Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 19
ancadragoman spune:
Neata
Michelle da am terminat si tot degeaba,acum o sa merg sa fac niste analize pentru glanda sa vad cum stau si aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Michelle81 Alinushca-cum te mai simti?te mai deranjeaza cezariana?Doctorul ce spune?Spuneai intr.un mesaj ca simti asa ca un deget sub cezariana,de aceea te intreb.v.ati gandit la nume?Si eu imi doresc sa ne adunam aici din nou toate fetele si sa ne scriem. Ayla-ce mai faci?M-am uitat la pozele cu printesa ta,este o scumpa!!! Minunea noastra mult asteptata |
pai am fost cu jalba la doctor sa ma verifice la taietura. consultatia a durat in total (cu tot cu eco; era la spital) vreo 3 minute asa ca nu m-a convins prea tare. mi-a zis ca e posibil sa fie o adeziune dar la eco nu se vede nimic in neregula. o sa aflu mai multe la morfofetala cand o sa merg la o doctorita foarte draguta si care are destul timp sa cerceteze zona. momentan nu ma mai deranjeaza. sper sa fie bine. ne-am hotarat la nume pentru copii inca dinainte de a-i concepe. pe acesta -sa dea Dumnezeu sa se nasca sanatos si preferabil natural- o sa il cheme siluan. mai pune-ne si tu o pozica ceva cu lukas ca a trecut ceva vreme de la ultima
danagie la multi ani cavalerului Alessio! Doi ani deja . sa fie sanatos si fericit alaturi de voi.
anca pai calca pe acceleratie sau te multumesti asa un pic din umbra cu sarcina surorii tale norocoase ?
ninia pai te asteptam cu vestea, cuminti ca intotdeauna. nu plecam nicaieri.
Mami de (28.10.2008) si bb2 17+
remaliss spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca Anca, tu cum mai stai cu sanatatea? Mai faci vreun tratament ceva? Inteleg ca anul asta se fac foarte foarte multe fetite.... mai sper si eu . Ninia, nu ai mai scris de tine. Te pregatesti de concediu ? remaliss, daca ne mai citesti poate imi trimiti macar un PM sa-mi spui ce mai faci, la ce doctor mai mergi... sper ca esti bine. Mami de (28.10.2008) si bb2 15+ |
Alinush, in primul rand felicitari pentru Siluan!!!E un nume biblic, nu? Ah, cate nazbatii vor face ei impreuna!
In al doilea rand iti multumesc mult pentru grija!! Acum sunt bine, dar a fost greu in primele saptamani!! Nu intru in detalii ca vreau sa las totul in urma... Vestea buna e ca situatia s-a stabilizat, si ca dupa o fetita ce urmeaza? Da, ai ghicit, un baietel! Cred ca noi doua avem DPN-uri foarte apropiate. Sper sa nu fie problema cu taietura, in cazul tau, si sa fie totul bine pana la capat!!
Te imbratisez!
Dana, LA MULTI ANI lui Alessio!! Sa fie sanatos, frumos si destept ca mami si sa va aduca multe bucurii!! Iti multumesc pentru incurajarile tale, care au contat foarte mult pentru mine!-ai un pm.
Va pup pe toate si va doresc numai bine!!
Lau, Ninia, Astept vesti bune de la voi, stiu ca vor veni, sunt convinsa!!Dumnezeu e mare!!
Michelle81 spune:
Am pus aici cateva poze cu minunea mea scumpa
http://www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=4679143299#photo4679143299
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Alinushka-ce nume frumos si unic
Remaliss-felicitari pentru baietel!!!O sarcina cat mai usoara in continuare.Cum te simti?Cate saptamani ai?
Ninia
Mamamgiuliei-unde esti?
danangie spune:
ALINUSHCA, REMALISS multumesc de urari.
ALINA (remaliss)am raspuns la PM.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
Ninia81 spune:
Alinush, ce nume frumos!Eu stiu ca voi stati cuminti dar eu nu prea trebuie sa fiu cuminte!
Michelle, eu nu vad pozele!:((
Dana, sa iti traiasca baiatul!
Visul nostru
Concediu
Michelle81 spune:
Ninia-asa asa sa nu fiti cuminti
Uite aici
http://www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=4679143299#photo4679143299
alinushca spune:
michelle, frumos baiat mai ai! o sa ii mai faceti un fratior/o surioara? stiu ca a fost f f greu pana la el. dar poate aveti mai multe sanse dupa o sarcina reusita sa nu se mai repete problemele. de multe ori asa este, in mod misterios. sarcina face minuni si pentru diverse afectiuni ale mamei.
remaliss, ma bucur ca sunteti bine. asta conteaza pana la urma. cum te descurci cu pitica? e cu juma de an mai mare decat serafim si presupun ca si vorbeste binisor deja fiind fetita? serafim zice doar vreo 13 cuvinte de baza si raspunde cu "da" si "nu" la intrebari. cu olitza nu functioneaza deloc treaba deocamdata. a si racit acum ca l-am lasat langa o fetitza cu muci (mama iresponsabila), dar se pare ca la mine nu a trecut raceala asa ca se pare ca scap de probleme din astea sarcina asta. il si alaptez ceea ce e minunat acum pentru raceala lui. sper sa fie foarte apropiati in viata intradevar avand in vedere ca sunt apropiati ca varsta, se nasc in aceeasi zodie, si vor fi in mod ideal alaptati in tandem.
ninia, pai sa nu fiti cuminti si sa va bucurati unul de celalalt! eu trebuie sa recunosc ca atunci cand am prestat ultima data inainte de postul mare am facut-o efectiv cu zero chef doar in ideea ca daca va vrea Doamne Doamne ne va da el un prunc chiar si daca ovulatia mea era doar peste 6 zile. si asa a fost... cand nu era nici un chef si aproape 0% sanse.
am pus temporar cateva poze cu serafim http://www.flickr.com/photos/10002878@N04/
va pup!
Mami de (28.10.2008) si bb2 17+
irlandeza spune:
Remaliss felicitari pt. baitel, acum o sa ai pereche.
Michelle ai un baietel tare frumusel,sa va aduca numai bucurii.
Alexia e bine acum, dupa 2 luni de tratamente , acum trebuie tinuta sub observatie si facute analize periodice. Mai avem tratamentul pt. fier si probabil v-a avea nevoie si de ghetute ortopedice. Dar sa speram ca ne facem bine in final.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008