Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Eu doar in 2 luni si 2 sapt am ramas gravida de cand am inceput sa citesc....aveti incredere,o sa reusiti,dar nu si daca va plangeti de mila,stiu ca e greu,prin asta am trecut si eu ,dar......se poate

DD ne-a daruit o minune 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

O sa fac. Cred ca trebuie sa ma duc la un generalist

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Trutzi ai grija fata,mergi la un dr ,eu nu credeam ca e asa grav,nu vreau sa te sperii,dar sa ai dureri asa mari pe strada e ceva...ai grija de tine si fa analize

DD ne-a daruit o minune +6

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Incearca sa te detasezi. Acum e pe primul loc

Citat:

Incerc din rasputeri ,dar sunt o fire tareee sensibila

DD ne-a daruit o minune +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

MVB, despre mine ... nimic nou...sotul ma intreaba in fecare seara daca apare vreun semn. El a zis ca este ultima luna in care incercam naturel naturel si apoi vom vedea. De vreo doua zile am o stare f proasta - imi vine sa plang, sunt foarte irascibila, dar asa a fost si luna trecuta si a fost sindrom PM. Nici nu ma mai gandesc ca ar fi altceva.
Tu ai terminat tratamentul, de cand ai verde la bb?

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Trutzi, nu ai observat intepaturile le aveai si inainte de inofolic?

Mergi la inceput

Citesc si eu. Stiam de candela si ceva pe cap.
Cred ca nu ma rog cum trebuie, nu ma rog din tot sufletul, cred ca e mai mult o lectura. Of ce greu este. Nici aici nu ma descurc

Citat:

Fii tare ,daca iti provoci mai multa suferinta la acest gand nu faci decat rau,nu rezolvi nimic,ai incredere...si te rog din suflet fa cum am facut si eu..seara sau dimineata,cand ai tu timp,citeste Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana,ma rog si eu pt tine,dar tr sa te rogi si tu...aprinde candela si roaga-te,numai cu candela aprinsa.....asta e valabil si pt celelalte...auziti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonabu spune:

buna fetelor, sunt nou-venita in club....de un an si jumatate ne chinuim sa avem un bebe si pana acum nimic
mi s-a dat de facut o serie de analize la Bios diagnostics din Bucuresti(cele pentru infectii) si in acelasi timp sa merg la Giulesti sa fac un HSG...sunt pacienta DR. Niculescu............mi-e frica de mor, am inteles ca e foarte dureros HSG-ul asta si medicul nu mi-a explicat clar ce reprezinta.......maine trebuie sa ma programez pentru examen.....a mai trecut cineva prin asa ceva?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Citesc si eu. Stiam de candela si ceva pe cap.
Cred ca nu ma rog cum trebuie, nu ma rog din tot sufletul, cred ca e mai mult o lectura. Of ce greu este. Nici aici nu ma descurc
Citat:

Fii tare ,daca iti provoci mai multa suferinta la acest gand nu faci decat rau,nu rezolvi nimic,ai incredere...si te rog din suflet fa cum am facut si eu..seara sau dimineata,cand ai tu timp,citeste Acatistul Sf Parinti Ioachim si Ana,ma rog si eu pt tine,dar tr sa te rogi si tu...aprinde candela si roaga-te,numai cu candela aprinsa.....asta e valabil si pt celelalte...auziti?

Nu-ti tr nimic pe cap...dar ce crezi ca eu ma rog mai special,doar citesc....mai fac cate o cruce din cand in cand...conteaza sa fie liniste si sa te rogi zilnic,sa nu zici ca..aaa dar azi sunt obosita sau ca n-ai timp,pur si simplu iti faci curaj si citesti,nu exista scuze...tr sa intelegi suferinta Sf Ana cand nu venea bb nici la Ea....sa te pui in pielea Ei si o sa simti diferenta intre si lectura normala si a citi acatistul

Mergi la inceput

Da. Acum sunt mult mai rare. Singura diferenta a fost ca am vazut cand s-a spart foliculul.
Eu am secretia la fel pe toata durata cm. Nu stiam niciodata cand ovulez decat dupa teste de ovulatie. Acum am avut acea secretie specifica (am recunoscut-o ca am mai avut-o cand am facut Pregnyl)

Citat:
citat din mesajul lui polo

Trutzi, nu ai observat intepaturile le aveai si inainte de inofolic?

Mergi la inceput

Si inca ceva,sa citesti cu voce tare cand esti singura acasa ,daca e si sotul trimite-l in alta camera,eu asa fac

Mergi la inceput