stop avort nu mai ucideti ingeri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cezariasi spune:

Buna, Oana!

Te felicit pentru initiativa ta!
Eu am doua bloguri, dintre care unul este exact pe aceasta tema: DREPTUL LA VIATA. Activez pro vita de multi ani si mi-am dat si licenta in bioetica, cu tema "Dreptul la viata - o perspectiva etica". Acum fac doctoratul in filosofie crestina si lucrez la o teza despre armonia dintre stiinta si religie.
Datoria de a promova, a apara si a iubi viata este a fiecarui om. Sper sa colaboram.
Invit pe oricine sa intre pe blogurile mele si sa le trimita mai departe impreuna cu urmatoarele mesaje de prezentare:

Puteti intra pe un blog foarte interesant accesand linkul urmator:
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Contine: Argumente stiintifice si religioase ca omul este om din momentul conceptiei. Noua lege adoptata prin care se acorda indemnizatie si mamelor eleve si studente. Adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera ajutor material, consiliere si solutii alternative in primul rand femeilor aflate in situatii dificile, pentru a NU face avort. Marturii publice ale unor femei care au facut avort. Marturii ale unor femei care nu au facut avort. Marturii ale unor medici care au renuntat sa faca avorturi. Filme documentare. Consecinte fizice si emotionale ale avortului asupra femeii. Legaturi cu multe site-uri asemanatoare. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe, ca sa foloseasca si altora.

Puteti intra si pe urmatorul blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe acest blog gasiti: inregistrari video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin si posturi TV on-line si radio), articole, carti foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator), adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii din Iasi si din alte localitati care ofera servicii caritabile. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe, ca sa foloseasca si altora.

Pentru intrebari si dialog pot fi contactat pe messenger la id-ul vieru_cezar_iasi sau pe e-mail, la adresa vieru_cezar_iasi@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ok, si pe cand un blog care sa sprijine/ajute ADOPTIA ???

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cezariasi

Buna, Oana!

Te felicit pentru initiativa ta!
Eu am doua bloguri, dintre care unul este exact pe aceasta tema: DREPTUL LA VIATA. Activez pro vita de multi ani si mi-am dat si licenta in bioetica, cu tema "Dreptul la viata - o perspectiva etica". Acum fac doctoratul in filosofie crestina si lucrez la o teza despre armonia dintre stiinta si religie.
Datoria de a promova, a apara si a iubi viata este a fiecarui om. Sper sa colaboram.
Invit pe oricine sa intre pe blogurile mele si sa le trimita mai departe impreuna cu urmatoarele mesaje de prezentare:

Puteti intra pe un blog foarte interesant accesand linkul urmator:
http://www.augustincezar.blogspot.com/
Contine: Argumente stiintifice si religioase ca omul este om din momentul conceptiei. Noua lege adoptata prin care se acorda indemnizatie si mamelor eleve si studente. Adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera ajutor material, consiliere si solutii alternative in primul rand femeilor aflate in situatii dificile, pentru a NU face avort. Marturii publice ale unor femei care au facut avort. Marturii ale unor femei care nu au facut avort. Marturii ale unor medici care au renuntat sa faca avorturi. Filme documentare. Consecinte fizice si emotionale ale avortului asupra femeii. Legaturi cu multe site-uri asemanatoare. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe, ca sa foloseasca si altora.

Puteti intra si pe urmatorul blog foarte interesant:
http://www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe acest blog gasiti: inregistrari video cu miracole, videoclipuri, filme documentare, legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin si posturi TV on-line si radio), articole, carti foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator), adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii din Iasi si din alte localitati care ofera servicii caritabile. Va rog intrati pe blog si trimiteti-l mai departe, ca sa foloseasca si altora.

Pentru intrebari si dialog pot fi contactat pe messenger la id-ul vieru_cezar_iasi sau pe e-mail, la adresa vieru_cezar_iasi@yahoo.com

Felicitari pentru initiativa!

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu sunt adepta avortului, dar ce te faci daca se rupe prezervativul? sau daca ai diaree si pastiluta nu ae efect?

avortul nu trebuie sa fie metoda anticonceptionala, bineinteles, si da, fetele trebuie educate in aceasta directie. In primul rand sa nu inceapa viata intima la 12-13 ani, in al doilea rand, daca o fac, sa se protejeze, sa nu ajunga niciuna la avort.

dar: ce te faci, daca totusi ramai gravida? mai ales daca ai destui copii, viata ta e ok, totul e la locul lui, si brusc te trezesti cu 2 dungi la testul de dimineata? Sper ca si pentru asta vei gasi o solutie...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

presupun (sunt contra avort spun din start sa scutesc comentariile)ca daca ai patit sa ti se rupa prezervativul sau sa ai diaree si crezi ca e ceva care speri sa nu se intample, monitorizezi situatia din scurt, nu dupa ce trece o luna si ceva spui ups, am facut-o si dupa te gandesti inca vreo doua ca sa faci sau nu ceva...lasand timpul sa treaca...ajungand ca in uterul tau sa se dezvolte deja un copil.Atunci clar vorbim de o ucidere, si nu avem vina.Daca in schimb, vezi ca ziua in care trebuia sa-ti vina, nu ai nimic si clar un test nu-ti va arata (ca daca iti arata deja e cam tarziu), mergi fuguta si faci un test de sange, care iti va spune cel mai devreme daca esti sau nu.Atunci, dupa parerea mea, inca e ok, daca nu vrei copilul respectiv, e vorba de pana in 6 saptamanai, cand inima se formeaza, deci in stadiu de celule inca sa zicem ca se poate...dar sunt sceptica si atunci, dar hai sa zicem.Dar cand vad ca se sta, se asteapta nustiu ce, cand in cap tie clar ca nu vrei copilul si se lasa timpul sa treaca, copilul deja formandu-se in tine, nu mai ai cum spuneam nici o scuza...parerea mea.

revin putin...viata ta e ok, cum spui , dar acest lucru nu-ti da dreptul sa-ti bati joc de viata altuia(copilul din tine)daca nu te-ai grabit sa rezolvio problema pana nu se formaeaza deja in tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

presupun (sunt contra avort spun din start sa scutesc comentariile)ca daca ai patit sa ti se rupa prezervativul sau sa ai diaree si crezi ca e ceva care speri sa nu se intample, monitorizezi situatia din scurt, nu dupa ce trece o luna si ceva spui ups, am facut-o si dupa te gandesti inca vreo doua ca sa faci sau nu ceva...lasand timpul sa treaca...ajungand ca in uterul tau sa se dezvolte deja un copil.Atunci clar vorbim de o ucidere, si nu avem vina.Daca in schimb, vezi ca ziua in care trebuia sa-ti vina, nu ai nimic si clar un test nu-ti va arata (ca daca iti arata deja e cam tarziu), mergi fuguta si faci un test de sange, care iti va spune cel mai devreme daca esti sau nu.Atunci, dupa parerea mea, inca e ok, daca nu vrei copilul respectiv, e vorba de pana in 6 saptamanai, cand inima se formeaza, deci in stadiu de celule inca sa zicem ca se poate...dar sunt sceptica si atunci, dar hai sa zicem.Dar cand vad ca se sta, se asteapta nustiu ce, cand in cap tie clar ca nu vrei copilul si se lasa timpul sa treaca, copilul deja formandu-se in tine, nu mai ai cum spuneam nici o scuza...parerea mea.

revin putin...viata ta e ok, cum spui , dar acest lucru nu-ti da dreptul sa-ti bati joc de viata altuia(copilul din tine)daca nu te-ai grabit sa rezolvio problema pana nu se formaeaza deja in tine.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

Mda, avortul e tot avort, indiferent momentul cand il faci. Deci, nu trebuie ajuns in situatia respectiva.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

buna dimineata.Crinuta total de acord cu tine, , dar era vorba despre ceva involuntar de noi, cum e cu prezervativul rupt, noi cica l-am folosit dar s-a rupt (nu la mine ci in exemplu dat de Gaby.Protectia a existat, dar...
Eu la strict cazul asta m-am referit.In rest nu exista scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

metodele de contraceptie au o siguranta de aprox. 99,99%. Deci exista o minima sansa sa iasa totusi cu ochi. La asta m-am referit. Viata mea e ok in sensul ca am doi copii scolari, am trecut de 40, sunt divortata, am o relatie la distanta, ma simt bine asa cum sunt, deci zau ca nu stiu ce m-as face daca as ramane insarcinata. Si daca intrerup sarcina fie chiar si de o zi sau o saptamana, tot avort e.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Gabi, asa o fi, o zi tot avort, da sa nu cadem totusi in extrema cealalta ca altfel si atunci cand faci cu prezervativ si domnul arunca sperma in prezervativ , putem spune ca e genocid in masa , asta ca o gluma proasta stiu...dar totusi sunt cazuri extreme, de aceea luata din foarte din timp, o zi cum spuneam cand copilul nu e format, inima nu bate, parerea mea e ca se mai poate.Nu dati cu rosii, e doar parerea mea, in necunostinta de cauza, ca nu am facut avort si sper sa nu fiu pusa in situatia asta, da ma gandesc si la mamele care sunt puse sa decida ele, in cazul unui copil cu probleme, ele ce pot face...Doamne fereste pe toata lumea,si copii fericiti la cele care isi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Intrebai, Roxy ce pot face mamele in cazul unui copil cu probleme,nu? Cele mai multe avort probabil,dar oare ce fac cu copii nascuti care se inbolnavesc de vreo boala incurabila,tot la fel ii omoara?Sau de ce un copil nenascut inca nu are dreptul la viata daca nu este perfect sanatos? Offffffffff.

Mergi la inceput