Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Multumim de capitol Miremia.

Subscriu si eu la rugamintea pentru Lorex de a intreba daca putem ajuta familia Mirunei. si altfel decat prin .

i-am spus, dar nu am avut feed back deocamdata
azi plecau spre bucuresti la budimex!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui marse

Cu prepararea LP fac si eu cam ca Alexuzzza: fierb apa o racoresc si o pun in termos. Cand s-a facut ora mesei in 30 sec gata papa.
Asa nu plange prea mult bb si nici eu nu ma chinui, mai ales noaptea.
Initial faceam laptele in bibe, il puneam la rece si trebuia sa-i incalzesc in baie de apa. Acum e muuuuult mai bine.

Editez: Pare un text dintr-o reclama ... nu foarte buna.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

asa suntem noi mamele, cand gasim solutii la ceva, si eu ma surprind facand reclama sotului la chestiile gospodaresti cu care imi fac treaba...
Bifat jobul, si acuma relash la un MASH.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

sa fie un capitol numai cu vesti bune!!!!!!!!!!!!!!!

si la ai vostri bebei cresc repede unghiile, eu saptamanal tre sa i le tai la ivan....ca-s asa de mari, si cum tot pe sus ii cu mainile deja ma prinde de par, si ma zgarie...................

tre sa le tai si pilesc la 3 zile altfel isi "rupe" fatza cu ele, nas ochi...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

noi avem on fata serioasa... nu rade in hohote, doar deschide gura larg de ras, azi s-a auzit un ha si atat, dar nu e ha-ha-ha. cum ziceam, seamana cu tati: incruntata, serioasa cand ii vorbesc ma studiaza intens, zici ca isi da doctoratu.
vreau si eu sa rada. si sa planga mai putin
si ar mai fi cateva "puncte"...dar azi o las pe Ruxita, ca ea a fost si mama eroina, io nu prea. azi am fost in "lasa ca nu moare nimeni" mode. am facut doar ceva mancare si o masina care s-a terminat acu. in rest, caut tara cea mai buna de emigrat. pe net.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Danemarca rules!

_

Mergi la inceput

ma duc sa fac baitza fetei
pup noapte buna

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu pup
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui marse

Cu prepararea LP fac si eu cam ca Alexuzzza: fierb apa o racoresc si o pun in termos. Cand s-a facut ora mesei in 30 sec gata papa.
Asa nu plange prea mult bb si nici eu nu ma chinui, mai ales noaptea.
Initial faceam laptele in bibe, il puneam la rece si trebuia sa-i incalzesc in baie de apa. Acum e muuuuult mai bine.

Editez: Pare un text dintr-o reclama ... nu foarte buna.

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

si eu la fel fac..fierb apa, o las oleaca sa se raceasca si o pun in termos...cand vrea bebe papa imediat ii fac.

In alta ordine de idei, am tot vazut ca vorbeati de centru de activitati si cum noi nu am cuparat inca asa ceva am zis sa improvizam..am legat o sarma de patut pe care am agatat 2 jucarii zdranganitoare...in apropierea manutelor lui bebe...deci e entuziasmat nevoie mare o ora a zdranganit la ele...i-am dat sa pape sucul de mere si acum doarme de zor...nici nu stiu cand a mai adormit la ora 9..saracu ce s-o fi obosit cu jucarioarele

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

beatrice ii dau lp ziua si noaptea 2 mese de san cat o mai fi....
ce ajuta in constipatie lactogen?

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Ruxita, Cris.dogarel, Alexis prinde jucariile si pasul urmator e sa le duca la gura. Nu conteaza cat de mari sunt. Atat i-am ametit jucariile ca nu se mai stie cum arata locul de joaca... Uitati poza aici.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

apoi noi suntem mititei si nu putem asa ca voi, probabil tre sa-i dau jucariile sub nas ca are mainutele scurte, oricum al tau e si mai mare (diferenta de 15 zile!)

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Oricum au fiecare ritmul lui de crestere... al meu are trei luni si o saptamana si inca nu rade in hohote iar eu nu mai stiu cum sa ma maimutaresc...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

cristies,multumesc de intrebare .Eu tocmai am terminat de calcat (ca de obicei),dar nu am vrut sa va mai plictisesc cu asta ,printesa doarme in carut in curte si akm sincer nu mai am nimic de facut,poate un fotbal cu Mario k m-a batut la cap toata ziua.Aseara am lucrat ceva pentru birou,de sfarsit de martie(cam tarziu ).aaa si am papat stevie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Eu am o tona de lucruri de calcat... dar acum plec la cumparaturi. Le-am promis baietilor ca le cumpar storcator de fructe si aparat de gatit cu aburi. Si merg si la posta sa trimit concediul. Asa ca diseara... se stie... calc pana sta vantul.

_

Cresc

ai gasit aparat de gstit cu aburi????imi spui si mie, te rog ce si cum? vreau sa iau dar inca n-am sondat piata...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Am luat din Cora, de la tefal www.ok-shop.ro/electrocasnice/electrocasnice_mici/aparate_bucatarie/aparat_de_gatit_cu_aburi_tefal_vc102730/id/7595/" target="_blank"> asta . Cel recomandat de Mariucasara era prea scump pentru mine ca vroiam si storcator de fructe...

Cert e ca l-am si inaugurat: ciuperci, orez cu usturoi si rosii, somon stropite cu sos de usturoi si lamaie... delicios!!!!

_

Cresc

Mergi la inceput