Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 11
camcris spune:
fetelor ce limbarnita aveti
mandreeac i-ti urez succes cu aranjamentele pentru nunta si succes la examene
sherbi io am luat menstrovital plus de la firma vitaliaK dar mi-a fost lene sa fac tratamentul 3 luni si era si cam scump, o cunostiinta de-a mea a ramas gravidutza dupa tratament de 1 luna cu ceai de napraznic si se chinuia de 2 ani sa ramana si mai avem si o fosta aspiranta care a ramas gravidutza tot cu acest ceai
Maduta
sa se desumfle falca sa iesi frumos in poze sa ne spui daca ai omarat dentistul![]()
Bebelu si io m-am gandit azi pe drum la ieseala noastra dar cum a zis si did sa se mai indrepte vremea, ca si mie i-mi forfaie nasul
cosminutza iar ai disparut??????
eu am reusit sa fac un sos cu usturoi verde si carene de porc
abia astept sa vina sotiorul acasa sa papam
didi32 spune:
Cami si eu sunt pe-aici, bantui pe forum, mai citesc diverse. Suna tare bine ce-ai facut tu acolo
, eu cel putin as manca usturoi pe paine asa mult imi place!
in devenire
camcris spune:
didi acum am vb co sotul si a zis ca mai sta la servici si io is moarta de foame
asa bine a iesit sosu ca-mi vine sa mananc din cratita
dar mai astept un pic poate ajunge sa mancam impreuna
sherbi spune:
am avut vreo 200 si ceva de invitati. firma cerea la vremea aia, acu 4 ani de zile 10 euro de persoana. s-au ,mai adunat artificii, buchetul meu, ale nasilor etc etc. acum nu maistiu cat poatesa costa toata dandanaua. dar, nah, daca a vrut sotul nunta cu alai si lautari. eu vroiam colea intr-o bisericuta pe alte meleaguri, 2-3 invitati si gata balamucul. dara iesit f frumos. osa pun poze sa vedeti ce mandrete de mireasa am fost. si luna urmatoare am ramas si gravi. ce frumos a fost...
fug in oras sa caut ceaiul cel scarbos, ca am cotizat destul la coca-cola
.
pup fetele si pofta mare la mancarica cu usturoi.
yummyyyyyyyy!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
didi32 spune:
Sherbi, daca ceaiul cel scarbos e cel de napraznic nu stiu daca gasesti, ca cica prin mai infloreste si pan-atunci se gasesc doar pastile.
Cami, trimite incoa o portie la mine la birou 
in devenire
IONY_82 spune:
Fetele vreau si eu sa pun cateva poze de la nunta noastra dar nu reusesc.Heeeelp!!

asteptat cu optimism 

camcris spune:
didi sa notat comanda, expediere urgenta![]()
mai stai mult la servici?
acum a reusit si sotul sa plece de la servici
fetelor io am gasit ceai de napraznic la plafar la piata progresul bebelu
cos_minutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IONY_82 Fetele vreau si eu sa pun cateva poze de la nunta noastra dar nu reusesc.Heeeelp!! ![]() ![]() asteptat cu optimism ![]() ![]() |
Yoni nu ai cont pe ceva site gen picassa,hi 5?Daca ai copiaza linkul si pune-l aici

Camcris am venit acasa de aia am disparut

Didi inca la scarbici?

Sherbi

Cosmi