Aspirante optimiste > 20 ani (465)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce ne-am mai potrivit noi, si la z1 a cm, si acu , la tot

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Vreau si eu la intalnire Asi fi in stare sa vin din Israel pentru asta DAr lasati nu ma mut eu in Ro si am sa fiu mai aproape de voi
BEbelule am citit gandurile tale despre durerile nasterii Eu am vazut nasteri de tot felul si o mare parte din mamicile pe care le-am asistat la nastere le-a placut foarte mult nasterea. La una din nasterile care a avut loc acasa mamica a avut de cateva ori orgasm, unul dintre ele a fost in timp ce bebelusul iesea. Depinde foarte mult de perceptiile si credintele mamicii (cum vede ea nasterea, daca are incredere in corpul ei etc) si pe urma de atmosfera inconjuratoare. Cu cat atmosfera este mai placuta, intima, se ofera sprijin si multa liniste, cu atat nasterea va fi mai usoara si mai putin dureroasa/lipsita de dureri. Bine inteles ca intr-un salon de travaliu in care esti impreuna cu alte 8-10 femei si cadru medical antipatic si violent, sansele de a naste far dureri (si de a avea orgasm) sunt aproape inexistente.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bebelu lasa ca daca mergi la monitorizare o sa vezi ce si cum,si te mai lamuresti

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

super tare...

ar fi frumos sa poti naste aksa, unde te simti bine si cel mai important sa il ai pe cel drag langa tine sa te sustina si pe langa asta persoane care sa te incurajeze si sa te faca sa ai o nastere usoara si frumoasa.

numai ca la noi nu prea mai gasesti asa ceva. din pacate.

dar acum sunt anestezii, operatii...vdm noi

in fiecare luna pana sa vina cm-ul zic k voi naste natural fara nici o anestezie, dar cand vine , ma rupe in doua si nu mai vreau.

noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta

Mergi la inceput

Bebelule imi place ca am asa o prietena de drum De ce nu incerci pe langa monitorizare sa incerci sa iti cunosti semnele fertile?? Poti incepe doar cu www.feminitate.org/2009/03/fam-mucusul-cervical-3/" target="_blank">mucusul cervical si colul uterin - nu este nevoie de temperatura bazala. Asa impreuna cu monitorizarea daca o vrei sa o faci poti sa iti cunosti mai bine ciclul menstrual si ritmul sau special

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

Mergi la inceput

Bebelule am citit ca in privinta nasterii sunt clinici particulare in Ro unde poti naste ca un OM. Am vazut ca sunt 2 clinici care ofera posibilitatea nasterii in apa....Deci daca vei vrea cu adevarat posibilitati vei gasi si in Ro. In legatura cu durerile, ele nu se compara cu cele menstruale - "compozitia" de hormoni este diferita in timpul nasterii si sprijina nasterea. In timpul menstruatiei lipsesc vreo 2-3 hormoni care sa te ajute

Andreea

Mergi la inceput

voi incerca sa tin cont si de astea.

am si eu o intrebare. ca tot veni vb de col

nu il verific in fiecare zi, dar cam la 3-4 zile il verific, si mai tot timpul este pozitionat undeva sus de abia ajung la el,si putin spre partea dreapta. e normal? niciodata nu l-am gasit p mijloc

iar cand am ramas data trecuta, mi-am dat seama k era pe mijloc si umflat ca un balon

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Hai Andreea, te-asteptam si pe tine!
Fetelor, deja nasteti? Eu nici nu vreau sa ma gandesc, intai sa iasa pasienta cu insarcinarea, ca p-urma iese el cupchilu cumva, nu? Asa am mai visat si eu ca am copii, dar erau gata livrati si crescuti putin, numa' buni de gadilat si smotocit, deci dupa cum vedeti, am ales varianta light!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32
Asa am mai visat si eu ca am copii, dar erau gata livrati si crescuti putin, numa' buni de gadilat si smotocit, deci dupa cum vedeti, am ales varianta light!

in devenire

In primavara asta,musai sa vina barza

Mergi la inceput

si eu didi de cate ori m-am visat k aveam si erau dolofani de iti venea sa ii papi. dar pana acolo e cale lunga, mai intai sa ramanem, sa ducem sarcina 9 luni, dupa nasterea, si abia dupa vreo luna cam asa incepi sa ii smotocesti

noi2
nunta noastra

Mergi la inceput