Aspirante cu vechime medie (49)
Raspunsuri - Pagina 20
dymomo77 spune:
Azi am avut o zi mai linistita si mi-am adus aminte de perioada petrecuta alaturi de voi la aspirante si am intrat sa va citesc. Am vazut ca eu inca apar la gravidute insa intre timp dupa o sarcina f grea(de unde si ruptura de voi spre marea mea rusine) am nascut pe 28 oct 2009 un baietel. Acum sunt colega cu Camy si piciul meu are deja 5 luni si jumatate. Sper sa imi gasesc timp macar sa va salut si incurajez din cand in cand. Va
pe toate si astept cu interes vesti cu doua liniute de la voi.
mami fericit de
Dan Mihail
vrmoana spune:
Neatza,
Poftiti la 

.
Dymomo felicitari pentru baietel. Am facut modificarile si esti pe listuta cu mamici.
oana
"Where there's a will, there's a way."
iepumic spune:
Neata, copii!
mvb, in primul rand LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti. Sa stii ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par...ma mai descarc si eu pe aici ca sa nu ii fac capul mare sotului. Oricum voi ma intelegeti mai bine decat ar putea el. In general trec peste momentele astea de deprimare destul de repede
dar, din pacate, nu pot sa le elimin cu totul. Si nu cred ca exista cineva care poate.
Dupa cum spuneam ieri....a fost ziua 1. Dar, destul de interesant, e un CM cu totul diferit de cele obisnuite: dureri foarte putin, acum chiar nu mai am deloc (de obicei ma rup in 2), nu am fost deprimata inainte, nu am fost deloc umflata, nici letargica ba chiar din contra, sunt super agitata, si cantitatea e f. mica (fata de cum e de obicei) si, dupa cum se arata, nici gand sa ma tina 5-6 zile cum ma tine mereu. MA intreb care-o fi cauza acestei schimbari de situatie.
.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR
All's Well That Ends Well.
vrmoana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepumic Neata, copii! mvb, in primul rand LA MULTI ANI!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti. Sa stii ca lucrurile nu sunt intotdeauna ce par...ma mai descarc si eu pe aici ca sa nu ii fac capul mare sotului. Oricum voi ma intelegeti mai bine decat ar putea el. In general trec peste momentele astea de deprimare destul de repede Dupa cum spuneam ieri....a fost ziua 1. Dar, destul de interesant, e un CM cu totul diferit de cele obisnuite: dureri foarte putin, acum chiar nu mai am deloc (de obicei ma rup in 2), nu am fost deprimata inainte, nu am fost deloc umflata, nici letargica ba chiar din contra, sunt super agitata, si cantitatea e f. mica (fata de cum e de obicei) si, dupa cum se arata, nici gand sa ma tina 5-6 zile cum ma tine mereu. MA intreb care-o fi cauza acestei schimbari de situatie. Iepumic ![]() Noi pozici cu Iepi-Mici www.blogger.com/profile/15682496647701150608" target="_blank">CRISTINA ARE NEVOE URGENT DE AJUTOR All's Well That Ends Well. |
Neatza Anca,
Mai faci un test?
Pe mine m-a sunat o prietena care si ea se chinuia de ceva timp sa faca bebe. Mi-a spus ca e gravidutza in 8 saptamani. In februarie i-a venit ciclu, in martie s-a dus la doctor sa vada ce face si cand i-a facut eco, surpriza. Sarcina avea 6 saptamani, cu activitate cardiaca, totul in regula. Deci.....
oana
ancadragoman spune:
Neata
Oano pai nu mai fac kk pe mine dar ma supara gastrita![]()
Anco esti suspecta rau de tot 

Monica te pup
Dymomo77 te mai asteptam pe la noi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
Buna ziua,
Am facut prima injectie cu Bravelle. 
oana
ancadragoman spune:
Sa-ti fie de bine!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Sa-ti fie de bine!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
Merci.

oana
Arianna_M spune:
Iti doresc sa iasa cu ochisori draga mea Oana[:D
Viitoare 
http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti
vrmoana spune:
| citat din mesajul lui Arianna_M Iti doresc sa iasa cu ochisori draga mea Oana[:D Viitoare ![]() http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Multumesc draga mea. Si la tine la fel.

oana