Cirese de mai-iunie 2006(75)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Va invitam virtual la o felie de .Noi am sarbatorit ziua lui Victor duminica.Am avut si a fost frumos.

Maya, Medeea si Cosmina, la multi ani! Scuze de intarziere!

Victor a implinit 4 ani cu o bronsita tare frumoasa.De ziua lui am mers la doctor.I-a facut-o cadou si lui frati-su, sa aiba si el de ziua lui o bucurie.

Am vazut inaltimile lui Alex si Andrei.Victor e la mijloc cu 104 cm.Stam cam prost la greutate, 14kg, dar cam asa e neamul nostru, plus ca e un mofturos de seama.

cam chiuleste de la gradinita, din cauza virozelor pe care le ia de acolo, dupa 3 zile de gradi, iar e racit.Asta e!

Pupici,

Mergi la inceput

Si cum am vazut ca este 27:

La multi ani Erik-Sebastian!

La multi ani ani Teodora! pentru maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, Arabela, sa-ti creasca mare feciorul

ehe... cum ti se pare, au trecut repede sau nu astia 4 ani??
Uneori, imi pare ca au trecut ca o clipa.. alteori, cand imi amintesc una sau alta, parca e o viata intreaga

La multi ani si pentru Seby!!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Oana, nu stiu cand au trecut anii. Privind in urma, am simtit curgerea anilor, ne-am schimbat si noi si copiii.

Chiar vorbeam zilele trecute despre cresterea copiilor si cat de diferita este fata de ce credeam eu ca este.In mintea mea copiii cam cresteau singuri.

Sper sa pot pune poze azi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

He-he... cresc singuri - asta e precis - dar noptile nedormite si grijile.. astea nu le poate spune nimeni nimanui
Nici nu stiu dc as fi vrut sa-mi spuna cineva cat o sa fie de greu - as fi fost sigura ca nu pot duce atata. Si totusi pot si sunt fericita cu toate greutatile, si trantesc si eu cu mandrie replica aceea care mi se parea grozav de banala "copii sunt cea mai mare realizare a mea". Pentru ca ei chiar sunt - si nu se compara cu altceva ce fac sau am facut.

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani la toti cireseii si ciresele din livada!!!!! Multa sanatate si sa aduceti in continuare bucurie parintilor.

Mai e undeva lista cu data nasterii? Sau trebuie sa caut prin posturile de prin 2006-2007?

Am primit de la lacri linkul acesta:
http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/propunere_de_politica_publica_in_educatia_copiilor_cu_tulburari_din_spectrul_autismului_tsa-p16706050.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Abi, ce draguti baietei ai. Si ce bine se joaca impreuna, mi-au placut pozele

LA multi ani cireselelor care aniverseaza 4 ani..

Am semnat si eu petita online, sper sa fie de ajutor.
Lacri, ma rog sa fie totul bine cu voi si Alec sa faca progrese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CIRESELOR DIN PARTEA MEA SI A LUI ALEC!
FELICITAM MAMICILE CURAJOASE DE CIRESE CARE AU NASCUT IN ULTIMELE LUNI
Multumesc celor care au semnat petitia. Nu cred ca se va intampla ceva bun legat de asta...dar sa vedem. Un proiect de lege exista deja in Parlament.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Macrina, se joaca frumos, dar doar daca are Victor chef.Mihai e mai jucaus, iar Victor se joaca doar daca are adulti prin preajma.Mihai acum spala oglinda...

Mihaela, eu am intrat la primul capitol si am luat de acolo lista.

Lacramioara, multumim de urari.Numai bine va uram si noi.

De ieri bate un vant ingrozitor.Asa ca acum stam in casa si pot scrie. De cand a venit caldura, tot timpul suntem afara.

La multi ani tuturor cireseilor de mai-iunie 2006!

numai bine,

Mergi la inceput