Aspirante optimiste > 20 ani (475)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

branca ursului si ceaiul de napraznic se pot lua concomitent. au vreun efect advers. influenteaza ceva, ciclu, ovulatie etc? ca m-as aproviziona si eu cu de toate daca gasesc.
stiti cazuri unde chiar au avut efect?

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Sherbi dar cati invitati ai avut de ai dat 3000euro?

mi se pare enorm.

la noi a fost asa: flori pe fiecare masa, flori pe masa noastra, perdea de lumini, satpii de la intrare tot cu flori, florile de pe tavan, huse scaun si mese , paharele, stativele pt lumanari. adica tot aranjamentul. 447euro si 2500ron

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sherbi chiar nu stiu daca sau cum se pot combina cele 2, de rezultate nu stiu ce sa zic, parca Vas a luat ceaiul de napraznic si acum are o fetita. Si mai este Raluca, are un bebe mic acum, dar ea are o combinatie de ceaiuri de mori, poate intra si-ti spune sau macar sa-ti dea linkul de cand ne-a zis noua.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele intru mai incolo un pic k ma duc sa stau o lecuta in pat

sper sa va gasesc si cand ma intorc

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Doula ma bucur sa te vad
Sherbi ai fost tare spor la calarit moshul
Didi,Roxy,Bebelu si toate fetele

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Branca ursului este oribila ca si gust. AM incercat si eu sa beau, dar mi-a fost imposibil. acid folic pot lua si eu, chiar daca nu imi recomanda doctorul???
Bebelu , eu am gasit o firma care imi ia cam 2500 ron si una imi ia si mai putin, dar trebuie sa ma vad cu ei. Insa nu pot sa ma vad cu ei, pana nu primesc confirmarile, asa ca mai am de asteptat.

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ce bine de voi fetelor ca puteti cumpara cate teste doriti costa putin in Romania trebuia sa-mi fi facut stocul si eu
Eu sunt in Italia si aici costa un test 9-10€.Il faci si vezi ca e negativ iti pare rau asa ca trebuie sa ma abtin , o sa-mi cumpar sa fac unul doar la prima zi de intarziere
Pana acum cel putin am cam presimtit ca sunt insarcinata si nu prea am cheltuit pe teste-luat facut=pozitiv

asteptat cu optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Branca ursului este oribila ca si gust. AM incercat si eu sa beau, dar mi-a fost imposibil. acid folic pot lua si eu, chiar daca nu imi recomanda doctorul???
Bebelu , eu am gasit o firma care imi ia cam 2500 ron si una imi ia si mai putin, dar trebuie sa ma vad cu ei. Insa nu pot sa ma vad cu ei, pana nu primesc confirmarile, asa ca mai am de asteptat.

Andreea M.

Asa e, branca e f naspa la gust, dar noi obisnuiseram, deja o beam ca pe suc. Acid folic e chiar recomandat sa iei inca dinainte sa ramai insarcinata, asa ca ia linistita.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

mandreeac, poti luat acid folic de 5 mg, e recomandat sa luam chiar cu 3 luni inainte de bebe

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Multumesc fetelor pentru raspuns! AM sa iau si eu , nu stiam. Am auzit ca mai toate gravidutele iau, dar am crezut ca e recomandat de medic. Pupici

Andreea M.

Mergi la inceput