Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo![]() ![]() ![]() imi este mila de sotul tau , ca sigur o va baga in ghips ![]() mvb, iti dai seama rating pe diaconescu???? fam pauneilor concep un paunel in direct si in reluare, senzational, chemati-va rudele , prietenii asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
nebuna esti

aleesicoo spune:
lasa sun sa nu dea cu praf de liniste sa am si eu ce ii povestii Karinei
sa se stie despre noi peste mari si tariiiii
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Si care varianta o alegem?
Prima sau a doua?
| citat din mesajul lui sunset_zuzi mvb eu sunt de acord sa schimbam numele subiectului ![]() ![]() ![]() |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
sunset_zuzi spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Si care varianta o alegem? Prima sau a doua?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
adoua denumire mi se pare mie ca se potriveste
Lia73 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi De ce ati facut pauza 5 luni?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
ca sa pot tine sarcina

ca era prea jos

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
cora79 spune:
fetelor,asa va vreau vesele si fara ganduri negre

Eu trebaluiesc de zor de azi dimineata,spalat,curatenie si acum plec la mama sa pap,face sfestanie la casa si face bunatati

Revin dupa amiaza 

,nu scapati de mine asa usor
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Votez pentru a doua varianta ![]()
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Am uitat ca a facut polo capitolul asta ![]()
Credeam ca am prins-o pe mvb si gata, face schimbarea 
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 fetelor,asa va vreau vesele si fara ganduri negre ![]() ![]() ![]() ![]() Eu trebaluiesc de zor de azi dimineata,spalat,curatenie si acum plec la mama sa pap,face sfestanie la casa si face bunatati ![]() ![]() ![]() Revin dupa amiaza ![]() ![]() ,nu scapati de mine asa usor![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |