Locul fetelor Nou-Venite (76)
Raspunsuri - Pagina 18
aleesicoo spune:
ce fac fetele mele frumoase????
Lia ma bucur din tot sufletul ca esti mai bine si or sa treaca repede cele 3 luni ai sa vezi cum treci din nou la calarit: hatza hatza![]()
nike ma bucur ca bebe e bine dar poze tot n ai adus
eu am umblat de azi de dimineata intr un trafic de iti vine sa lesini si vad ca bubulinei mele ii place in masina ca mi a facut ficatul varza, dupa nastere cred ca tre sa imi pun organele k la puzzle![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
mvb spune:
Nike ce semnatura frumoasa ai
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Sunt eu Cum te simti?
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
Mai binisor...sper sa treaca lipsa asta de pofta de mancare....

DD ne-a daruit o minune
7+
aleesicoo spune:
arianna ce vitamine iei iubita?
ti a recomandat si acid folic?
asa creste bebicu
ale
ma
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo arianna ce vitamine iei iubita? ti a recomandat si acid folic? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
I-au Multicentrum Materna si acid folic separat
DD ne-a daruit o minune
7+
aleesicoo spune:
aha

apropo nike nu vreau sa te deceptionez dar nu ramane cu gandul ca este baietel 100% pt ca asa mi au zis si mie pana la aproape 20 d sapt ca este baiat si la 22 ca este fata![]()
plus ca organele genitale se formeaza pana la 15 sapt, depinde ff mult cum sta bebe , cum isi tine cordonul intre picioruse.
prietenei mele i a zis pana in ziua knd i a facut cezariana ca este fetita si a iesit un baiat, cu toate ecografiile performante![]()
cel mai important este sa fie sanatos
asa creste bebicu
ale
ma
trutzi spune:
Am inteles ca daca e fetita se vede "nu stiu ce" si e sigur 100%, daca e baietel te poti astepta la surprize pana in ultimul moment ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
nike Nu ar trebui sa scrii 16+ daca s-a decalat totul cu o luna 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
nike974 spune:
bebele are 12 sapt si trei zile(de la ovulati,concepere), iar sarcina 14 sapt si 3 zile.
asa mi-a spus dl ecografist.
sanatos sa fie!
are niste coite impresionante, si si se vad si cativa mm crescuti intre picioare..................