Aspirante optimiste > 20 ani (465)
Raspunsuri - Pagina 17
didi32 spune:
Mada, cu placere!
Fetele cum ziceam, sa iasa treaba cu insarcinarea si p-urma facem planuri in continuare. Am 2 prietene care-au vrut sa nasca natural si n-au reusit, iar dupa ce s-au chinuit de numa' le-a facut cezariana. Copilu' sa fie sanatos, restul se rezolva.
in devenire
doula spune:
Da fetelor si eu ma trezesc linistita si fericita dupa astfel de vise
Simt ca va fi bine.
Didi singurul motiv pentru care inca m-ai astept cu mutatul in Ro este tocmai asta cu sarcina si nasterea. Nu asi putea naste in Ro nici macar in clinicile private extravagante. Nu asi putea sa las un dr sa hotarasca in locul meu - eu sunt singura raspunzatoare de corpul meu si de bebele ce va creste in burtica mea. Eu vreau sa fiu singura care atinge bebelul in timpul nasterii (si sotul bine inteles), si din prima clipa bebelusul va fi tinut in brate numai de oameni ce il iubesc si nu va fi luat intr-o sala sterila unde alti zeci de bebelusi plang.... Deci astept sa raman insarcinata si sa nasc si pe urma vin.... 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
cos_minutza spune:
Yasmi iartama am uitat de tine

Multa bafta luna aceasta
In primavara asta,musai sa vina barza
PaulaFrida spune:
Si noi vrem sa fim primii care-l tin in brate pe puiutul nostru,nu sa ne fie luat una-doua.De aia nu mergem in nici un caz la judetean.La Euromedica sunt conditii umane si personalul te trateaza f,frumos,a lucrat si soacra-mea acolo si-i stie pe toti si se poate sa asiste taticul.
Daca s-ar putea as vrea sa nasc acasa,dar deocamdata nu se practica prin romanica,sau in apa,dar am auzit ca numai la Brasov se poate si e prea departe pt noi si nu ne mai complicam.
Aici pe zona si pt noi Euromedica e cea mai buna optiune.
Inca 2 luni si ne apucam de treaba ![]()
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
didi32 spune:
Paula, bine ca ai medic si clinica de incredere, asta conteaza f mult. Dupa ce m-am plimbat pe la o gramada de medici, tot nu stiu ce sa aleg. Asa, daca te duci gata insarcinata majoritatea se descurca cu tine, dar daca nu ramai te trimit acasa sa incerci 2 ani si abia apoi iti dau analize si alte alea. Eu toate investigatiile le-am facut la cerere, inclusiv operatia, daca stateam dupa ei abia acum incepeam sa ma caut de diverse si ma chinuiam degeaba. Acum macar stiu cum stau. N-am nimic, dar nici nu raman
in devenire
bebelu86 spune:
Didi la ce medici ai fost?
si eu am cautat super mult pana l-am gasit pe asta.
le ziceam k imi intarzie si eu nu aveam probl astea niciodata, si ei nimic"lasa k iti vine o data si o data" asa ziceau.
sau faceau o eco in 2 sec si ziceau "esti sanatoas tun, nu ai nmic"
dar nu tratamente, nu analize, nimic
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
noi2
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
roxy_s spune:
bebelu, tu cum verifici colul? 
niciodata n-am inteles chestia asta, cum se face...
paula, ai dreptate, este la noi la Brasov o clinica privata super, unde poti naste si in apa si nici nu-i scump 2500 lei.
eu de multe ori m-am gandit sa nas in apa, dar ... parca ma tine o scama.
este numai un singur medic la noi care face nasteri in apa, dar am inteles ca merita, ca este foarte usor, nu simti durerea asa tare, sau n-o simti deloc.

la toate
Vreau sa fiu 
PaulaFrida spune:
Asa e bebelu nu-si dau interesul multi dr ca sa tot vii inapoi,ca ei pe asta mizeaza sa le intre cat mai multi bani in buzunar,chiar daca ar putea de la prima consulatatie sa-ti dea un tratament te mai poarta de vreo cateva ori.Se joaca cu sentimentele omului.
Bine ca mai exista doctori priceputi si care lucreaza in interesul pacientului.
bebelu
ma bucur ca ai dat de un dr bun,sa dea DD sa vina cat de repede
in viata voastra.
Prin vara speram sa-i dam semnalul de start berzei
Il vrem neaparat pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
didi32 spune:
Bebelu, am fost pe la 4-5 numai in ultimii 2 ani, n-are rost sa-i insir pe-aici, daca vrei iti zic pe PM. Chestia e ca daca nu raman in urmatoarele 2 luni, ar cam tb sa trec la IA
in devenire