Aspirante optimiste > 20 ani (465)
Raspunsuri - Pagina 14
didi32 spune:
Uau, s-au strans o gramada de fete! Eu propun in primul rand sa fie intr-un week-end, pt ca in timpul saptamanii muncesc de dimineata pana seara
. Si daca tot incepe sa se-ndrepte vremea, poate ne plimbam intr-un parc, ce ziceti? Si mancam inghetata, multa, multa
in devenire
bebelu86 spune:

felicitari comunisto pt stelute 
Didi clar in week-end sa ai ba si fetele liber. dupa mine oricand ca sunt aksa. si mergem in parc la aer, ne oprim la o terasa ceva, vdm noi

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
didi32 spune:
Felicitari Cosmi pt stelute!
Restul fetilor, propuneri de ieseala? Ca daca ne lasati pe mine si pe Bebelu, imediat stabilim tot
!
in devenire
PaulaFrida spune:
Cosmy FELICITARI pt stelutze rosii
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
PaulaFrida spune:
Ce fain ca o sa va intalniti.ma bucur pt voi 
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
doula spune:
Salut fetelor
Am furat si eu un laptop pe aici la socri si am venit sa stau la povestit cu voi putin
Am citit tot ce ati scris in ultimile zile dar nu prea am retinut mare lucru. Dar hai sa o iau incetul cu incetul si sper ca nu uit pe nimeni
Bebelule in primul rand un
pentru tine. Continuam si luna asta impreuna ca si pentru mine e Z1
Si eu am niste dureri si o stare de
Am luat si eu nurofen sa imi treaca - nu mi-e placut sa fiu asa aici la socri....
Cosminuta
scrie-mi te rog si valorile LH si FSH de la analize
Estrogenul este putin cam mic dar fara celelalte analize nu spune mare lucru. Progesteronul nu este atat de relevant in aceasta perioada
Am vazut ca ati scris de suplimentele de progesteron si inhibitia ovulatiei. De obicei asa se intampla de aceea este bine ca progesteronul sa fie luat dupa ce ovulatia a fost confirmata si nu automat in fuctie de ziua nr X (fiecare dr cu protocolul lui) Trebuie tinut cont ca o femeie poate ovula si in ziua 50 +, iar ovulatia in sine nu este influentata de progesteron. Normal ca o ovulatie atat de tarzie nu este "normala" (o ovulatie este considerata sanatoasa daca are loc intre zilele 10 si 22-24 de ciclu) dar trebuie gasit motivul ovulatiei tarzii sau lipsei sale.
De ce suplimentul de progesteron inhiba ovulatia (si nu conteaza ce supliment)? Dupa ovulatia, foliculul care a eliminat ovulul se transforma in corp galben si secreta progesteron. Hormonii LH si FSH care sunt responsabili de cresterea foliculului si spargerea lui primesc semnalul ca ovulatia a avut loc si scad dramantic. Daca suplimentul este luat inainte de ovulatie, corpul v-a primi semnalul ca progesteron se afla in sange (deci ovulatia a avut loc dupa cum "vede" el lucrurile) si hormonii ovulatiei scad ca nu mai e nevoie de ei.
Mama cat am scris
Aveti pe Feminitate explicatii complete despre www.feminitate.org/2009/07/ce-este-progesteronul/" target="_blank">progesteron si depre www.feminitate.org/2009/01/ciclu-menstrual/" target="_blank">fiziologia ciclului menstrual DAca intereseaza pe cineva 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
bebelu86 spune:
multumim andreea pt raspunsuri 
poate luna asta ramanem amandoua si mergem de manuta la odisee. ce frumos ar fi 
dupa ce se temrina cm-ul. ma duc la doc prin z10. sa vdm cum il gasesc si pe el, k e si perioada asta cu Pastele, si atunci imi face si monitorizare 

noi2
nunta noastra
anul acesta
bebelu86 spune:
eu inca nu stiu sigur cand ovulez de aia trebuie sa ma duc la el si sa vdm ce si cum, ca eu nu mai inteleg nimic din cm-ul meu
offff...si ce bine era inainte de nunta. stiam exact cand venea, fara probl fara nimic, stiam k ovulam normal la 14 zile.
acu...habar nu am 
noi2
nunta noastra
anul acesta
cos_minutza spune:
Doula multumim de info
Cand ajung acasa o sa-ti scriu si rezultatele la LH si FSH.Multumesc
Deci luna asta mergeti mana-n mana cu bebelu
In primavara asta,musai sa vina barza