Cirese de mai-iunie 2006(75)
Raspunsuri - Pagina 2
Macrina spune:
Diana, super ouale.. mai ales cand te "chinuia talentul"![]()
Teodora a crescut muuult, seamana cu fratiorul. Foarte frumosi sunteti
CamiM spune:
Seara buna!
Terminaram si noi pregatirile: cozonac, pasca si au vopsit oua fetele cu taticul lor....a fost o nebunie..:)
Paste fericit si multa sanatate tuturor!!

Christos a inviat!

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
Adevarat a inviat!
Lumina in suflet!
www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
EllaX spune:
DianaR, povestea oualor e foarte emotionanta ("emotii bune", zice Ana), protagonistii minunati! Imi traiesti visul: familie frumoasa cu 3 copii!
CamiM, de pe o pagina a Dianei am ajuns la pozele tale: frumosi cozonaci, frumoase (si vesele) oua, si mai frumoase fete! Au fost multumite de vanatoarea de oua?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
CamiM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaX DianaR, povestea oualor e foarte emotionanta ("emotii bune", zice Ana), protagonistii minunati! Imi traiesti visul: familie frumoasa cu 3 copii! CamiM, de pe o pagina a Dianei am ajuns la pozele tale: frumosi cozonaci, frumoase (si vesele) oua, si mai frumoase fete! Au fost multumite de vanatoarea de oua? EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Ella da.. super multumite fetele, mai ales ca iepurasul a fost foarte generos.. hmm..la anul ii tai urechile daca mai cumpara atatea..:)
esti o draguta, multumim frumos.
Vrem si noi sa o mai vedem pe dulceata de Ana..Diana super pozele..:) sunteti asa frumosi..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Hristos a inviat! Paste fericit tuturor! Am adunat la un loc pozele noastre cu ouale de Pasti din ultimii 6 ani, ca un fel de poveste a oualor ilustrata ![]() Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Diana, sa-ti traiasca familia!

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Cami, pupam si noi florile tale - tare le-am uda
la noi e obiceiul cu udatul fetelor - sau stropit cu parfum - si ieri ne-a spus Paul poezia tare frumos: "eu sunt micul gradinar / cu sticluta-n buzunar / am venit la dumneavoastra / sa ud florile din casa"
Asa ca in numele lui Paul, udam toate florile din livada (nu numai pe Sabina si pe Sofia) 
arleena spune:
hristos a inviat!
mno m-am delectat acum cu pozele voastre....
diana sa fiti sanatosi pana la adanci batraneti....super fain o familie faina si mare.
camiM ai niste fete.....mama mama...si ce mari sunt deja....si sabina ce a crescut....si imi place ca una e blonda si una e bruneta.cel mai mult imi place poza 39...
oana tu cum de na=i pus poze de pasti?
iulia tre sa-ti trimit pozele de cand a-ti fost la noi....
inca nu le-am descarcat....si a trecut 1 luna....da-mi un buzz cand esti online sa ti le trimit.....si mai povestim.
anei si tie.
hai ca va propun si voua un sondaj...daca aveti chef sa raspundeti....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150785
noi in rest bine, alex tot creste...are acum 114cm si 30 la picior
toata lumea ii dam cam 5 ani jumate...spre 6....si in cartea mama si copilul se incadreaza cam la 6 ani la inaltim/greutate.....
il "ajuta" si faptul ca vorbeste f bine, nu e rusinos si se baga in seama cu toata lumea, bate din gura non stop.....ma oboseste psihic cateodata de la cat ii merge gura
dar bine ca e sanatos.
toata ziua se zbenguie, face tot felu de prostii si da vina pe altcineva...ca doar nu poate recunoaste ca el face lucruri rele...dar pe de alta parte e ff grijuliu si protectiv cu verisorul lui de 10 luni, pe care-l vede cam zilnic ca deja imi zice ca e si fratiorul lui nu numai verisor...
.....inca tot amanam momentul sa-i facem o surioara/fratior adevarat....
na doresc un weekend placut....va las ca a venit guralivul sa-mi explice nu;s ce

andruskandu spune:
Buna, mamici de ciresici!
Noi suntem sanatosi, crestem voinici si voiosi!
Ce sa zic, Andrei e bine, vesel, mananca destul de bine... dar cam mititel. Are 96 cm si aproape 14 kg. Greutatea raportata la inaltime e destul de OK, zic eu, dar tot cam mititel e...
E o dulceata de baiat, oricum. Si-mi place ca e vesel, supararile-i trec repede. Acuma trebuie sa plec iute sa-l iau de la cresa, ca se face ora 5...
Pa

Diana cu
Vlad(16.05.04)(