Locul fetelor Nou-Venite (76)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:
iubita mea poate nu m am facut inteleasa
pana la 15 16 sapt se formeaza organele genitale si se diferentiaza darrrrr cel mai probabil aflii pe la 20 22 de sapt, spre exemplu unei tipe d la odiseea unde sunt eu acum la 30sapt i a zis ca este baiat , si pana la 30 de sapt a fost fata, ma intelegi acum?
asa si la mine pana la 15 sapt a fost baiat si la 15 sapt m a troznit ca e fetita![]()
dar ca il simti la 6 sapt e prea de tot...asta pe mine m a socat

| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 deci nu mai inteleg.... ![]() Ale zice ca testiculele coboara in saptamana 20-22, iar Nike zice ca la 14 saptamani le are "impresionante" ! deci se vad la eco si inainte de a cobora, sau cum ???? ![]() ii drept ca eu am fata si nu ma prea pricep la chestiile astea cu testicolele... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Ce scumpa esti 
| citat din mesajul lui Arianna11 As zice si eu ceva dar nu ma pricep chiar deloc DD ne-a daruit o minune 7+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
aleesicoo spune:
lorinn sunt ffff linistita ca fiimea tocmai ce topaie pe vezica si de ce am citit aici ma pish p mine d 5 min![]()
darrrrrr zici k suntem in filmele sience fiction
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 27 sapt
ma
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Ce scumpa esti ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() ............................................................ www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia |
Cand o sa avem ceva experienta si o sa fim mai inaintati in luni ,o sa ma bag si eu...
DD ne-a daruit o minune
7+
aleesicoo spune:
Saptamana a 19-a de sarcina
Cum creste bebelusul:
Copilasul dvs are aproape 22 cm in lungime si cantareste aproape 250 de grame.
Echografia (Ultrasunet) mijlocului sarcinii se face de obicei intre saptaminile 18 si 22 pentru a monitoriza dezvoltarea fatului si pentru a studia anumite defecte din nastere, pentru a verifica placenta si pozitia cordonului ombilical si de asemeni pentru a determina daca varsta gestationala (varsta fatului si data nasterii) este acurata.
In timpul acestui examen, puteti chiar sa vedeti cum copilasul da din manute, strange pumnul, intinde manuta si chiar ...isi suge (deja) degetelul.
Daca bebelusul e fetita - vaginul, uterul si tuburile falopiene sint deja dezvoltate. Daca e baietel - organele genitale sint deja remarcabile si usor de recunoscut. In unele cazuri totusi - organele genitale ale baietelului pot fi destul de greu de observat din cauza pozitiei sale in uter - facind dificila sau chiar imposibila operatiunea de determinare a sexului viitorului dcvs copilas.
voila![]()
asa creste bebicu
ale
ma
trutzi spune:
Noroc cu prietenele mele care sunt gravi si imi povestesc o groaza de chestii ![]()
Si eu pun un milion de intrebari
| citat din mesajul lui Arianna11 Cand o sa avem ceva experienta si o sa fim mai inaintati in luni ,o sa ma bag si eu... DD ne-a daruit o minune 7+ |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

............................................................
www.petitieonline.ro/petitie/sa_schimbam_soarta_romanilor_care_au_nevoie_de_tratamente_in_strainatate_-p60665048.html" target="_blank">Semneaza petitia
aleesicoo spune:
Saptamana a 14-a de sarcina
Cum creste bebelusul:
In aceasta saptamana, bebelusul a ajuns de marimea unei piersici, are cam 8,5 cm lungime si cantareste in jur de 60 de grame.
Bebelusul este acum in stare sa perceapa stimuli precum zgomotul sau lumina. Foarte putine infectii il mai pot vatama acum pe bebelusul dvs. Amprenta unica a degetelor s-a format deja - iata ca a devenit o comoara unica!
Cand va atingeti burta si va treceti mana peste ea, copilul are tendinta de a se atinge de peretele uterului - si oricit de incredibil vi se pare - a inceput sa va caute sfarcul.
Daca veti avea o fetita - aflati ca ea are acum aproximatix 2 milioane de ovule in ovarele ei si va avea doar 1 milion la nastere. Odata cu inaintarea in varsta - numarul ovulelor va scade - iar in jurul varstei de 17 ani, va avea in jur de 200,000.
unde sunt acele coite impresionante intr un omulet de aproape 9 cm? sau mai intai se formeaza coitele si dupa aia copilul???
asa creste bebicu
ale
ma
mvb spune:
capitol nou![]()
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui lorin7774 deci nu mai inteleg.... ![]() Ale zice ca testiculele coboara in saptamana 20-22, iar Nike zice ca la 14 saptamani le are "impresionante" ! deci se vad la eco si inainte de a cobora, sau cum ???? ![]() ii drept ca eu am fata si nu ma prea pricep la chestiile astea cu testicolele... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() http://zilepentruluciana.wordpress.com/ |
Eu am facut eco la 16 saptamani si 3 zile, se vedeau clar cucu si outele
, la fata mi-a explicat ca trebuie sa vedem 3 lini albicioase. Prima data le-am vazut apoi s-a intors ca uitase sa-i masoare c utia craniana si nu a mai fost atat de sigur, copilu se sucise intre timp si avea cordonul ombilical intre picioare, nu am mai vazut bine.Acum asteptam morfofetala de 20 de saptamani ca sa vedem clar daca e fata sau baiat
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
16+ de
si