Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 11
Lia73 spune:
liniste deplina
ma bag la un joc
Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
douradoudou spune:
buna ..voi nu ma stiti..eu va stiu destul de bine...de cateva luni v-am citit in fiec zi....chair de la 1 capitol ..imi place de voi ca sunteti f unite..sa ramaneti asa si cand va transferati pe la scutece ...

javascript:insertsmilie('
')
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
JoAnn spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manu-ica Buna fetelor sunt si eu noua pe forum si v-as ruga sa ma jutati si pe mine sa imi spuneti daca vitexul ma poate ajuta si pe mine sa am si eu un copilas ![]() ![]() |
buna
eu stiu despre vitex ca intra in compozitia unor medicamente homeopate pt infertilitate, pt reglarea menstruatiei etc 
dar cel mai bine ar fi totusi sa intrebi un medic

cred ca te-am lamurit de tot

fetelor e cam liniste aici....
lia
ce joci interesant ??www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
polo spune:
Salutate, salutare. Azi m-am trezit cu chef de curatenie generala
ca de Paste asa.... si dai...si spala si motruieste si calca...si iar spala. Mai am ceva de calcat, dar sa lipsesc tocmai de la capitolul creat de mine? Nu se poaaate.
Trutzi, aseara am trecut pe utrogestan. Azi culmea nici macar picaturile ale trei nu au mai fost. Ce ma faaaaac
Si eu sunt tot pentru a doua varianta. Sa inteleg ca s-a votat in unanimitate? Schimb?
http://community.webshots.com/user/diove
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui douradoudou buna ..voi nu ma stiti..eu va stiu destul de bine...de cateva luni v-am citit in fiec zi....chair de la 1 capitol ..imi place de voi ca sunteti f unite..sa ramaneti asa si cand va transferati pe la scutece ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() javascript:insertsmilie(' ')Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri |
DOAMNE AJUTA SA NE VEDEM CU TOATE LA SCUTECE

pozulici
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui polo Si eu sunt tot pentru a doua varianta. Sa inteleg ca s-a votat in unanimitate? Schimb? |

despre ce e vorba 

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Lia73 spune:
| citat din mesajul lui polo Salutate, salutare. Azi m-am trezit cu chef de curatenie generala Trutzi, aseara am trecut pe utrogestan. Azi culmea nici macar picaturile ale trei nu au mai fost. Ce ma faaaaac ![]() Si eu sunt tot pentru a doua varianta. Sa inteleg ca s-a votat in unanimitate? Schimb? http://community.webshots.com/user/diove |
LASA CURATENIA
SI STAI IN PAT
POATE E UN MICULUT 
pozulici
Lia73 spune:
Sunt de acord cu schimbarea titlului capitolului
ce ziceti de CELE MAI FRUMOASE VIITOARE MAMICI
sau
SHUIETA VIITOARELOR MAMICI
despre asta e vb ![]()
pozulici
Lia73 spune:
iar vb precum 
pozulici
JoAnn spune:
| citat din mesajul lui Lia73 ce ziceti de CELE MAI FRUMOASE VIITOARE MAMICI sau SHUIETA VIITOARELOR MAMICI[/red] despre asta e vb |
aaaaa , aha...despre asta e vb
eu asa opta pt a doua

www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">