Aspirante optimiste > 20 ani (475)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Branca ursului este oribila ca si gust. AM incercat si eu sa beau, dar mi-a fost imposibil. acid folic pot lua si eu, chiar daca nu imi recomanda doctorul???
Bebelu , eu am gasit o firma care imi ia cam 2500 ron si una imi ia si mai putin, dar trebuie sa ma vad cu ei. Insa nu pot sa ma vad cu ei, pana nu primesc confirmarile, asa ca mai am de asteptat.

Andreea M.

dc lasi pana primesti confirmarea exista riscu sa nu mai gasesti liber la firma cu care vrei sa lucrezi,

baietii care au facut la mine, mi-au facut un pret la un nr aprox de pers si dupa s-a recalculat la cati au venit.

am uitat sa adaug si marturiile. au fost niste masti elvetiene super frumoase care au fost date la fiecare in parte.

poti sa te duci s vb cu ei, in functie de ce vrei, iti face un pret si discutati dupa dc e ceva sa se modifice.

oricum in mai florile sunt ff ieftine. deci nu te va duce asa mult

iti mai dau un ex. viitorii nostri fini tot cu ei vor face aranjamentele si au vrut doar masa lor aranjata calumea, mesele si scaulene imbracate, perdea de lumini, stalpii de la intrare, inimioara din baloane, paharele lor si ale nasilor, marturiile,florile de pe tavan si balonu cu petale de trandafir care se sparge in timpul dansului vostru si pe mese nu a pus flori au ales sa puna niste vaze cu gura mare care vor avea petale si o lumanare.

toate astea au facut 500euro pt 80 pers

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Multumesc pt listuta, chiar vroiam sa va rog sa ma treceti si pe mine, aaa si sa nu uit DN 04.06.1981 (putin peste 20 ) Am apucat sa citesc tot ce ati scris astazi si de maine o sa iau si eu acid folic, am mai luat intr-o perioada cand speram eu ca sunt dar m-a lasat de el cand au venit uratii, dar acum gata o sa il iau.
Sherbi David e asa dragalas, e ginerele ideal pt mine , sunt super pozele tale.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Da, inca la scarbici, da chiar acu inchid si plec! Va pup pe toate si ne-auzim maine

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Dupa amiaza placuta DidiTe asteptam maine
oanab04 te asteptam mai desRezolvam si cu data de nastere
Bebelu gata ai plecat?
Cami te-ai dus sa papi?

Cosmi

Mergi la inceput

DIdi Oana

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

sunt aici Cosmi

te-am adaugat k prietena

Camcris dc iti iei ceaiu ia-mi si mie pls si ne vdm intr-o zi sa-l iau

Albumele noastre

Mergi la inceput

nu mai e nimeni?

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu iau ceaiu poate asa i-mi fac timp sa ma intalnesc cu tine mai repede
cosmi tu iesti mireasa din poze ca m-am cam zapacit
am mancat cu sotul dar a venit si cumnata cu 12 mititei calzi si o pulpa de pui la gratar pentru mine ca mie nu-mi plac mititeii
deci mancarica mea doar a fost gustata dar ramane pentru maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Cosmy sunteti niste frumosi amandoi

Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

acum cand intru io plecati voi

Mergi la inceput