapte are pb cu ochisorul drept,ii cam curge(stiu ca a mai avut cinev pb cu ochisorii pe aici,ce le-ati pus,Tobradex sau Tobrex?)si azi dimineata s-a trezit si ea infundata si tuseste usor .Eu iau oscilo,Dr Mom pt gat si Optemasone sau cum naiba se scrie picaturi pt nas,dar dejeaba,nicio ameliorare .O sa incep sa ii dau si Sarucai Stodal si Vibrocil,sper sa nu ajunga iarasi la antibiotic si ea,ca ma sui pe pereti,si asa multe nu mai am

La multi ani celor sarbatoriti in ultimile zile,sa cretseti mari si sanatosi si mereu voiosi.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput