Aspirante cu vechime medie (49)
Raspunsuri - Pagina 19
Arianna_M spune:
Ce ai facut Onutza ??? te-a durut ??
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Iesi de acolo si da un ceai ca ma doare stomacul anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Fata nu te-ai mai facut bine?
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
[quote]citat din mesajul lui iepumic

![]()
![]()
Ma doare burta si deja am o vizita rosie...cred ca pot sa declar z1. Sunt neagra de suparare si cred ca pic in depresie.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
[/quote]
Anca las-o incolo de depresie. Fii fata curajoasa.
oana
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Ce ai facut Onutza ??? te-a durut ?? ![]() Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Deocamdata m-au durut buzunarele.
Am facut analizele FSH, LH, Estradiol, Progesteron care au iesit in limite normale.
Mi-a dat 6 zile stimulare cu Bravelle, pe care il incep de maine. Trebyuie sa-mi cumpar seringi ca astea nu sunt din alea pregatite dinainte. Au solutie pulbere si solvent.
Luni ma duc la monitorizare.
oana
vrmoana spune:
Arde daca se umple capitolul asta te las sa-l deschizi pe urmatorul. 
oana
mvb spune:
Iepumic poate nu mai vine invazia rosie......incearca sa fii relaxata.....iti urmaresc postarile si te vad mereu super stresata si ingrijorata din orice.....fii mai indiferenta si o sa fie minunat!....uneori trebuie sa fii mai hai-hui, nu atat de meticulos si tipicar
Doamne ajuta sa fie bine!...tin pumnii strasi-stransi sa iasa un iepuras mititel![]()

| citat din mesajul lui vrmoana [quote]citat din mesajul lui iepumic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
vrmoana spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui mvb Iepumic poate nu mai vine invazia rosie......incearca sa fii relaxata.....iti urmaresc postarile si te vad mereu super stresata si ingrijorata din orice.....fii mai indiferenta si o sa fie minunat!....uneori trebuie sa fii mai hai-hui, nu atat de meticulos si tipicar Doamne ajuta sa fie bine!...tin pumnii strasi-stransi sa iasa un iepuras mititel ![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!![]() |
Monica LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA SI DUMNEZEU SA-TI TRIMITA UN BEBE CAT MAI CURAND!

oana
mvb spune:
Oana, m-ai prins in flagrant!
.....multumesc din suflet pt urari!
Scriu mai rar la voi, dar va citesc zilnic.....astept cu nerabdare sa apara testele mult asteptate si sa va vad pe toate fericite si implinite!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui mvb Oana, m-ai prins in flagrant! Scriu mai rar la voi, dar va citesc zilnic.....astept cu nerabdare sa apara testele mult asteptate si sa va vad pe toate fericite si implinite! ![]() ![]() ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!![]() |
Te asteptam mai des aici, acum ca am reusit sa reinviem subiectul.

oana
vias spune:
buna seara gagici
am intrat sa va pup pe toate...si plec repede ca a adormit Flavius...si vreau sa sdorm si eu cu el..
Va pup pe toate!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)