Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15

ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Micki ![]() ![]() Ayanna se pare ca Ioanele noastre nu ne-au prea dat batai de cap astazi de bantuim pe forum la ora asta. ![]() Mirela ![]() |

mami de

my pictures

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
![]() mami de ![]() my pictures |
A mea a mancat in seara asta de ziceai ca e sfarsitul lumii. La 11 a golit sanul care nu se goleste aproape niciodata si a trecut si la celalalt, pe care l-a golit. la 12:30 a dorit iar papa din ambii sani. Sper sa nu mai ceara curand sa am timp sa-i produc.
Mirela

ayanna_xem spune:
Citeam ca ati vorbit acum cateva pagini despre sterilet...
Io nu stiam ce-i ala, adica am auzit de asa ceva dar nu stiam exact ce e......si am cautat acuma pe net sa vad pentru ca si mie mi-a propus dr asa ceva, dar io m-am cam speriat de cum arata...este o poza pe un site in care arata ca un T cu bratele pline de carlige (ca un diblu de ala de se prinde in perete) si m-am ingrozit...cum baga chestia aia in uter? nu doare?
...si acolo mai zice si ca "se pot ivi perturbari majore ale sangerarilor menstruale (menstruatii abundente sau sangerari intermenstruale, cu riscul de a produce anemie) cat si ocazionale inflamatii ale aparatului genital ce pot conduce la sterilitate, nu se poate intrerupe folosirea metodei decat de catre medic, necesita controlul firelor dupa menstruatii, nu previne toate sarcinile ectopice, poate iesi din uter fara ca femeia sa-si dea seama.
Apoi, daca-i asa...mie mi-e fricaaaa sa-mi pun...
A, si vroiam sa va intreb si de Cezarette...ca si asta mi-a recomandat dr cat alaptez...
Puteti sa-mi spuneti si mie fetele care folositi deja? ...ca am tot citit pe net pareri controversate despre el...iti vine menstruatia in timp ce-l folosesti? pai cum asa, ca doar trebuie luat fara intrerupere cat timp alaptezi nu? mai are si alte reactii adverse?
Si...e adevarat ca daca suntem la menstruatie bb nu mai vrea sa pape LM????? Pai asta pentru mine e grav, io ce fac cu tzitzili?.. ca de muls nu pot sa ma mulg ca nu iese nik, nici cu pompa nici fara...daca scot 20 ml is tare...si copilului ce-i dau sa manance? LP? daca nu vrea? ca n-am incercat niciodata sa-i dau si mi-e teama ca daca refuza suzeta refuza si biberonul....oare ar fi cazul sa fac o proba cu LP sa vad daca papa?!?
Vai, ce de-a intrebari am pus!!!
Cand aveti dureri de burta care nu va trec poate imi raspundeti si mie...si asa va apuca durerea de cap si uitati de cea de burta...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures

ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui miremia A mea a mancat in seara asta de ziceai ca e sfarsitul lumii. La 11 a golit sanul care nu se goleste aproape niciodata si a trecut si la celalalt, pe care l-a golit. la 12:30 a dorit iar papa din ambii sani. Sper sa nu mai ceara curand sa am timp sa-i produc. Mirela ![]() |
O fi poate intr-un puseu de ala de crestere de a papat atat...
Mie mi se pare ca a mea mananca putin...ca nu sta mai mult de 10 minute la tzitzi...e adevarat ca atunci trage de se ineaca mititica, dar nush cat mananca exact...daca e sa fie ca la carte ies din tzitzile mele 900 ml pe zi, nu? 1 kil de lapte??? Doamne iarta-ma...is vaca in toata regula...

mami de

my pictures

miremia spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Citeam ca ati vorbit acum cateva pagini despre sterilet... Io nu stiam ce-i ala, adica am auzit de asa ceva dar nu stiam exact ce e... ![]() ...si acolo mai zice si ca "se pot ivi perturbari majore ale sangerarilor menstruale (menstruatii abundente sau sangerari intermenstruale, cu riscul de a produce anemie) cat si ocazionale inflamatii ale aparatului genital ce pot conduce la sterilitate, nu se poate intrerupe folosirea metodei decat de catre medic, necesita controlul firelor dupa menstruatii, nu previne toate sarcinile ectopice, poate iesi din uter fara ca femeia sa-si dea seama. Apoi, daca-i asa...mie mi-e fricaaaa sa-mi pun... ![]() A, si vroiam sa va intreb si de Cezarette...ca si asta mi-a recomandat dr cat alaptez... Puteti sa-mi spuneti si mie fetele care folositi deja? ...ca am tot citit pe net pareri controversate despre el...iti vine menstruatia in timp ce-l folosesti? pai cum asa, ca doar trebuie luat fara intrerupere cat timp alaptezi nu? mai are si alte reactii adverse? Si...e adevarat ca daca suntem la menstruatie bb nu mai vrea sa pape LM????? Pai asta pentru mine e grav, io ce fac cu tzitzili?.. ca de muls nu pot sa ma mulg ca nu iese nik, nici cu pompa nici fara...daca scot 20 ml is tare...si copilului ce-i dau sa manance? LP? daca nu vrea? ca n-am incercat niciodata sa-i dau si mi-e teama ca daca refuza suzeta refuza si biberonul....oare ar fi cazul sa fac o proba cu LP sa vad daca papa?!? Vai, ce de-a intrebari am pus!!! ![]() Cand aveti dureri de burta care nu va trec poate imi raspundeti si mie...si asa va apuca durerea de cap si uitati de cea de burta... ![]() mami de ![]() my pictures |
Imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund la nicio intrebare. Eu ma duc in pat, iti urez o noapte linistita fara prea multe treziri.

Aaa....si pofta buna strumfitei!
Mirela

miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
O fi poate intr-un puseu de ala de crestere de a papat atat... Mie mi se pare ca a mea mananca putin...ca nu sta mai mult de 10 minute la tzitzi...e adevarat ca atunci trage de se ineaca mititica, dar nush cat mananca exact...daca e sa fie ca la carte ies din tzitzile mele 900 ml pe zi, nu? 1 kil de lapte??? Doamne iarta-ma...is vaca in toata regula... ![]() mami de ![]() my pictures |
Asa manca si a mea: golea un san in 10 minute si se oprea. Azi insa.....Macar sa doarma si ea mai mult in noaptea asta, sa nu le mai invidiez pe fetele care vb de somn de 8 ore continuu.

Mirela

ayanna_xem spune:
Ia ca s-a trezit zgubilicea!...i-a mirosit a tzizti, parca stia ca despre asta vorbeam acum.
Ma duc sa prestez...si apoi sooooomn.
Va pupacesc si sper sa nu mai bantuie nimeni in noaptea asta pe aici.
Somnic pufos la pufuleti!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures

miremia spune:
Vad ca nu a dat nimeni cafeaua asa ca o fac eu. Va asteapta o aburinda, iar pt cele care nu beau cafea (asa ca mine) un latte macchiato.
Sa aveti o zi minunata, sper eu si cu ceva raze de soare!
Mirela fericita de Mara Ioana

decenuela spune:
neatza fetili...
sarumana de cafea si de laptele machiat,...miremia......io ...cafea k sunt zombie...
cred k jiji o sa se trezesca de 100 de ori pana se va insura. nicio schimbare de la nastere..nik...nu ar dormi si el mai mult neam...asa k de pe la 12 ma trezesc de vreo 3-4 ori...ZOMBIE...iar de la 6 juma e fresh...ziua nu doarme...
sa aveti o zi frumu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui plateea asaaa... update, in caz ca ajuta pe careva: puiul meu, incepuse sa manance rau de tot, si imi plangeam in pumni. plangea de mi se rupea inima mai toata ziua, am pus la conge 1 l de lapte, si... eram disperata. la control la pediatru... copil sanatos. a durat 3 sapt sa-mi dau seama ca am unul din acei copii care vor sa doarma mult, si ziua, si noaptea. asa ca acum sta max 1,5 ore treaz, apoi somnic, papa,caca, nitica joaca si iar somnic. papa mai bine, nu mai fac rezerve asa impresionante, e mai odihnit, ia mai bine in greutate, si am scapat si de reprizele de plans pana la epuizare. lorex a fost la pediatru, bobita pare sa fie ok, nu i-a gasit nimic in neregula pana acum, i-a dat paracetamol si vit C si pic de pus in nasuc Plateea, ![]() ![]() www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
si noi, si noi! o las o ora dupa ce se trezeste. papa, joaca, etc apoi leganat pe perna/pus in port-bebe. maraie 10-20 de minute dar adoarme. asta mi se pare si mie, k are nevoie de somn, macar 20-30', oboseshte repede.
Cris, mami de

AMR: 3 kile!

poze
povestea noastra