Pufuleti ianuarie - februarie 2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
mitumac spune:
Cristies ...multumim pt melodii...si eu imi doream...am vrut sa le cumpar....dar scumpe mai sunt...
Noi raportam pe scurt...
probleme cu net-ul....cand trimiteam mesajele...aparea eroare
ieri am fost la dr...suntem in grafic...la 1 luna avem 4270g 54cm
ne vedem peste 1 luna la vaccin...
pt gurita...ii ramane laptic in gura....apa cu bicarbonat alimentar si dupa glicerina...
si avem pielea uscata...a zis sa schimbam uleiul...acum avem sanosan, vom incerca si nivea...
Ceva recomandari privind uleiul....voi de cate ori dati cu ulei....doar dupa baita de seara sau si peste zi?
Azi a fost extrem de maraita....revin la programul anterior....ma mulg si san doar de "legatura"....dupa ce a mancat la ambii sani( cate 25-30 min la fiecare) a ras 60 ml...noroc ca m-am muls dimineata...
Va uram sanatate maxima...la mamici si puiuti...si sa ne auzim cu bine.
SorinaF spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
Mie imi spui...ma apuca toate cele cand aud de cum curg sanii...si k sa radeti putin...apropo de tampoane pt san...eu mi-am luat de la chicco ....foarte bune...stau neatinse in cutia lor ...ssi asta nu e tot ...aveam de la nuk niste mostre de tampoane prrimite la targ ...si intr-o zi mie-am pus pt ca ma jena mnaieul la sfarcuri ...la care mami ma vede si ma intreaba mirata "au inceput sa-ti curgsa sanii?" Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare |
Eu am 3 cutii cu tampoane pt sani!!!! Trebuie sa le gasesc alta intrebuintare...sau sa le donez cuiva.
cris_mario spune:
cap trecut...
andre_lina ...ne-ai spulberat toate visele...inca are colici... offf,micutul
eu am luat infacol cu 17,5 lei de la o farmacie de langa budimex
xela...abia aseara,adica pe la 5 am lasat-o si eu in pat cu noi si am alaptat-o culcat.... a fost super ok,nu s-a inecat,nu nmk ... doar ca nu prea as vrea s-o invat in pat
mucenici...tot cu zeama am mancat si eu
balansoar...l-am pus in practica pe cel primit(nu e nou)...dar ne impacam bine cu el ,ieri am pus-o ptr prima oara in el ..o ora jumate de liniste....
nikole...cum AMP??? ...vreau si eu...inca 3-4 kg...plsss
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cristies ms ca ai intrebat de mine
al3csa...ma bucur ca e totul bn,va asteptam aks cu drag
larisel ma bucur ca ti-ai gasit un medic ok...imi pare rau ptr Alena ...iar leaganul e superb...dar si scummmp
sa treaca laxitatea
dastefa...felicitari ptr cat a crescut micuta .... cadou de ziua ta???pai tii secret asta??? la multi ani si sa fi sanatoasa
andre_lina,mamidepuiuti...lol...ce atri sunteti....eu nu adorm pana nu adoarme ea
cris.d si mie imi bubie saniii ,eu am avut de la chicco..dar st prea scumpe si akm mi-am luat nuk...st multumita de ele(de ambele),parca pe cele de la chicco le tineam mai mult tmp
cristies...si eu o tin ridicata mai merue...asa sta mai bn
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
decenuela spune:
fetele a auzit cin eva despre STANCIU ADRIAN ? am intrat pe reclama si la rubrica pediatri am vz numai comentarii pozitive despre d-lui. lucreaza la budimex si are si cab part.
tot asa am citit si despre med meu gine si s-a dov a fi adev.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cris_mario spune:
gata cap trecut,akm astept cap nou,sa-l recuperez si pe asta
dar mai tarziu,ptr ca akm vine o prietena in vizita...sper sa ma tmp de ea,sa doarma micuta
voi nu purtati tamp de san noaptea???
si culcati bebeii pe picioare???
o printesa grabita...
decenuela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emanuelle
Da, situtia voastra e putin diferita, noi nu am facut niciodata mai mult de 2 pe zi. Noi folosim Infacol inainte de mese, nu avem colici, dar ajuta la eliminarea gazelor, sub forma de bese. Si eu cat sa-mi iau acelasi gen de marsupiu. Ma bucur ca esti incantata. Il folosesti si prin casa,nu? Raluca Emanuela, mamica fericita de Sara Maria (11.02.2010) - rechinasul fomist poze www.youtube.com/profile?user=cristidumitru79" target="_blank">filmuletze |
da..e f practic uisor de pus...si scos. al meu e din blug,,f fain parca am o poza cu el pecontul de poze comun. in casa nu-l prea pun...nu prea l-am obisn...cu plimbari in casa are 5.5 kg..deja ma rupe..in schimb....cum il pun in el afara adoarme
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
multumesc. da, e fain. acolo am fost de revelion si i-a placut Anei. nu m-am gandit ca ar face si petreceri, credeam ca e ptr oaspetii hotelului. oricum, deja am rezervat, sper sa fie fain: la mall vitan, holywood multiplex face party cu animatori, tort etc, apoi iti da ce film alege sarbat. si sunt doar ei in cinema. le mai arata cum e cu proiectia de film, mi s-a parut interesant, sa vedem ce iese...e pe 28, ca ziua anei pica in duminica de Pasti Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 5 kile! poze povestea noastra |
super idee...felicitari,se vor distra pe cinste
o printesa grabita...
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario gata cap trecut,akm astept cap nou,sa-l recuperez si pe asta dar mai tarziu,ptr ca akm vine o prietena in vizita...sper sa ma tmp de ea,sa doarma micuta voi nu purtati tamp de san noaptea??? si culcati bebeii pe picioare??? Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Eu port tot timpul tampoanele de san, desi nu fac lac sub mine de tare ce curg, mai mult cand alapez, unul e supt, unul curge
Eu n-o adorm pe picioare, dar o iau cu mine in pat noaptea ca-s eu prea obosita s-o vrajesc langa patutul ei...
Distractie placuta cu prietena ta!
de Maia Ilinca (29.01.10)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Cris d uite poza proaspata cu Sebi dormind in wrap. http://family.webshots.com/photo/2001310670105220452Rcvzcw Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
super
o printesa grabita...