Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (156)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Fetelor, mi-a zis si mie o matusa azi despre treaba asta, n-am crezut-o, dar iata ca am gasit pe net un articol:

http://www.financiarul.ro/2010/04/26/parintii-care-angajeaza-bone-sau-isi-duc-copiii-la-cresegradinite-ar-putea-fi-scutiti-de-impozit-pe-salariu/

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

ehe, e proiect de lege. va dati seama ca toate mamele cu job - vor face dosar pt asta. Chit ca copiii stau cu bunicii, fac contract cu soacra mea ca o angajez ca bona - si gata shmecheria.
Amandoi parintii sa avem reducere la impozit??? pai va datzi seama ca o sa imi permit la fiecare 2 luni - shedintza de shopping ba la Viena, ba la Paris, ba la Milano... chit ca merg in outlet-uri, dar va fi fiica mea numai cu tzoale de firma si de mai plimbata ca mine

Edit: nu o sa il aprobe. EVIDENT! Sunt sume imense ... noua ne va intra cel putin 2000 roni pe luna in buzunar. Pai crezi ca am io norocul asta? sau nu e vorba de noroc, dar vreau sa zic ca bugetul de stat e rau pe minus, iar contribuabilul principal - e impozitul pe venit. Nu cred ca isi reduce statul principala sursa de venit.

recitii. Se refera numai la suma bonei inregistrate. batui campii rau.
Sunt bone asha, dar f. putine... 1 singur caz stiu. Deci nu se aplica la bone. Doar la gradinite...deci recuperez banii pr gradinita?
Atunci o sa fie bataie pe gradinitele private, toata lumea o sa isi duca copilul acolo, practic ajunge gratis...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari: Nu mai apucam noi legea asta. Daca e proiect va fi probabil lege in 2 ani minim asta daca ramane neciuntita grav si nu-si schimba chiar caracterul intre timp. Si nici o bona nu si-ar declara la fisc veniturile in ro ca sa-ti scazi tu impozitul si daca ai gasi una sa zicem atunci ca ar avea un pret exorbitant ca ea trebuie sa-si plateasca si cas si altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor... om apuca-o, n-om apuca-o... Dumnezeu stie, eu am zis sa va informez. Cleo cred ca trebuie sa fie ,,acreditate,, bonele, asa ca soacra ar trebui sa faca un curs, ceva... Nu stiu, si mie mi se pare greu de crezut in conditiile in care e nevoie de bani la buget, pe criza si pe foamea asta ar fi mana cereasca. Dar... cine stie, asa s-a zis si de 85% CIC si uite ca s-a aprobat. Asa ca... eu am sa visez frumos.

MsBB, of ce rau imi pare scumpa mea, dar cum de a trebuit sa puneti gips, ce s-a intamplat scumpa?

Doloress, hai ca am tras cateva randuri de lacrimi cand l-am vazut pe Patrick asa mititel!

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Sa discut si eu unde nu am ce discuta.

Si la noi pentru cresele/bonele inregistrate se da reducere de impozit pe venit dar nu in asa masura incat sa ai impresia ca ti-a platit statul cresa/bona. De la 2.5 ani incolo scoala e gratuita intre 8.30-15.30, se plateste suplimentar pentru masa calda si pentru after school dar si asta e cu reducere la impozit...in aceleasi limite.

Presupun ca ceva similar va fi si in Romania, si eu chiar cred ca va fi...cand...ramane de vazut.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aldaesme

Sa discut si eu unde nu am ce discuta.

Si la noi pentru cresele/bonele inregistrate se da reducere de impozit pe venit dar nu in asa masura incat sa ai impresia ca ti-a platit statul cresa/bona. De la 2.5 ani incolo scoala e gratuita intre 8.30-15.30, se plateste suplimentar pentru masa calda si pentru after school dar si asta e cu reducere la impozit...in aceleasi limite.

Presupun ca ceva similar va fi si in Romania, si eu chiar cred ca va fi...cand...ramane de vazut.

esme

probabil de acolo e o inspiratie - reducere de impozit. Acum este, o deducere, pt cine are copil in creshtere si venit sub un nivel.. dar nu se aplica si la mine.

stai ca cetii din urma: Andra s-a dus racita la spital si avenit cu gips??

si sa va pun ceva funny:

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

La Multi Ani, Patrick! Sa ai o viata frumoasa si senina, sa fii mereu un luptator! Doloress, sa va aduca numai bucurii si sa ii faceti in curind un surior/o fratioara!

Laura, imi pare rau ca sunteti raciti, imi pare tare rau si mie de Mircea ca nu poate fii cu voi, mi-e teama si de cind se va intoarce, ca iti va fi greu si te va pedepsi pentru ca nu a fost linga tine, chiar daca motivul a fost cit se poate de intemeiat! Va pup cu drag!

Danicris, ce scumpa e aia mica, si ce fratior frumos are! Pentru paturi, la noi e Toys R Us, nu stiu insa daca livreaza acolo, eu iti pun totusi www.toysrus.ca/family/index.jsp?categoryId=2582717&cp=2567307.2582717" target="_blank">adresa, pentru ca sa te inspiri.

Lorich, sper ca sunteti mai bine!

Elenuca, m-am distrat de procumbeii tai! La mine in curte sunt veveritele care se leaga de plantele mele....

Ylari, felicitari pentru slabit! La fel sunt si eu cu mincarea, pe mine m-a invatat bunica ca e pacat sa arunci mincare, si efectiv sufar tare cind trebuie sa arunc... Dar uneori n-am incotro. Despre cadou, noi am luat pentru Roxana www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=4029909&cp=3025957.2582845.2582845&parentPage=family" target="_blank">asta, o vom pune in curte cind se mai inclzeste (daca se incalzeste, ca va spunea Doloress ca am avut zapada ieri!). Cred ca ii va place si o va tine ocupata, sigur se va baga si Alex la joaca si va iesi cu scandal...
La fel e si la noi, cum spune esme, o parte din costul gradinitei se deduce la taxe, dar in nici un caz nu toata suma.

Alysh, am vazut poze de la petrecere, ce frumos a fost asa, in aer liber! Tu esti o frumoasa si mi se pare ca Vlad iti seama leit!

Simonacip, sa iti fie de bine intoarcerea la servici! Cum va descurcati?

Alex@Sara, off, chiar toti trei! Rabdare si putere iti doresc tie, iar lor multa sanatate!

DanaH, va pup si pe voi! Distractie placut miine "in portocaliu"!

MsBB, acum am citit, cum mai, in ghips, de la ce? A cazut? Uff, va pupam si sa treaca repede!

Noi suntem bine. Roxana s-a ales zilele trecute cu o julitura la ochi, arata ca un boxer. Am luat-o de la gradinita luni cu ochiul rosu - de fapt ochiul era curat, dar in jur, rosu, iritat, tipele mi-au spus ca s-au jucat copii cu plastelina si poate a facut ceva alergie, si-a dat pe la ochi.... Acasa cind m-am uitat mai bine, parea julita, insa fiind rosu nu se distingea bine,. A doua zi dimineata roseata trecuse si au ramas clar urmele de julitura, cu mici cojite. N-au mai zis nimic alea de la gradinita, cred ca se simteau cu musca pe caciula pentru ca nu au vazut cind s-a intimplat. E superficial, poate de-aia nici nu au observat ele, ca n-o fi plins cind s-a lovit, dar totusi... nu mi-a placut ca nu au stiut sa imi spuna exact ce s-a intimplat si si-au dat cu presupusul cu plastelina... I-am scos si noi tricicleta - aveam una de la Alex, dar e in stare buna - e superfericita, pacat ca s-a stricat iar vremea.

Cu olita.... am avut doar vreo 2 "succese" intimplatoare acasa, la gradinita mi-au spus ca a facut de citeva ori, cere cind vede copiii. Acolo e politica ca de la 2 ani incep sa ii obisnuiasca, asa ca am mari sperante. Voi vorbi cu ele sa imi spuna cind incep, ca sa facem si acasa la fel.

A, de mincat varza, fasole... nici vorba, mazare uneori, nu de fiecare data

Pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Nu a facut nimeni capitol nou neanuntat,nu?
Ca ma apuc sa fac imediat,sa nu se inchida subiectul !

CAPITOL NOU

Mergi la inceput