Aspirante optimiste > 20 ani (475)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
ceai nu se gaseste deloc iar pastilele nici atat
am fost la sensiblue care de obicei au de toate, s-a uitat chioras farmacista la mine . si imi zice k nu a auzit de asa ceva pana acu 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
doula spune:
Bebelule nu am facut poze ca nu am stiut de puiul de camila si nu luasem aparat de fotografiat.
Roxy
pana diseara am o gramada de timp de
Trebuie doar sa aranjez rufele in dulap...in rest sunt cu voi 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
da eu am inceput sa iau napraznic dar le iau abia de 2 sapt asa ca....inca nu pot sa ma exprim![]()
branca ursului cica este buna tare
didi, n-a avut efect la tine?/ cat timp ai luat?
Viitoare mamica de 
didi32 spune:
Bebelu, eu am gasit pastile la plafar, dar n-am luat c-am zis ca poate gasesc tinctura sau ceai ca cica-s mai bune
in devenire
bebelu86 spune:
si eu ziceam k mai triez din ele. dar nu m-a lasat sufletu...asa k tot in sifonier sunt, numai k pe alt raft ![]()
Albumele noastre
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
sherbi spune:
bafta cu pregatirile de nunta. sa fie intr-un ceas bun. cat despre aranjamente, nu te agita prea tare. huse pe scaune si niste aranjamente florale pe mese. eu am dat 3000 de euro si habar n-am cum a aratat salonul. doarce mai zaresc prin poze. cat depsreinvitati, ei nici atata.
haleala si muzica sa fie bune. astea fac nunta ca-n povesti!
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
didi32 spune:
Roxy, sincer nu mai tin minte exact perioada, doar ca am luat amandoi de ne-am saturat, si p-urma m-am dus la laparo si m-am oprit
in devenire
roxy_s spune:
fetelor hai ca eu pleca acasa
intru mai pe seara, sper sa nu mai umpleti iar un capitol
sa nu raman in urma prea tare
va pup pe toate

Viitoare mamica de 
bebelu86 spune:
unde ai gasit Didi? macar pastile sa gasesc
Albumele noastre
anul acesta
didi32 spune:
Roxy bine c-ai scapat pe ziua de azi 
Bebelu, este un plafar pe str. Academiei, prin spate pe la universitate, cand am intrebat acu' vreo 2 sapt aveau
in devenire