Locul fetelor Nou-Venite 78
Raspunsuri - Pagina 8
mvb spune:
Lia super reteta......

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Fetelor ce vorbarete sunteti azi 
S-a mai dezmortit subiectul.
lia Bine ca ai dat reteta de ghiveci ca muream de pofta 
Haideti sa schimbam titlul. mvb a facut propunerea.
Partea proasta e ca sunt in pana de idei acum 
lia tu esti inspiratia noastra ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
mvb spune:
Lia in direct la OTV?![]()
![]()
![]()
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui floaredemac Buna, fetelor! Ma bag si eu la voi, ca nu stiu unde si niciodata nu ma nimeresc la ora buna de cautat un subiect in forum. Daca am inteles eu bine din ce-am citit pe la voi, sunt unele fete care au pierdut sarcina. Asa e si cazul meu acum, la a doua sarcina, s-a oprit din evolutie la 5-6 saptamani. Am simtit ca nu este in regula, mai ales ca am avut si un fel de sangerare maronie, am fugit la dr si am primit duphaston si vit. E, dar se pare ca atunci s-a oprit din evolutie. Repet, am simtit ca nu e in regula, fiindca nu ma simteam insarcinata, nu aveam niciun semn in afara de intarzierea cm si de greata provocata de pastile, asa ca nu am fost foarte socata de diagnosticul medicului, si incerc sa vad lucrurile obiectiv, cat se poate in conditiile astea. As vrea sa va intreb daca voi, care ati fost in situatia asta, ati facut chiuretaj sau ati asteptat eliminarea naturala? Medicul meu m-a sfatuit sa astept, am fost acum 3 zile la control cand am aflat. Mi-a spus ca 99% se va elimina de la sine, si ca asta este varianta cea mai putin periculoasa pt mine, mai ales ca am avut si o cezariana. Ma puteti ajuta cu sfaturi din experientele voastre... sau chiar din auzite? Multumesc si succes aspirantelor! O sa incerc sa postez intrebarea asta si la alte subiecte, dar trebuie intai sa caut, ca nu cumva sa o repet, ca probabil a mai fost. |
yo am pierdut sarcina la 18 saptamani
mi s-au rupt membramele pur si simplu si am pierdut tot lichidul amniotic
nu au avut o explicatie
astept rezultattul de la anatomie patologica

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
mvb spune:
Sunt de acord cu schimbarea titlului capitolului
ce ziceti de CELE MAI FRUMOASE VIITOARE MAMICI![]()
sau
SHUIETA VIITOARELOR MAMICI
aleesicoo spune:

imi este mila de sotul tau , ca sigur o va baga in ghips
mvb, iti dai seama rating pe diaconescu????
fam pauneilor concep un paunel in direct si in reluare, senzational, chemati-va rudele , prietenii
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
De ce ati facut pauza 5 luni? ![]()
| citat din mesajul lui Lia73 yo vreau sa ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |

www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
aleesicoo spune:
mvb, pot sa mi exprim si eu votul?![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui mvb Bey, toate ca toate numai sa nu aparem cu cearta asta pe la OTV MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |

..iubita da cu praf de liniste ca nu mai tine
trutzi spune:

Nu esti normala 

citat din mesajul lui aleesicoo![]() ![]() ![]() imi este mila de sotul tau , ca sigur o va baga in ghips ![]() mvb, iti dai seama rating pe diaconescu???? fam pauneilor concep un paunel in direct si in reluare, senzational, chemati-va rudele , prietenii asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |