Nou-Venite (73)- Lia, suntem alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 14
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Astazi, am avut parte de o veste care m-a bucurat si care m-a facut sa lacrimez si de fericire, dar si un pic de tristete sau mai bine zis de invidie. Persona de contact de la unul din furnizorii firmei la care lucrez, m-a anuntat ca este insarcinata si pleaca in concediu de maternitate. M-am bucurat enorm pentru ea, eram atat de entuziasmata incat printre felicitari nici nu am apucat sa o intreb daca face pereche (mai are un baietel). Dupa ce am terminat si am rumegat putin vestea mi-au dat lacrimile in prima faza de bucurie pt ea si apoi de suparare pentru mine. Acum vestea Liei ![]() ![]() ma da peste cap. Nu am trecut prin asta niciodata, dar atat de mult ne-am apropiat una de alta incat e ca si cum mi s-ar fi intamplat mie.http://community.webshots.com/user/diove |
Te inteleg perfect

DD ne-a daruit o minune
+6
trutzi spune:
O sa iti iasa perfect. Deja ai valoarea buna. In ce saptama esti? Nu iti pui la semnatura? 
| citat din mesajul lui Arianna11 Azi am vb cu dr meu de aici si mi-a zis sa repet maine beta si vineri ma duc la el,sper sa fie valoarea buna...of prin cat stres tr sa trecem ![]() DD ne-a daruit o minune ![]() |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi poate n-ar fi rau sa iti faci un set complet de analize.....cu bilet de trimitere de la medicul de familie le faci gratuit.....sange, sumar de urina si urocultura....sa nu ai o infectie urinara cu candida......eu o sa le fac cam intr-o saptamana, analizele....37,6 nu e mare, dar nici normala.....in rest te doare pe undeva ceva?poate esti un pic racita
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
trutzi spune:
Bafta! O sa iasa perfect 
| citat din mesajul lui cora79 Dragutelor,eu ami intrat mai rar,maine am o inspectie la scoala,asa ca am avut fff mult de lucru ![]() ![]() ![]() Scriu la hartoage,dar mai trag cu ochiul si pe la voi ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
mvb spune:
Polo tu ce noutati mai ai?intri asa rarutz pe la noi....

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi O sa iti iasa perfect. Deja ai valoarea buna. In ce saptama esti? Nu iti pui la semnatura? ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Ms

,am 6 sapt..cred voi confirma maine DD ne-a daruit o minune
+6
trutzi spune:
Si eu patesc la fel. Sunt bucuroasa dar ulterior ma afund in butoi 
| citat din mesajul lui polo Astazi, am avut parte de o veste care m-a bucurat si care m-a facut sa lacrimez si de fericire, dar si un pic de tristete sau mai bine zis de invidie. Persona de contact de la unul din furnizorii firmei la care lucrez, m-a anuntat ca este insarcinata si pleaca in concediu de maternitate. M-am bucurat enorm pentru ea, eram atat de entuziasmata incat printre felicitari nici nu am apucat sa o intreb daca face pereche (mai are un baietel). Dupa ce am terminat si am rumegat putin vestea mi-au dat lacrimile in prima faza de bucurie pt ea si apoi de suparare pentru mine. Acum vestea Liei ![]() ![]() ma da peste cap. Nu am trecut prin asta niciodata, dar atat de mult ne-am apropiat una de alta incat e ca si cum mi s-ar fi intamplat mie.http://community.webshots.com/user/diove |
Arianna11 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Si eu patesc la fel. Sunt bucuroasa dar ulterior ma afund in butoi ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Asa mi se intampla si mie.....e greu sa te bucuri cu toata inima cand vezi ca la tine nu mai vine...dar capul sus fetele...o sa vina sunt sigura

DD ne-a daruit o minune
+6