Cirese de mai-iunie 2006(75)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Diana, super ouale.. mai ales cand te "chinuia talentul"
Teodora a crescut muuult, seamana cu fratiorul. Foarte frumosi sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Seara buna!
Terminaram si noi pregatirile: cozonac, pasca si au vopsit oua fetele cu taticul lor....a fost o nebunie..:)

Paste fericit si multa sanatate tuturor!!
Christos a inviat!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Adevarat a inviat!
Lumina in suflet!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Hristos a inviat!
Paste fericit, Livada!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

DianaR, povestea oualor e foarte emotionanta ("emotii bune", zice Ana), protagonistii minunati! Imi traiesti visul: familie frumoasa cu 3 copii!

CamiM, de pe o pagina a Dianei am ajuns la pozele tale: frumosi cozonaci, frumoase (si vesele) oua, si mai frumoase fete! Au fost multumite de vanatoarea de oua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Citat:
citat din mesajul lui EllaX

DianaR, povestea oualor e foarte emotionanta ("emotii bune", zice Ana), protagonistii minunati! Imi traiesti visul: familie frumoasa cu 3 copii!

CamiM, de pe o pagina a Dianei am ajuns la pozele tale: frumosi cozonaci, frumoase (si vesele) oua, si mai frumoase fete! Au fost multumite de vanatoarea de oua?

Ella da.. super multumite fetele, mai ales ca iepurasul a fost foarte generos.. hmm..la anul ii tai urechile daca mai cumpara atatea..:)
esti o draguta, multumim frumos. Vrem si noi sa o mai vedem pe dulceata de Ana..

Diana super pozele..:) sunteti asa frumosi..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Hristos a inviat! Paste fericit tuturor!

Am adunat la un loc pozele noastre cu ouale de Pasti din ultimii 6 ani, ca un fel de poveste a oualor ilustrata

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Diana, sa-ti traiasca familia!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Cami, pupam si noi florile tale - tare le-am uda la noi e obiceiul cu udatul fetelor - sau stropit cu parfum - si ieri ne-a spus Paul poezia tare frumos: "eu sunt micul gradinar / cu sticluta-n buzunar / am venit la dumneavoastra / sa ud florile din casa"
Asa ca in numele lui Paul, udam toate florile din livada (nu numai pe Sabina si pe Sofia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

hristos a inviat!

mno m-am delectat acum cu pozele voastre....
diana sa fiti sanatosi pana la adanci batraneti....super fain o familie faina si mare.

camiM ai niste fete.....mama mama...si ce mari sunt deja....si sabina ce a crescut....si imi place ca una e blonda si una e bruneta.cel mai mult imi place poza 39...

oana tu cum de na=i pus poze de pasti?

iulia tre sa-ti trimit pozele de cand a-ti fost la noi....inca nu le-am descarcat....si a trecut 1 luna....da-mi un buzz cand esti online sa ti le trimit.....si mai povestim. anei si tie.

hai ca va propun si voua un sondaj...daca aveti chef sa raspundeti....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150785

noi in rest bine, alex tot creste...are acum 114cm si 30 la picior toata lumea ii dam cam 5 ani jumate...spre 6....si in cartea mama si copilul se incadreaza cam la 6 ani la inaltim/greutate.....
il "ajuta" si faptul ca vorbeste f bine, nu e rusinos si se baga in seama cu toata lumea, bate din gura non stop.....ma oboseste psihic cateodata de la cat ii merge gura dar bine ca e sanatos.
toata ziua se zbenguie, face tot felu de prostii si da vina pe altcineva...ca doar nu poate recunoaste ca el face lucruri rele...dar pe de alta parte e ff grijuliu si protectiv cu verisorul lui de 10 luni, pe care-l vede cam zilnic ca deja imi zice ca e si fratiorul lui nu numai verisor........inca tot amanam momentul sa-i facem o surioara/fratior adevarat....

na doresc un weekend placut....va las ca a venit guralivul sa-mi explice nu;s ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Buna, mamici de ciresici!

Noi suntem sanatosi, crestem voinici si voiosi!
Ce sa zic, Andrei e bine, vesel, mananca destul de bine... dar cam mititel. Are 96 cm si aproape 14 kg. Greutatea raportata la inaltime e destul de OK, zic eu, dar tot cam mititel e...
E o dulceata de baiat, oricum. Si-mi place ca e vesel, supararile-i trec repede. Acuma trebuie sa plec iute sa-l iau de la cresa, ca se face ora 5...

Pa

Mergi la inceput