Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri21
Raspunsuri - Pagina 18
Pepsi spune:
alinushca, merci mult, felicitari si tie ptr baietel, eu 2 baieti si o fata imi dorisem, e f frumos sa ai 2 baieti unul dupa altul ca virsta apropiata, atit de frumos se joaca, impart tot felu de chestii, au o complicitate anume.........iar al treilea imi zic ca tot bine a picat, ca o fetita ar fi fost pierduta printre astia doi golani. da, asa stiam si eu ca sotul da tonul, cel putin la noi in familie numai baieti sint, sotul are un frate, tatal sotului numa frate, fratele meu are tot 2 baieti.....asa ca sintem o mare familie de baieti!mama mea zice ca sa incerc inca unul poate iese fetita, dar i-am explicat ca eu vroiam 3 copilasi de cind ma stiu, nu as mai face un copil numa ca sa iasa fetita.....asa ca eu una ma opresc aici cu facutul de copilasi, destul stres trec, sincer daca stiam poate nici pe al treilea nu mai vroiam.....frica asta..........de zi cu zi.....
ayla, merci mult, ma rog sa ajungem cu bine la termen, abia astept sa intru in 7 luni pe 14 iunie. multumim de felicitari!
va pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 de (DPN 02/10/2010)
albumele de familie si aici poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
ancadragoman spune:
Neata
Ma dar ce cautam aici,de ce ne-au mutat?
Flavia ai grija si hai ca maia i putin si vine bebe...felcitari ca o sa fii soacra cu 3 nurori
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
irlandeza spune:
Ca bine zici Anca, ce cautam aici ?!? Am crezut ca ne-au sters de tot.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
alinushca spune:
well :) tre si moderatorii sa isi justifice munca.
ce mai faceti dragelor. am senzatia ca am mai ramas numai cateva pe aici. mi-ar placea sa se intoarca mai multe fete numa' sa ne aduca vesti bune
Mami de (28.10.2008) si bb2 17+
irlandeza spune:
Au inceput concediile, probabil de aceea lipsesc fetele, sau poate din cauza ca a venit vara, sunt mai mult pe afara.
Sau poate muncesc din greu ca sa vina cu vesti bune.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Michelle81 spune:
Danaangie-LA MULTI ANISORI MICUTULUI ALESSIO!!!!sa creasca mare,sa fie sanatos si cuminte si sa va aduca mereu bucurii!la multi anisori baietel scump!
Minunea noastra mult asteptata
Michelle81 spune:
Pepsi-of draga mea imi pare rau ca nu esti bine,ca ai facut diabet de sarcina...si iti mai este si rau inca...Cred ca iti este foarte greu sa stai asa cu frica in suflet insa ai incredere ca va fii bine si in octombrie iti vei tine copilasul sanatos in brate.esti o curajoasa!!!ti-am vazut pozele,esti o frumoasa si baietii au crescut atat de mari si frumosi!!!sunteti o familie minunata!Sarcina usoara iti doresc si ai mare grija de tine!
Michelle81 spune:
Alinushca-cum te mai simti?te mai deranjeaza cezariana?Doctorul ce spune?Spuneai intr.un mesaj ca simti asa ca un deget sub cezariana,de aceea te intreb.v.ati gandit la nume?Si eu imi doresc sa ne adunam aici din nou toate fetele si sa ne scriem.
Ayla-ce mai faci?M-am uitat la pozele cu printesa ta,este o scumpa!!!
Michelle81 spune:
Anca-ce mai faci?ai terminat tratamentul?
Ninia-asteptam vesti bune
Irlandeza-ce mai face fetita ta?citisem ca a fost bolnavioara.
Pup toate fetele
Ninia81 spune:
Neata fetelor!O saptamana frumoasa sa aveti!
Michelle, multumesc mult ca te gandesti la mine.Sper sa vin cu vesti bune intr-o buna zi!
Pepsi, imi pare rau ca nu ai o sarcina linistita. Doamne ajuta sa fie bine!
Alinush, Irlandeza, si restul fetelor!
Visul nostru