Soacra imi distruge viata si casnicia!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Daca fetita nu era bine ingrijita la mama poate ca-i mai bine la soacra. Faptul ca un judecator a fost de acord ca ei doi sa imparta custodia mi se pare destul de relevant.

O inteleg pe Emma, ca a fost dezamagita de soacra. Nu-i vorba ca-i in relatii bune cu fosta, dar a vorbit-o foarte urit si Emma nu s-ar fi asteptat sa le vada in postura aia. Gasesc si eu ca-i socant.

Este destul de urit ca fiecare vine si presupune ce-i mai rau. Nu-i mai simplu sa presupuneti ca Emma a avut intentii bune? Macar pina la proba contrarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ramona, cand e in joc viata unui copil din anturajul direct faptele vorbesc. Sunt straini care se ocupa de copii cu care nu au nicio legatura, lupta pt ei si fac orice sa ii ajute si sunt si altii care inchid ochii si gasesc ca e nasol ca iar ninge si soacra e cu 2 fetze.

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kj74 spune:

mda mai bine sa se inchida subiectul( oricum nu s au gasit prea multi aplaudaci) care era de fapt despre o nenorocita de mama de baiat care se hilizea cu fosta baietelului in ciuda norei...care nu se implica departe de ea gandul ...dar se implica la custodie dragutz
nu are rost ....
sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Doamne, mi-ar fi placut sa fiu mai naiva cand e vorba despre custodie comuna, sa nu stiu despre ce e vorba, sa cred ca tot ce zboara se mananca. Numai ca stiu foarte bine ce inseamna asta si cat de motivat poate fi un barbat sa o ceara, pentru a nu plati pensia alimentara corespunzatoare. Din pacate, banii au un cuvant greu de spus. Voi credeti ca ar mai fi custodia comuna atat de populara daca nu ar avea implicatii financiare? Eu sunt convinsa ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

pana la urma de ce credeti ca a deschis emma acest subiect? doar pentru story si valva? cu ce poate fi ea ajutata virtual daca e asa de prefacuta cum spuneti?
ma intreb daca o femeie cu servici, insarcinata, cu o fata de 15 ani si inca o fetita vitrega credeti ca are timp sau dispozitia sa stea pe forum sa faca show...

emma - daca soacra o sa ii propuna sotului tau sa va ia si copilul inca nenascut in ingrijire... si el - stim de pe acum, va accepta,tu ce ai sa faci?

eu , cu (DPN 20.08.2010), andi (24.06.2003) si tati
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emma_

In primul rind va multumesc la toate fetele ptr. raspunsuri.

Chiar daca discutia a degenerat de la soacra care ma dispera la situatia copilului, au fost multe sugestii binevenite. Va multumesc!

Ptr. cele care cititi pe sarite si apoi faceti cite o remamrca mai accentuata, repet ptr. ultima data: Nu am control asupra soartei acestui copil! Am facut tot ce mi-a stat in putinta. Restul este ptr. tatal si mama ei sa hotarasca.

Sint doar putin dezamagita de unele raspunsuri date de unele fete de aici care pur si simplu sint rautacioase.
Este foarte usor sa judeci pe cineva, mai ales daca nu esti in situatia respectiva.

Inca odata va multumesc ca ati luat timp sa-mi raspundeti si as ruga moderatorii sa inchida acest subiect.

Emma, eu inteleg foarte bine genul asta de soacra, crede-ma. Insa tu degeaba vrei solutii anti-soacra. Repet, nu ea e adevarata problema ci sotul tau.

Cata vreme nu vrei sa accepti lucrul asta si incerci sa-i gasesti scuze pentru "mamoshenia" de care da dovada si ceea ce e foatre grav, pentru atitudinea lui mult prea relaxata (eufemistic vorbind) fata de problemele fiicei sale, nu vei gasi rezolvarea problemelor tale. Sper totusi sa reusesti ceva pentru bietul copil, desi din cate spui tu nici parintii nici bunica nu dau doi bani pe sufletelul ei :(.

Mergi la inceput

pitzinuca, eu nu cred ca emma face show, ea chiar crede ca ceea ce vede ea e drept, insa lucririle privite din afara se vad altfel ... si oricum am invarti-o fetitza de 5 ani are o soarta f trista si nimeni nu o ajuta

Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA

Mergi la inceput

in concluzie desi emma crede ca ea-saraca- are probleme cu soacra, doar fetita e de plans in povestea asta PUNCT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Emma a deschis subiectul ca sa se planga de soacra, ca ii distruge casnicia, din moment ce intretine relatii bune cu fosta nora, desi, practic, soacra si fosta nora au grija de copilul sotului ei, deci e de dorit ca cele doua femei sa fie in relatii bune.
Emma nu a vazut nici o problema ca soacra se ocupa de copil, cat timp era sigura ca o uraste pe fosta nora. Acum se simte amenintata si se gandeste ca ar fi de dorit sa ia fata la ei, ca soacra sa nu mai socializeze cu fosta.
Emma, eu cred ca problema nu e nici cu soacra, nici cu fosta, nici cu sotul.
Cred ca problema e la tine. Nu vreau sa te acuz, sau sa te invinovatesc, dar sincer, cred ca ar trebui sa iti iei timp si sa analizezi care e adevaratul motiv al actiunilor tale, cat ii apreciezi pe cei din jurul tau, cat de mult conteaza ei pentru tine, de ce ti-e cu adevarat frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Custodia comuna... sigur ca e avantajoasa pentru tata, nu mai plateste pensie alimentara, sau daca plateste e o suma absolut infima, poate chiar primeste de la ex-a.
Cum sa nu ii convina tatalui, bani nu da, de copil nu se ocupa, ca i l-a pasat maica-sii.
De ce Emma ar insista sa ia copilul la ei? De ce sa isi complice viata? Asa cum a spus si ea, nu e copilul ei.
De ce Emma a insistat pentru custodie comuna? Simplu, din motive financiare, s-a asigurat ca sotul aduce toti banii in casa, cum s-ar spune. Una e sa mai cumpere o jucarie sau o prajitura, pe care sa o lase in trecere, pe la maica-sa, si alta sa plateasca o pensie alimentara, care i-ar reduce considerabil veniturile.
Soacra de ce s-a bagat? Pai ne-a spus Emma, sa ii asigure linistea baiatului ei, ca acesta sa se bucure in pace de noua lui familie, sa nu fie deranjat de oaia neagra a familiei, copilul facut cu o femeie de culoare.
Bietul copil! Mi-e mila de el.

de la oricine m-as fi asteptat, dar nu de la tine sa arunci cu vorbe atat de rele intr-o femeie pe care nu o cunosti. Emma spune clar ca a avut si are grija de fetita, voi veniti si-i inventati motive diabolice. nu transfera asupra Emmei sentimentele pe care le ai tu fata de "cealalalta", nu stii tu ca motivele financiare au fost la baza, doar tatal plateste pensie alimentara in continuare. custodie comuna nu exclude pensia alimentara si alimony! prietena mea are custodie comuna cu exul si primeste pensie in full pentru doi copii, plus alimony! asa ca nu mai arunca vorbe, casandra, e pacat. Emma nu e cealalta, nu rani aiurea, te rog mult. mi s-au muiat genunchii cand te-am citit.

da, Sibylle, pentru mine ramane o eroina, stii de ce? ca din patru adulti care se afla in viata copilei, se pare ca doar Emmei ii pasa de fetita cu adevarat. si din ultimul mesaj, deduc ca am intuit bine scopurile soacrei. pentru mine e eroina pentru ca in nebunia generala, ea are grija cum trebuie de copiii ei (cu primul sot si cel cu al doilea), care ii sunt in responsabilitate directa. daca ati fi drepte, ati recunoaste ca nu aveti cum sa-i reprosati Emmei ca "nu creste copilul" sotului, atata vreme cat pe sot nu-l intereseaza. si mai cred ca Emma intuieste corect intentiile si masinatiile soacrei, cred ca a avut un rol semnificativ in divortul de prima sotie.

abdominabila

Mergi la inceput