Locul fetelor Nou-Venite (76)
Raspunsuri - Pagina 19
Arianna11 spune:
Abia astept sa merg si eu la dr vinerea viitoare sa-mi vad bble,mi-e tare dor de el ![]()
DD ne-a daruit o minune
7+
trutzi spune:
Ce frumos 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Abia astept sa merg si eu la dr vinerea viitoare sa-mi vad bble,mi-e tare dor de el DD ne-a daruit o minune 7+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui nike974 bebele are 12 sapt si trei zile(de la ovulati,concepere), iar sarcina 14 sapt si 3 zile. asa mi-a spus dl ecografist. sanatos sa fie! are niste coite impresionante, si si se vad si cativa mm crescuti intre picioare.................. |
Mai mai, acum inteleg cum de era posibil sa simti copilul in saptamana 6 de sarcina...Se scarpina puiul la oo
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
aleesicoo spune:
trutzi mie mi a explikt dr. ca atat clitorisul cat si putulica sunt fff asemenatoare pana se formeaza si te duc in eroare, asa ca cel mai probabil pe la 20 22 de sapt cand testiculele coboara in scrot si bebe vrea sa iti arate ce are intre picioare se poate spune cu o exactitate dar te cam fura bebelinii depinde de pozitia lor
pai ia stati un pic fetelor ca am intrat in ceata
nike a zis ca bebele e mai mare cu o luna
pai si dr ala pana acum nu a vazut? ca iti calc si ecograful cate sapt ai.... totusi o diferenta d o luna de zile mi se pare enorm d mult, la mine a avut diferenta de UM si eco de o sapt dar n am mai auzit de o luna, iar referitor la afirmatia medicului "n am vazut asa copil sanatos" e deja cusuta cu ata alba parerea mea, ca nu iti spune nici un medic ca este sanatos, ca nu isi poate da seama, el doar iti confirma dezvoltarea organelor si structura lor
gresesc cumva?
| citat din mesajul lui trutzi Am inteles ca daca e fetita se vede "nu stiu ce" si e sigur 100%, daca e baietel te poti astepta la surprize pana in ultimul moment Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Ce frumos ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
Trutzica mea scumpa

DD ne-a daruit o minune
7+
lorin7774 spune:
deci nu mai inteleg....
Ale zice ca testiculele coboara in saptamana 20-22, iar Nike zice ca la 14 saptamani le are "impresionante" !
deci se vad la eco si inainte de a cobora, sau cum ????
ii drept ca eu am fata si nu ma prea pricep la chestiile astea cu testicolele...![]()
![]()
![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
aleesicoo spune:
mai fetelor?????
cum sa simti copilul la 6 sapt???? pe bune acum????
nike cata coitele sa aiba la 14 sapt mai fata ca el acum este cat marimea unei piersici si are cam 9 cm si 60 de grame, pai ce este numai coaie???
iar copilul il simti la prima sarcina pe la 18 19 sapt
eu zic mai intai sa scrii aici sa te documentezi ca deja povestea asta devine cusuta cu atza alba , paerea mea, ia pune ne si noua o poza cu acele coite impresionante![]()
iar ecograful iti da calculul saptamanilor in functie de masuratorile bebelusului
nu mi o lua in nume de rau , imi doresc din tot sufletul sa fie adevarat in ceea ce zici tu, dar unele lucruri nu prea se pupa, mai ales ca il simti la 6 sapt.....hai ma ce naiba ca nu suntem venite cu pluta
| citat din mesajul lui Fragutza Mai mai, acum inteleg cum de era posibil sa simti copilul in saptamana 6 de sarcina...Se scarpina puiul la oo If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Lia73 spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Mai mai, acum inteleg cum de era posibil sa simti copilul in saptamana 6 de sarcina...Se scarpina puiul la oo If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |

tare rau

Am avut un paunel frumusel si dragalas
Dumnezeu mi l-a luat sa ii fie ingeras!!
pozulici
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo mai fetelor????? ![]() cum sa simti copilul la 6 sapt???? pe bune acum???? nike cata coitele sa aiba la 14 sapt mai fata ca el acum este cat marimea unei piersici si are cam 9 cm si 60 de grame, pai ce este numai coaie??? ![]() iar copilul il simti la prima sarcina pe la 18 19 sapt eu zic mai intai sa scrii aici sa te documentezi ca deja povestea asta devine cusuta cu atza alba , paerea mea, ia pune ne si noua o poza cu acele coite impresionante iar ecograful iti da calculul saptamanilor in functie de masuratorile bebelusului nu mi o lua in nume de rau , imi doresc din tot sufletul sa fie adevarat in ceea ce zici tu, dar unele lucruri nu prea se pupa, mai ales ca il simti la 6 sapt.....hai ma ce naiba ca nu suntem venite cu pluta ![]()
asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
nu te agita ca nu-ti face bine.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

http://zilepentruluciana.wordpress.com/