Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
haircut spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui iulenca
A amestecat doua din ele da nu stiu exact care ca nu am fost f atenta. Parca pe cele gratuite dar nu sunt sigura. Oricum le face asa repede in ambele picioruse ca nu plange decat un pic si apoi se linisteste f repede. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neata!!!!!
Multumesc tare mult de raspuns...numai sa vrea dr...ca presupun ca nu zice in prospect ca se pot amesteca, asa ca ramane la latitudinea lor
![](chatterbox.gif)
Eu m-am trezit cu 37,8 temperatura
![](plang.gif)
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mamidepuiuti spune:
neata fetele
multumim de cafea miremia
merg sa ,ca am de recuperat o gramada
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
mIREMIA, multu de cafea.
AYANNA, ai fost in mare forma de vorbareala aseara. din ce imi amintesc:
nu e obligatoriu sa refuze san daca iti vine ciclul. mie la ana mi-a venit pe la 4 luni si am alaptat pana la 9. era mai agitata si se lupta cu tzatza, dar daca mami nu avea lapte praf.... a preferat sa nu moara de foame.
sterilet am avut si inainte de ana si intre ana si ema. nici nu simti, il pune in 2', sangerezi la ciclu un pic mai abundent 2 zile si atat. eu am fost ff fericita cu el. ciclul venea ceas, nu aveam fluctuatzii de greutate. e o metoda mecanica (blocheaza trompele) si eventual chimica (elibereaza cupru si nu stiu ce), deci mai safe decat hormonii.
MAI erau de zis, dar am citit aseara si cand sa raspund.... s-a facut ora de activitati: baie, etc.
LOREX, ma bucur ca e alarma falsa raceala. treaba cu completarea, dupa cum am citit si inteles eu e asa: daca bebe papa si altceva decat LM, tzatzele inteleg ca e nevoie de mai putin si treptat scade productzia (ce ai zis si tu). pe de alta parte, LP nu e asa de "prietenos" cu sistemul digestiv de bb, ca deh, nu-i de om ci de vaca
, asa ca nu are enzimele potrivite, etc. dar, dacaq e cazul, vorba unei prime doamne, "cand nu e paine, mancam si cozonac". alte dezavantaje pe care le vad eu, pe termen scurt: tzitzi e la indemana mereu, bibe trebuie preparat. la ce bun atata munca?
. tzitzi e steril si cald, LP..deci nu e vorba ca suntem impotriva completarii, ci nu ii vedem rostul, daca nu e neaparat necesar...
DECENUELA, noi am adoptat alta metoda de 1 saptamana si parca sunt mai odihnita: mi se parea ca ma intzepenesc si din cauza canapelei de la ema din camera, asa ca am decis ca noaptea, dupa prima trezire de la 1 sa mi-o aduca sotul in pat la noi, ca acolo e salteaua shmekera, cu spume si nu ne mai doare nik de cand o avem. asa ca nici nu mai fac naveta intre camere, deloc, doar o mut o data la tzitzi 2, cand se trezeshte a doua oara. tot se frikineshte intre 4.30-6, dar o mai legan usor cu mana, io sau tati si nu se scoala de tot decat la 6-6.30. dar atunci ne sculam si noi oricum
. vezi ce zice si jiji mare, ca mie mi se pare ca "functzie", vorba Plateei
NIKOLE, MODELUTZA mica si mami hotarata.
. eu am facut gauri la ana la 1 an, cu pistolul si cerceii din dotarea lui, la mag de bijuterii de pe magheru, langa scala. a plans 2' cu lacrimi de croco, dar atat. insa una din gauri e cam descentrata, nu kiar pe mijloc, ca s-a miscat mult. asta e dezavantaj daca sunt prea mari: le tzii greu.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
apropos de programul de somn de-l aplicam io si Plateea, adik adormit copilu cu orice mijloace la o ora dupa trezire. CRISTIES, tu parca aveai o rutina la inceput, nu? cum mai e acum? foloseshte cineva programul ala E.A.S.Y. a lu' Tracy Hogg?? la care cica literele alea inseamna ca bebe ar trebui sa urmeze rutina Eat/Activity/Sleep si apoi...Your time (adik al mamei
). o vecina din cartier a luat cartea de pe ebay, aplicat cat s-0a putut si cica a mers. for the record: io sunt cam anti-program si disciplina,dar cica asta e de fapt ideea ca sa descoperi ce rutina are al tau si sa i-o respecti. no... ziceti si voi ce credeti
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Hei, Imi mai amintesc ca m-am amuzat ieri cand am vazut la Ratusca doua poze de la botez...poze cu biserica goala ![]() |
Ce vrei mai, era inainte de botez, toti stateau gramaditi la usa. si sunr 2 pt ca je nu a reusit sa o scoata pe a doua, asa ca a renuntat sa incerce!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui lorex uaiii ce placinta mare am postat!!! am fo si eu acum si mi-am pus tarate in apa pe maine dimineatza ca stau cam prost cu productia de lapte ![]() deci plateea asta era secretul tau? :P trebuie strecurat inainte sa-l beau? ![]() _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
da de unde se cumoara taratele astea?
ratusca_mica spune:
Neata! Multumim de coffee, smecherie azi cu latte machiatto ala!
Eu cred ca gaza mea isi bate joc de mine! Da' rau de tot. L-am cantarit aseara de o saptamana si mi-a luat in greutate 275 grame!!! Sigur sigur a descoperit cum sa traiasca doar din aer si nu vrea sa imi zica! Pai sa spuna mai frate, ca mai rezolvam si noi world hunger, le lasam pe fotomodele fara speech la Miss World!
Nu mai inteleg nimic...
Si m-am apucat de Atkins. Asa, varianta mai balcanica, cu mai multe lichide decat zic ei, dar na! Si acum la a doua citire am vazut ca te sfatuiesc sa iei multivitamine...
Om vedea, trebuie sa ma duc sa fac stoc de somoni
cristies spune:
Neata!
Multumim de latte machiato Miremia.
Ayanna vad ca ai activat cu succes la schimbul 3. Si Miremia, si Micky... ce-i cu voi fetele?
Lorex, carutul meu nu e produs de firma jeep ci de hauck, dar e modelul jeep... eu intrebam atunci pentru ca as fi vrut sa vad dimensiunile si sa vad daca incape in micutul meu portbagaj.
Felicitari pentru cumetrie (imi place cuvantul asta de numa'). Subscriu si eu la ce a zis Cris.d despre lapte praf.
Cris.dogarel... la mine a functionat rutina lui bebe, desi nu stiu daca am procedat bine. El se trezea noaptea si plangea de rupea norii iar ziua statea linisit si imediat dupa masa adormea. Ca atare am inceput sa-l tinem ziua (cu greu pentru ca era foarte obosit si plangea mai mult) si noaptea se trezea doar pentru papa.
Acuma ce sa zic... cand va aud ca dorm doua ore si ziua ma intreb daca nu am gresit pe undeva...
Dar ce e drept noaptea doarme, mai nou (sa nu-i fie de deochi) de la 22 la 5, dar de cand avea trei saptamani se trezeste doar sa manance, il pun la loc in patutz si doarme singur...
Totusi cat doarme el de la 3 saptamani e cat ar trebui sa doarma un copil de 12 luni si cel mai rau ma enervez cand vad copii in parc dormind si al meu cu okii mari admira peisajul
.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
citat din mesajul lui micki_mica oooooooooffff, dragele mele! cum sa fac sa fiu in pas cu voi? mereu citesc cu o zi in urma...si tot nu va ajung! harnicute ca de obicei! e mesaj inceput de 2 zile asa ca nu dati cu oo... cristies , mamica trebuie sa ajunga la ITM cu decizia si sa o depuna? nu angajatorul? noi raportam tot papat la 2 ore, noaptea trecuta ce a dormit de la 11 la 4... acum imi pica ochii in gura dar am vrut sa citesc tot, sa fiu "la zi" in miez de noapte asa ca va pupam si mai citim si maine ca pic de somn ![]() ![]() ![]() ![]() Mihaela, ![]() ![]() |
La mine s-a dus angajatorul si la depunere s-a dus sotul
![](punk.gif)
Bine ai revenit si te asteptam mai des pe la noi
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
![](rugaciune.gif)
Poze
![](foto.gif)
Povestea nasterii
![](harpa.gif)
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
![](olala.gif)
cristies spune:
citat din mesajul lui micki_mica cristies , mamica trebuie sa ajunga la ITM cu decizia si sa o depuna? nu angajatorul? Mihaela, ![]() ![]() |
Eu stiam ca la ITM nu se duce toata lumea, si pe unde am lucrat era si vorba "HR-ul si contabila raman ultimii in firma" dar se pare ca in cazul Elefanticai e altfel.
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc