Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cristies spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui xela_07
te pregatesti de diversificare? mai iti trebuie un mixer vertical si gata, ai cu ce ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
P-ala il am in robotul de bucatarie, dar mi-a promis mama ca mi-l da pe al ei care face numai asta. Nu stiu sincer cate pot sa mai bag in bucatariuta aia...
![](alcool.gif)
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marse Lucia2000: mergi la stomatolog, spui ca alaptezi si stie el ce tb facut. cristies: tu ti-ai depus dosarul inainte sa termini concediul medical? Se poate asa? evyme: "desteapta" pediatra la care ati fost. Pai daca papa LM, suc de mere la 6 luni. Bine ca nu te-a certat ca nu i-ai dat suc de la nastere, o fi fiul marului ![]() Ruxita: nici al meu bb nu se joaca inca, abia se uita si atinge timid jucariile. Dar am sperante, ca nu-si mai tine pumnii stransi non-stop. Mai "vorbeste" uneori cu ele. Asta a luat-o de la mine, ca eram logoreica tare in copilarie (nici acum nu mi-e rusine). Si mult succes la bifat "puncte" miremia: are si al meu balutze si face balonase si scoate limba, dar nu mereu. Eu cred ca se descopera, realizeaza ce pot face cu corpushorul lor, le place ![]() Marse ![]() ![]() |
Da, eu am mai spus, am o colega la HR foarte ok, mi-a facut totul in avans si mi le-a trimis cu dhl-ul. Probabil fiindca ea se ocupa si de salarii a fost posibil sa le faca in avans... chiar nu stiu. Cert e ca si la primarie mi le-au primit, fara probleme.
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Cresc
cristies spune:
citat din mesajul lui xela_07 ieri mi-a venit si mie tanti la curatenie. e f tare tipa ptr ca e f eficienta (asa imi plac mie oamenii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
Am ramas de caruta!
Felicitari pentru tantice! Si pentru mani/pedi!
_
Cristina,
![](mamica.gif)
Cresc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
mai sunt si eu pe aici. v-am citit cumva printre randuri. nu prea sunt in apele mele. sunt f obosita si mi-e cam rau de la stomac. nu stiu ce am....nu-s deranjata la burta (ba din contra...), dar imi simt stomacul, e o durere difuza...ca si cum mi-ar fi picat ceva prost, dar nu-mi dau seama. ce-am mancat altfel au fost niste biscuiti umpluti cu ciocolata la care am rontait ca disperata, parca nu mai vazusem in viata mea. de la ei sa fie? iar azi dimineata m-am indoit de-o durere de colecist (am zis bine?...in zona ficatului...). pe moment am crezut c-o fi apendicele care radiaza si deja innebunisem la gandul ca ar trebui sa-l las pe asta mic singur (deja ma vedeam operata ). a trecut...dar peste zi am avut o stare generala proasta. oare ar trebui sa iau un hepatoprotector, ca tot iau cerazette?
bun, acum sa trimitem baba care se plange de boli la culcare si sa trecem la altele. asta mic insa a fost un scump ca de obicei. a papat aproape dupa ceas. la 7 jumate, apoi la 9 jumate, la 12 jumate, la 3 si un pic, la 6, apoi la 9...incepe sa-si faca singur programul se pare, da nu ma pronunt. eu oricum de trei luni sunt la discretia lui, cand/cat vrea. deja vad ca se discuta de diversificare...doamne, cum trece timpul. eu astept pana la 6 luni, o sa rezist eroic sugestiilor pediatrei.
altceva...vad ca incep sa vina alocatiile&stuff...sa fiu atenta atunci.
voi reveni...
mama lui STEFAN
ana_g spune:
cristies, daca te consoleaza cu ceva, nici al meu, la 3 luni fara cateva zile, nu rade cu glas. mai scapa cate un a, dar atat..azi am urmarit fascinata cum lovea cu buna intentie o masca "venetiana" (a se citi fake) pe care i-am atarnat-o deasupra leaganului. masca respectiva are un clopotel si suna f frumos, iar asta micu era innebunit. f clar isi indoia piciorul cat putea, il ridica si lovea cu toata puterea.....
eu nu ma spal pe sani inainte de alaptare, e nu stiu ce substanta pe acolo care le straneste pofta...serios...
mama lui STEFAN
haircut spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
Am luat din Cora, de la tefal www.ok-shop.ro/electrocasnice/electrocasnice_mici/aparate_bucatarie/aparat_de_gatit_cu_aburi_tefal_vc102730/id/7595/" target="_blank"> asta . Cel recomandat de Mariucasara ![]() ![]() Cert e ca l-am si inaugurat: ciuperci, orez cu usturoi si rosii, somon ![]() _ Cristina, ![]() Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
Sa-l stapaniti si folositi cu bine...tare suna bine ce papa spui tu
![](pofticios.gif)
![](mamica.gif)
mariucasara spune:
Mi-am adus aminte apropo de mixer\blender pentru diversificare. Recomandati vreun blender de mana? Ca eu am avut un robot de bucatarie cu tot cu blender care a decedat, si cum nu foloseam decat blenderul cred ca nu se merita sa imi iau alt robot.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
haircut spune:
Xela, felicitari pentru tanti si pentru programul lejer pe acasa...si pentru hohotele zambaretului
Ana, pentru cumintelul tau...si eu am o stare aiurea uneori, ceva greata, nu prea-mi dau seama, dar cred ca din cauza ca nu prea pap in unele zile
.. uit...
sa te simti mai bine
Noapte buna!! de Maia Ilinca (29.01.10)
ana_g spune:
citat din mesajul lui haircut Xela, felicitari pentru tanti si pentru programul lejer pe acasa...si pentru hohotele zambaretului ![]() Ana, ![]() ![]() ![]() Noapte buna!! ![]() |
multumesc...
![](pupic.gif)
mama lui STEFAN