Locul fetelor Nou-Venite (76)
Raspunsuri - Pagina 17
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lia73 fetelor am de asteptat 3 luni dupa care calareala la greu Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
diiii Sabrina, diii Amadeus !!!!!!!
asa se joaca fiica-mea de-a calaritul...

ma bucur din tot sufletul pentru tine...

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/
sunset_zuzi spune:
| citat din mesajul lui JoAnn apropo de candida ![]() la mine s-a hotarat sa se manifeste chiar acu in perioada fertila ![]() ![]() www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank"> Forever,Michael |
imi pare rau pt tine
Lia73 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorin7774
diiii Sabrina, diii Amadeus !!!!!!! asa se joaca fiica-mea de-a calaritul... ![]() ![]() ![]() ma bucur din tot sufletul pentru tine... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
iar distinsul meu sot: LA LUPTA OSTENII MEEEEEEEEEEEEEEI!!!!!!!

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
pianna spune:
| citat din mesajul lui Lia73 fetelor am de asteptat 3 luni dupa care calareala la greu |

Bravo Lia!Asta e atitudinea unui invingator.
trutzi spune:
Doamne ajuta sa ramai din prima luna, dupa pauza 
| citat din mesajul lui Lia73 fetelor am de asteptat 3 luni dupa care calareala la greu Am avut un paunel frumusel si dragalas Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!! pozulici |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
trutzi spune:
Ce s-a intamplat fetelor? Toate avem candida? 
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
nike974 spune:
fetele,
eu faceam infectii repetate, pana mi-au facut toate analizele sist imunitar si am vazut de unde este.

pt toate fetele de aici
trutzi spune:
Sunt eu
Cum te simti?
| citat din mesajul lui Arianna11 Ati fugit toate,nu mai e nimeni? ![]() DD ne-a daruit o minune 7+ |

nike974 spune:
bravo Lia!
avem o fata la job exact in situatia ta.a pierdut bebe de sarbatorile de iarna.
ieri ma duc la ea si imi spune: sunt insarcinata in 6 saptamani!
la Dumnezeu totul este cu putinta.
+14 

7+