Aspirante optimiste > 20 ani (465)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Hai Andreea, te-asteptam si pe tine!
Fetelor, deja nasteti? Eu nici nu vreau sa ma gandesc, intai sa iasa pasienta cu insarcinarea, ca p-urma iese el cupchilu cumva, nu? Asa am mai visat si eu ca am copii, dar erau gata livrati si crescuti putin, numa' buni de gadilat si smotocit, deci dupa cum vedeti, am ales varianta light!

in devenire

Draga Didi Eu stiu deja ce pregatire si asistenta prenatala voi avea, stiu unde nasc, cum nasc si cu cine nasc. Stiu cum imi voi creste copiii. Stiu ce produse trebuie sa cumpar pt ei si ce este inutil. Chiar si bani pentru aceste lucruri sunt pusi deoparte intr-un cont special. Totul este aranjat Chestia cu inca nu sunt insarcinata este o chestie minora, nesemnificativa

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Eu nu asi renunta la partea sarcinii si a nasterii pt nimic in lume. In vise intotdeauna sunt insarcinata sau nasc (sau si una si alta) Si pe urma alaptez.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

cand visez asa , ma trezesc asa linistita si cu zambetul pe buze.

ce imi place

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Bravo Andreea, esti tare! Dupa cum stii aici se schimba multe, asa ca n-are rost sa-mi fac planuri de pe-acum. In plus, daca as avea probleme, as face tot posibilul sa plec din Ro si sa nasc in alta tara, chiar daca implica alte cheltuieli. Prefer sa ma-mprumut decat sa risc, se-ntampla atatea nenorociri din neglijenta sau nestiinta medicilor!
Stiu ca in Israel e cu totul altceva, poti sa faci linistita planuri, si eu as face la fel.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Si eu ma bucur cand visez ca am bebe,de-ar deveni visele noastre realitate odata...

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Si la noi e planificat in mare,stim unde nasc,la Euromedica,cu dr la care sunt acum,ce fel de patut ii cumparam,ce fel de carucior si la ce biserica o sa fie botezat,ce fel de tort vrem la botez.In iunie daca tot e bine atunci ne apucam de treaba si sper sa reusim cat de repede sa raman

Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzeiIl vrem neaparat pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

didi, multumesc pentru oferta

fetelor, cred ca nasterea naturala este o experienta minunata. Si eu as fi vrut sa pot naste normal si sa-mi alaptez copilul, dar mi-a reusit doar partea cu alaptatul . Si la a doua sarcina m-as risca la o nastere normala dar nu stiu ce medic s-ar baga cu mine ... trebuia sa treaca ceva timp de la prima cezariana...iar la noi nu am auzit de vbac pana acum

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

veti vedea fetelor k in curand vom fi si noi aveti credinta multa si rabdare. si in curand vom fi rasplatite

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

E bine ca aveti planuri deja legate de bebe,eu insa ca si Didi, sa ma vad gravi si dupa rezolvam toate

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

cosmi si eu la fel. mai intai sa ma vad gravi si dupa vb, si ce luam si cum nastea, unde, cand, botez, etc...

momentan stiu ca voi merge cu doctorul care il am acum, cu el voi naste cand va fi, iar de botez nu prea am la ce sa ma gandesc, ca doar avem unde

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput