Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 10
floaredemac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 yo am pierdut sarcina la 18 saptamani mi s-au rupt membramele pur si simplu si am pierdut tot lichidul amniotic nu au avut o explicatie astept rezultattul de la anatomie patologica ![]() ![]() ![]() |
Lia, imi pare tare rau pentru pierderea ta, nu vreau sa te intristez si mai mult. Intelesesem ca ai pierdut o sarcina, dar nu stiam la ce varsta. Sigur ca la o varsta asa de mare, durerea ta a fost mult mai mare decat a mea, daca se poate compara asa ceva, fiindca tu deja erai atasata de bebe, eu, fiindca simteam ca ceva nu e in regula, am incercat sa fiu cat mai detasata (ma rog, cat se poate...).Multumesc pt raspunsul tau sai iti tin pumnii sa apara bebe cat mai repede!
JoAnn spune:
buna harnicutelor 
fetelor vad ca va intreceti in mancari
aci 
.
eu nu pot sa mananc 
imi vine sa
...am reusit sa bag doar 4 masline si o bucatica de paine 
...stau cele 46 de kile ale mele moarte de ras ca am zis ca ma pun la cura de ingrasat...
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Arianna11 spune:
Buna fetili 
Vreau sa zic ca m-ati lasat masca cand am intrat azi sa vad ce mai scrieti,a tr sa ma apuc de citit un capitol intreg...sunteti nebune cu diploma
,am ras de ma doare burta 
Cat despre titlul nou aleg si eu a doua varianta 
Si acum pupiceii de molipsire

Lia si eu cam stau pe tusa de cand am aflat ca sunt gravi...parca am o frica sa mai fac
...saracul meu sotz....![]()
DD ne-a daruit o minune
7+
trutzi spune:
Multumesc ptr pupici 
Cum te simti azi?
Esti la munca?
| citat din mesajul lui Arianna11 Buna fetili ![]() Vreau sa zic ca m-ati lasat masca cand am intrat azi sa vad ce mai scrieti,a tr sa ma apuc de citit un capitol intreg...sunteti nebune cu diploma ![]() Cat despre titlul nou aleg si eu a doua varianta ![]() Si acum pupiceii de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lia si eu cam stau pe tusa de cand am aflat ca sunt gravi...parca am o frica sa mai fac ...saracul meu sotz....DD ne-a daruit o minune 7+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
Arianna11 spune:
Sunt libera azi,miine lucrez dimineata 
In sf am inceput si eu sa maninc mai bine de azi,dar gustul amar din gura vad ca persista 
DD ne-a daruit o minune
7+
Lia73 spune:
v-ati apucat de curatenia de paste??
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
manu-ica spune:
| citat din mesajul lui Lia73 prima?????? Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |

mvb spune:
Eu tocmai m-am trezit
.....am facut o amiaza cam lunga de vreo 2 ore
.....acum ca am dormit, ma simt OK
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui manu-ica
![]() ![]() |
nici nush ce e ala

pozulici
Lia73 spune:
yo una iau doar recomandat de medic
dupa ureche NU 
pozulici