Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Nu am medic de familie Cand am o problema ma duc la cabinete particulare. In noua ani am fost de 3 sau 4 ori. Doar la gine m-am dus mai des
Temperatura nu e mare dar e foarte periculoasa. O am de vreo 4 luni. Ma dor ovarele. Stiu ca suna ciudat dar ma dor la cateva zile plus ca ma mai taie ingrozitor in stanga sau in dreapta de imi vine sa pic pe strada. Ma tine 5 secunde si trece.
Mi-as face niste analize dar nu stiu ce analize sa imi fac

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Trutzi poate n-ar fi rau sa iti faci un set complet de analize.....cu bilet de trimitere de la medicul de familie le faci gratuit.....sange, sumar de urina si urocultura....sa nu ai o infectie urinara cu candida......eu o sa le fac cam intr-o saptamana, analizele....37,6 nu e mare, dar nici normala.....in rest te doare pe undeva ceva?poate esti un pic racita

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Dragutelor,mersi mult pentru incurajari,o sa iasa bine,vine o scorpie sa vada hartoagele si si-a ales bine data tocmai in saptamana 01-08 martie
Trutzi,sa nu ai o infectie pe undeva,poate fii si la dantura dar sa fie asimptomatica
Polo,te inteleg perfect,este absolut normal sa simti asa,nu este vorba nici de invidie,nici de rautate,ci doar de un sentiment de neputinta si frustrare,dar.....va iesi el soarele si pe strazile noastre

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Gravidoaselor,sa nu care cumva sa faceti figuri,sa tineti si cu dintii de burtici,caci nu mai vrem dezamagiri si pe forum,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Nu am medic de familie Cand am o problema ma duc la cabinete particulare. In noua ani am fost de 3 sau 4 ori. Doar la gine m-am dus mai des
Temperatura nu e mare dar e foarte periculoasa. O am de vreo 4 luni. Ma dor ovarele. Stiu ca suna ciudat dar ma dor la cateva zile plus ca ma mai taie ingrozitor in stanga sau in dreapta de imi vine sa pic pe strada. Ma tine 5 secunde si trece.
Mi-as face niste analize dar nu stiu ce analize sa imi fac
Citat:
citat din mesajul lui mvb

Trutzi poate n-ar fi rau sa iti faci un set complet de analize.....cu bilet de trimitere de la medicul de familie le faci gratuit.....sange, sumar de urina si urocultura....sa nu ai o infectie urinara cu candida......eu o sa le fac cam intr-o saptamana, analizele....37,6 nu e mare, dar nici normala.....in rest te doare pe undeva ceva?poate esti un pic racita

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Trutzi ai grija fata,mergi la un dr ,eu nu credeam ca e asa grav,nu vreau sa te sperii,dar sa ai dureri asa mari pe strada e ceva...ai grija de tine si fa analize

DD ne-a daruit o minune +6

Mergi la inceput

Lia,daca mai citesti, cu riscul de a ma repeta,sunt alaturi de tine si iti doresc sa treci cu bine peste aceasta tragedie,ai toata viata inainte,esti tanara,frumoasa,desteapta si ai o familie minunata atat acasa cat si aici pe forum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Gravidoaselor,sa nu care cumva sa faceti figuri,sa tineti si cu dintii de burtici,caci nu mai vrem dezamagiri si pe forum,da?

Incerc din rasputeri ,dar sunt o fire tareee sensibila

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

Incerc din rasputeri ,dar sunt o fire tareee sensibila

Asa te vreau

Mergi la inceput

Imi doresc din tot sufletul sa vina sper sa nu cad in depresie

Citat:

Asa mi se intampla si mie.....e greu sa te bucuri cu toata inima cand vezi ca la tine nu mai vine...dar capul sus fetele...o sa vina sunt sigura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Imi doresc din tot sufletul sa vina sper sa nu cad in depresie
Citat:

Asa mi se intampla si mie.....e greu sa te bucuri cu toata inima cand vezi ca la tine nu mai vine...dar capul sus fetele...o sa vina sunt sigura

Fii tare ,daca iti provoci mai multa suferinta la acest gand nu faci decat rau,nu rezolvi nimic,ai incredere...si te rog din suflet fa cum am facut si eu..seara sau dimineata,cand ai tu timp,citeste Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana,ma rog si eu pt tine,dar tr sa te rogi si tu...aprinde candela si roaga-te,numai cu candela aprinsa.....asta e valabil si pt celelalte...auziti?

DD ne-a daruit o minune 6+

Mergi la inceput

La dantura nu am nimic m-am mai dus la stomatolog. Nu stiu de la ce e

Citat:

Dragutelor,mersi mult pentru incurajari,o sa iasa bine,vine o scorpie sa vada hartoagele si si-a ales bine data tocmai in saptamana 01-08 martie
Trutzi,sa nu ai o infectie pe undeva,poate fii si la dantura dar sa fie asimptomatica
Polo,te inteleg perfect,este absolut normal sa simti asa,nu este vorba nici de invidie,nici de rautate,ci doar de un sentiment de neputinta si frustrare,dar.....va iesi el soarele si pe strazile noastre

Mergi la inceput