Mara - dulcea si frumoasa printesa rozalie
Raspunsuri - Pagina 3

Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Rebiana - superb scrisa povestea ta! m-a emotionat pana la lacrimi, mai ales ultima parte , punctul culminant, cand mica ta comoara ,Mara, a venit pe lume si ti-a completat universul! ![]() ![]() |
citat din mesajul lui greenfrog Rebiana minunata descrierea nasterii Marei. Ai exprimat atat de multa iubire..sa dea Dumnezeu sa ai parte de clipe minunate alaturi de Luca si de Mara. |
citat din mesajul lui ellanik Rebiana citit story.No comment!Placut mult ! ![]() ![]() ![]() |
citat din mesajul lui ioana_fota Rebiana impresionanta si frumoasa povestea ta ![]() ![]() |
citat din mesajul lui Ioanact Rebiana m-a impresinat povestea nasterii ![]() ![]() |
citat din mesajul lui andira Rebiana - foarte frumoasa povestea nasterii, plina de sensibilitate si dragoste! ![]() |

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui micki_mica frumoasa odisee ati parcurs voi doua! ![]() Mihaela, ![]() ![]() "Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius) |
Frumoasa si magica odisee, asa-i! A cuprins atatea stari si sentimente ce-ar descrie un tumult! Citind povestea nasterii micului Florin stiu cat intelegi asta!

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Dianami Felicitari din toata inima! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa va bucurati unii de altii. Minunea ta a meritat tot efortul din timpul sarcinii! ![]() Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
Balsam pentru suflet sunt cuvintele unei mame pentru care am tot respectul!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui larisel Cata emotzie emana din aceasta poveste... felicitari! Pt poveste si pt bb-lina! Sa fiti o familie fericita mereu! din 09.12.2009 ![]() Albume: L0-3; L4 |
Multumim frumos, Larisel! Si voi sa aveti parte de tot ce este frumos si bun!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui Bumbitza Foarte frumos povestit, m-am emotionat f tare si in acelasi timp mi-ai dat incredere ca totul va fi bine si la nasterea puiutei mele ![]() Va doresc multa sanatate si fericire in formula de acum completa ![]() ![]() ![]() Mami si tati te iubesc mult! ![]() http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica# |
Mi-am dorit sa pastrez vii toate acele amintiri pe care timpul le-ar putea diminua!
Am convingerea ca Dumnezeu iti va oferi o poveste a nasterii de valoarea unei minuni!

Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui decenuela orice femeie care isi doreste un bb ar trebui sa citeasca ppovestea ta....ai scris totul in roz...si durerea park nu a fost durere...ai un super talent la scis..sunt sigura ca ai av note mari la lb romana... felicitari mami, sa te bucuri de copilasii tai Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret poze AMR....tot 9, LA NAIBA |
Durerea isi pierde calitatea in fata fericirii si implinirii; astfel mi s-a intamplat si mie, gratie divinitatii. Ma bucur ca am avut parte de o experienta in plus care m-a facut sa fiu o mama careia sa nu-i lipseasca nimic.
Pupaciuni petrecaretului!

cristies spune:
Va doresc sa fiti intotdeauna o familie fericita si implinita!
Cred ca povestea ta ar trebui sa apara undeva s-o poata citi toate fetele care au nevoie de incurajare!
Nu mai am ce sa spun, cuvintele mele ar pali in fata modului cum ai redactat tu.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc

cris_mario spune:
... ai scris intr-un mod atat de placut ... cu atata degajare,se simte in cuvintele tale ... esti minunata,eu m-am relaxat citindu-ti povestea
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

rmkristine spune:
superb ai scris!!!! atata iubire e greu sa descrii in cuvinte, dar tu ai reusit!
Marina 36 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)

bordeancavio spune:
foarte frumoasa povestea voastra! si plina de emotii. asa e ca nu se simt cand citesti povestea decat emotiile placute, fara incercarile grele, greturi, si altele, pe care eu le stiu din odisee. esti o mamai super, care a trecut foarte bine peste toate problemele, si acum se bucura de o minune!!! sa va traiasca puiuta, sa va bucurati de Mara si Luca!
m-am emotionat de tot cand am citit.
vio asteptand pe bebe 35+
Tudor Cristian
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#