Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 20
irlandeza spune:
LA MULTI ANI , ALESSIO !!!
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irlandeza LA MULTI ANI , ALESSIO !!! BAZAR GENERAL - hainute, jucarii www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Multumesc de urari.
Ma bucur ca Alexia se simte mai bine. Sa dea D-zeu sa nu mai aiba probleme cu sanatatea. Lucru care-l doresc tuturor copiilor. Dar apropos, tu nu te gandesti la al doilea copilas? 
ALINUSHCA ptiuuuu ce frumusete de copil ai. O privire atat de dulce si niste ochi foarte expresivi. Sa fie sanatos si numai bine ii doresc.

Am pus si eu ceva poze de la ziua lui Alessio. In aceea zi dimineata fusesem la un acvariu.
FLAVIA sa ma dezmeticesc putin si iti raspund pe F.

Salutam toata lumea si pupam pe toate. Nu mai scriu nume ca imi este frica sa nu scap pe cineva si sa uit. Dar am un
special ptr LAU. Ma gandesc la tine.
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
danangie spune:
M-am uitat putin pe lista. Stiti ceva de MAMANATI??? Sper ca este bine si ar cam trebui sa pregatim agitatele ptr ca pe 12 are DPN. 

Oare o fi nascut deja?? MAMANATI!!!!!!!! NASTERE USOARA daca esti pe aproape!!
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui danangie .... Dar apropos, tu nu te gandesti la al doilea copilas? ![]() |
Ne-am gandit, dar deocamdata nu se poate............intai trebuie sa ma pun pe picioare cu sanatatea. Peste o sapt. merg in Ro. , si la control, sa vedem cum sunt dupa 1 an de tratamente.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Ninia81 spune:
Alinush, ce bebe frumos ai!!!!
Spun si eu lu Mamanati nastere usoara daca nu a nascut inca!
Remaliss, ma bucur ca esti bine!
va pup dragelor si va doresc un week-end minunat!
Visul nostru 
Concediu
alinushca spune:
| citat din mesajul lui danangie M-am uitat putin pe lista. Stiti ceva de MAMANATI??? Sper ca este bine si ar cam trebui sa pregatim agitatele ptr ca pe 12 are DPN. ![]() ![]() ![]() ![]() Oare o fi nascut deja?? MAMANATI!!!!!!!! NASTERE USOARA daca esti pe aproape!! S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008) A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009) |
da si eu vroiam sa zic exact asta! nu a mai intrat oricum de f multa vreme. sa speram ca e bine si nascuta cu bine!
irlandeza mult succes la control! sa fie totul bine si sa prinzi putere si curaj!
dana ce baieti mari si frumosi ai! in curand or sa incinga o joaca nebuna in casa voastra

ma duc sa ii fac un dush racoritor ca deja nu mai poate de caldura... e nebunie in bucuresti.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 17+
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui alinushca irlandeza mult succes la control! sa fie totul bine si sa prinzi putere si curaj! |
Multumesc, asa sa fie.

danangie spune:
ALINUSHCA
.Deja incing "lupte" baietii mei. ![]()
IRLANDEZA nu stiam ca ai probleme cu sanatatea. tin pumnii sa fie bine.
alinushca spune:
ieri mi s-a intarit burta de mai multe ori. ca si la sarcina trecuta, cand mi se intareste burta nu ma doare, e imperceptibil neplacut, dar dureaza mai mult de 1 minut cum zice pe net ca sunt B-H. oricum, nu-i putin prea devreme pentru B-H? chiar daca e a doua sarcina ?
se recomanda no-spa pentru B-H? adik pot face rau B-H asa incat sa merite medicatie?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 18+ 
ancadragoman spune:
Poti sa iei no-spa de cele mai multe ori cedeaza contractia la ele,ai mare grija ca mie de la B-H mi s-a deschis colul la 28 de saptamani
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!

ALESSIO si dovlecelul
MATTIA