Aspirante optimiste > 20 ani (475)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag...s a trezit buburuza mea!
va pooop

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si poate cat de curand

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

In mare da, am rezolvat! Sambata ne hotaram cu muzica, azi cu tortul si va mai trebui sa luam bautura! Trebuie sa alegem si o firma care sa aranjeze restaurantul, dar fetelor, au niste preturi care ma ametesc ingrozitor! Si cam asta este tot, in rest am rezolvat! aaaa si sa nu uit, trebuie sa mai comand carduri de masa, dar acest lucru, dupa ce primesc confirmarile, si asta incepe cu 1 mai! Pe 8 mai o sa avem starea civila! Pupici dulci

Andreea M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cum este posibil asa ceva.
inseamna ca a fost sarcina si s-a eliminat , asta ar fi explicatia.
exista de obicei teste fals negative nu fals pozitive.

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

In mare da, am rezolvat! Sambata ne hotaram cu muzica, azi cu tortul si va mai trebui sa luam bautura! Trebuie sa alegem si o firma care sa aranjeze restaurantul, dar fetelor, au niste preturi care ma ametesc ingrozitor! Si cam asta este tot, in rest am rezolvat! aaaa si sa nu uit, trebuie sa mai comand carduri de masa, dar acest lucru, dupa ce primesc confirmarile, si asta incepe cu 1 mai! Pe 8 mai o sa avem starea civila! Pupici dulci

Andreea M.

noi cardurile pt mese le-am facut aksa exact in ziua nuntii ka m uitat de ele

uita=te la mine la pozele de la nunta si vezi k sunt cateva cu aranjamentu si dc vrei pot sa vb cu baiatu sa=l intreb dc are liber si poate sa te ajute. are preturi ok si chiar ii da interesu.
dc vrei te pot ajuta si cu dj

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

intrebare:
voi luati vreun fel de preparate naturiste, vitamine etc. pt a ramane?
imi zicea o prietena ca-i bune vitamina E. eu iau doar acid folic, dar ma batea gandu saiau si vit. e

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Salut Ce spor la scris ati avut Mi-a luat ceva timp pana sa va citesc Si ce bine ca ni s-au alaturat noi aspirante

Sherbi, Oanab, Danutza si Mandreeac bine ati venit
Sherbi - David e un dulce. Unde va construiti casa aceea superba? Mandreeac - casa de piatra si succes la examene

Yasmi stai asa ca scot agitatele

Aaaaaaaa mai aveam o gramada de scris dar am uitat ce Uffff trebuia sa imi notez in timp ce am scris
Azi a fost zi de cumparaturi. Si am ajuns si la o ferma de unde cumparam noi miere de albine si ne-am jucat cu un pui mic de 2 saptamani de camila

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dc ai mess baga bebelu86 si iti trmit mai multe.

Doula bine ai venit pe la noi nu ai facut poze la puiul de camila?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

doula
ti-ai facut timp de

Viitoare mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

casa-i gata de un an. e in slobozia. mersi tuturor pt. complimente. si eu is tare mandra de baietul meu.

care se dadea mai baba p-aici ? las ca vin eu cu mosul meu nascut in '70. cine indrazneste acum, a?
luna asta am o presimtire...o sa-mi calaresc moshu

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Sherbi si eu tot cu acidu folic, dar am luat si branca ursului o perioada, numai ca la mine n-a avut efect. Mai ziceau fetele de tinctura sau ceai de napraznic, dar inca nu se gaseste ca cica abia in mai apar florile. Roxy parca a luat pastile de napraznic.

in devenire

Mergi la inceput